Преглед програма се још увијек може наћи на интернет страници листа Фокус.
На почетној страници, на самом дну стране, одмах до линка за контакт.
Стварно неспретно постављен линк ка садржају тј. прегледу програма. Ја сам га упратио случајно. Вјероватно ни многи који редовно посјећују странице Фокуса нису знали да постоји преглед програма за ТВ Бел.
По мени јако лоше рјешење.
Ако говоримо о интернет страници ТВ Бел, за коју је друг оставио линк, мени није јасно зашто у самом старту нису покренули тај веб. Бел је наставио са емитовањем програма још у децембру, а они су недавно покренули страницу.
Данас, када постоје бесплатни дизајн шаблони, као и начини за лакше управљање садржајем и када се хостинг може наћи повољно, чуди ме како једна "нова" телевизија (нови Бел) којој је циљ повећање гледаности, није се одлучила раније за покретање веб-а.
Сама страница је ОК, мада је могла бити атрактивније дизајнирана, посебно у првој половини насловне стране.
Мени је засметао онај дио "Гледајте Бел уживо". Умјесто живог програма, ту се налази клип са Youtube-а који је састављен од фотографија

и то махом фотографија нове зграде Владе РС. Дакле, ТВ канал прави клип од фотографија
Ако већ нису у стању да одмах крену са стримигом, могли су направити неку најаву о Бел каналу и написати на крају да ће ускоро бити омогућен стриминг.