drug je napisao:
akermon je napisao:
Znaći anoniman, drug, još ko prelazi na iptv ??
Kada prelazite na iptv?
Pa bas sam planirao da uvedem IPTV, pa da uz vec nabavljen Total i uvedenu Eltu na ovom forumu komentarisem ko ima definitivno najgoru ponudu.
Kazem ja tebi da je
uzivancija par zadnjih strana na ove dvije teme. Dovoljno je procitati samo tvoje postove pa da umres od smijeha.

Не могу се одлучити која је "јача" дискусија била вечерас. На овој или на теми о Елти-кабел.
Дефинитивно је телеком добио неплаћену рекламу, јер се IPTV баш помињао вечерас и била је жустра дискусија око нечег што фактички је тек кренуло и треба да старта јаче у наредним данима!!!

И још су ту пале компарације које иду на штету неких кабловских оператера.
Дијелим мишљење неколико форумаша (drug, MacrO и извињавам се ако сам неког изоставио) да је та понуда - телефон, бржи ADSL и IPTV (плус један додатни пакет) за 55 КМ + ПДВ интересантна и да може задовољити апетите неких корисника, али бих волио видјети посебну понуду за IPTV, што су поменули anoniman и BL Boy. Можда чак и комбинација ADSL и IPTV. Поготово за оне попут мене, који не трошимо пуно фиксни телефон.
За очекивати је да ће бити промјена (више канала, бољи услови или нижа цијена). Ово је тек почетак.
Мени је драго јер сада креће борба за кориснике. Биће занимљиво. Можда је "вруће" љето на помолу (трка и око брзина интернета, Елта-кабел поново најављује дигиталне пакете, Блиц за сада ћути...)
На крају морам додати...
Ако је овако весело било вечерас на овом подфоруму, шта можемо очекивати сутра? Спектакл?
П. С. Молим модераторе да не бришу постове (држали су се форумаши теме). Ову тему треба "сејвати", дефинитивно. Можда постане и "љепљива" тема...