banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 22:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1582 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 80  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: RTV BN
PostPoslato: 24 Maj 2014, 08:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Ko da share išta pokazuje. Uvijek je RTRS najgledanija za vijeke vjekova. Na kraju bacio bih koment koji se ne odnosi ni na tebe druže ni na ssarajevo80 nego prirodno paše na kraju svega ovog: Sa vjetrenjačama se teško boriti a još teže raspravljati s budalama. Naš narod je ovca a ovce su za šišanje. Teško ćemo nešto naučiti nego smo podložni raznoraznim propagandama. U strahu su velike oči i sve što ne razumjemo iz straha napadamo i branimo, a tek ne primjetimo iza brda se valjaju interesi i fotelje koje automatski s tim dolaze, dok se mi sa prvim zamajavamo. Meni ti sharovi od koga god dolazili ništa ne pokazuju. Takve stvari služe za prestiž tv kuća i za marketing agencije. Za svih 20 godina nikad nisam uzorkovan (niti neko od mojih poznanika i prijatelja) po pitanju share-a TV kuća a nema nas 20 miliona sve je ovo malo selo za takve statističke pogreške.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2014, 14:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
drug je napisao:
Nego, bice zanimljivo vidjeti majske serove. Nesto mi se cini da ih je RTRS satrao. Jos sad ide i RG!

:roll:

boze sacuvaj,ti si slucaj za psihijatriju sto pises o nekom"satiranju "za vreme poplava
glavni konkurenti-bn- su im bili poplavljeni i jedva pravili program
a treca velika kuca ( atv ) je pukla ko ciba i postala glasilo snsd...

drug je napisao:
Premijerka obavlja svoju funkciju, i ako je nije ovih dana bilo na nekoj od tv stanica u RS, ti urednici bi se trebali zapitati sta je s njihovim glavama. Bez obzira kojoj politickoj opciji ta premijerka pripada.

nastavnica engleskog koja obavlja tu funkciju je bila na svim televizijama...
samo postoji razlika u prikazivanju,neki su je pratili svuda i izvestavali samo pozitivno o njoj...novinarka bn joj je postavila konkretno pitanje-sta je sa nasipima koje je vlada obecala 2010...da li je rtrs objavio odgovor,a bili su tamo kada je nevesto odgovarala na to pitanje ?

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2014, 14:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Što nije novinarka BN to pitanje postavila uzoru Vučiću , kod njih vlada blagostanje i "potpune" medijske slobode, šta bi sa njihovim nasipima ... Čovječe mi smo imali najveću poplavu ikada a prije toga najveću vrućinu ikada (pa su stradali usjevi), a prije toga najveći požar (pa je kupljena oprema vatrogascima širom RS koliko se moglo), a prije toga najveći snijeg, pa opet poplava (pa se i to saniralo). I očekuje se od svih ako ne mogu pomoći barem da ne odmažu u ovim teškim trenucima. To Švedska ne bi izdržala, a kamoli jedna balkanska državica sa našom ekonomskom situacijom i beterskim mentalitetom ovdašnjih naroda.

Ta medijska kuća je jedno obično smeće od kad su stranci počeli da mešetare.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2014, 15:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Borac u srcu je napisao:
Što nije novinarka BN to pitanje postavila uzoru Vučiću

je li vucic premijer srpske ? ili nastavnica engleskog ?
nasipi bi umanjili stetu...vlada i predsednik su obecali popravku i gradnju nasipa nakon velikih poplava 2010...tako da je pitanje novinarke bn upuceno zeljki ( bele cizmice ) cvijanovic na mestu...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2014, 16:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
BN je ispao govnarska TV za vrijeme ovih poplava i jako sam razocaran kudjenjem i pljuvanjem u njihovim prilozima.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2014, 17:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Sto zato sto pitaju gdje su pare koje je Ibrd namjenski dala za pravljenje nasipa poslije poplava 2010 ili sto se pitaju da li se katastrofa boljom reakcijom nadleznih mogla umanjiti i tako spasiti zivoti i imovina ljudi.

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2014, 17:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne, nego sto se pricalo protiv BL, kako pomoc iz iste ne stize u Doboj i Bijeljinu. Pravila se atmosfera kao da Banjaluku zaboli ku'ac za svime. A ono, do Bijeljina imamo autoput, za sekund se to obavi sve, doveze 1000 ljudi i 1000 tona pomoci; nema veze sto je poplavljeno sve od-do izmedju ta dva grada.

A narocito zbog onog priloga o ruskoj pomoci.
Ta vijest je nesto najjadnije sto je moderno novinarstvo vidjelo.

Poslednji put menjao Ташко dana 24 Maj 2014, 17:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2014, 17:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Daj da vidim i tu famoznu vijest

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2014, 17:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam nasao video, ali nije ni bitan, to je taj tekst.

http://www.rtvbn.com/30709/Rusi-pomogli ... sin-sletio

Citiraj:
Ovo je veoma značajna pomoć za ugrožena područja Republike Srpske. Moram reći jedno veliko hvala građanima Rusije, rekao je Vidović novinarima na banjalučkom aerodromu Mahovljani, gdje je kasno popodne sletio ruski avion „Iljušin 76“.

Pitamo se samo šta su draga braća Rusi čekala do danas i da li je 37 tona pomoći dovoljno za čitavu Republiku Srpsku.

Proviđenje se desilo. Rusi su pomogli Srbima. Aleksandar Bocan-Harčenko konačno može biti ponosan na svoje višegodišnje uludo obitavanje na ovim prostorima. Nakon vjekovnih deklarativnih pravoslavnih simpatija Rusa prema nama, tokom kojih je srpski nacion značajno, što ratovima, što drugim zalima umanjen, konačno je urađeno i nešto konkretno. Ne mnogo.

Jedan „Iljušin 76“ sletio je u Mahovljane. Ministar za kojeg većina građana , a i novinara ne zna
ni kako se zove, ni kako izgleda, takođe je učinio nadljudski napor i daoizjavu.

Putin trenutno pliva, puca, peca, lovi, trenira džudo, pokazuje bicepse, tricepse i manje kvadricepse, vozi avione i bavi se Ukrajinom. Potpuno je razumljivo što nema vremena za vaskoliku pravoslavnu braću na podavljenom Balkanu. Rus koji je po službenoj dužnosti tu, ne zna ni gdje je sletio, a ne
zna ni da li će biti nove pomoći i novih „Iljušina“. Vjerovato ne.

Zalutali Rus je rekao i to da je, putujući avionom za Banjaluku, imao priliku da vidi neka poplavljena područja Republike Srpske. Pretpostavljamo da mu je to natjeralo suze na oči, kao uostalom i većini ruske "braće" koja su poslala čitavih 30 i kusur tona pomoći za čitavu Republiku Srpsku.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2014, 17:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa ako cemo iskreno od brace Rusa se ipak vise ocekivalo, a posebno se ocekivala neka konkretna finansijska pomoc nakon susreta Dodika i Putina a na kraju ispalo samo da ce dati onaj kredit sto je vec i ranije dogovoreno. Ispade da je Dodik dzabe isao jer narod je ocekivao da ide po pomoc koju ce odmah dobiti.

Sto se tice ovog relacija BL -Doboj -Bijeljina uvijek u svim drzavama postoji nategnutost izmedju centralne i lokalne vlasti pogotovo kad su pare u pitanju da ne govorim i o tome gdje je vlast druga. Tome posebno doprinjela i ova odluka Vlade o jednom racunu.

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

Poslednji put menjao BL Boy dana 24 Maj 2014, 17:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2014, 17:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

De mi reci, je l' ovo novinarski prilog jednog skolovanog novinara? Je l' to ta objektivnost?

RTRS-BN je postalo prepucavanje vladajucih i SDSa, a kulminiralo je za vrijeme najvece nesrece. Nek jedu govna i jedni i drugi.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2014, 17:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nisam procitao ovo dosad, ali mislim da je ovo sa portala, a oni cesto nisu autori tih tekstova najcesce je autor Vaskovic i oni te tesktove sa njegovog bloga objave na portalu, ali rijetko kad i na TV.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2014, 19:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Volim BN,jer da njih nema,osjecao bih se kao da zivim u Sjevernoj Koreji :( :( ...Eto,takva je medijska slika i takvi su svi ostali elektronski,a Bogami i stampani mediji.

Ali ovo sto je Tasko postavio je DNO DNA...ovo se cak ni na gorepomenutim medijima ne moze desiti,da se pljuje pomoc bilo cija i bilo kolika bila! :(

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2014, 19:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
Nisam procitao ovo dosad, ali mislim da je ovo sa portala, a oni cesto nisu autori tih tekstova najcesce je autor Vaskovic i oni te tesktove sa njegovog bloga objave na portalu, ali rijetko kad i na TV.

Care, fino sam napisao da je taj prilog isao u vijestima. Ili dnevniku, isti djavo.
Tamo sam ga vidio; ko da ja pratim njihov portal.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2014, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
To je Vaskovicev rjecnik, njegov stil.

Par puta sam bio u iskusenju da pogledam ponovo BN, ali sam odustao, nisu ni zivci ko nekad a i tv je poskup.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2014, 19:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Da, BN ce hvaliti Milu koji je vlasniku BN-a psovao mrtvu majku i sve clanove porodice. Plus kad se doda da je Mile slao inspekciju koja ih je cesljala skoro godinu dana. Inspekcija nista nije mogla naci i onda su izmislili neki djavo oko saradnje Bn i Eutelsata, pa je Bn kaznjen sa 100 000km.
Da, ovaj psuje, prijeti da ce ih zatvoriti, a onda ovi da hvale tog istog Milu. Ma ne ide nikako.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2014, 20:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Neka televizija ne bi trebala graditi gledanost na tome koliko neko voli ili mrzi nekog politicara . . .
O cemu ce kukavni kad Mile "ode" ?

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2014, 20:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Ako ćemo o donacijama Austrija je dala najviše dosad Austrije je krenulo 400 tona hrane, odjeće, lijekova pomoći za nastradale u poplavama u BiH. naspram 39 tona Rusije a o Rusima se priča više nego o Austrijancima.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2014, 20:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Drzava austrija ili nasi ljudi iz austrije ?

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2014, 20:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
Drzava austrija ili nasi ljudi iz austrije ?

Svaka cast na postu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1582 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 80  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]