banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 10:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Maj 2008, 21:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
Prosao Laka! :D

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
stormbringer je napisao:
Prosao Laka! :D

on i azerbejdzan moji favoriti za sada :headbang:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Prošao bi i Slavuj da je otišao :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 22:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
Bili su dobri....Ne znam da mu nije bilo mozda tjesno u onoj korpi za ves...Voditelji sa svedske televizije kazu da je totalno drugaciji i on i pjesma od svih drugih i da je totalno orginalan...A sad na pobjedu...Svi u napad,svi u napad-jedan je Laka

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 22:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
live je napisao:

Mnogi tamo na tom takmičenju nose maske da bi bili neka čudovišta, spodobe. Slavuj je jedan od onih kojim ta maska ne bi bila potrebna, on je spodoba sam od sebe. Neka se potrudi za sljedeću godinu kad je tako uvjeren da je bolji od Lake. Ali nekako mi se čini da znam kraj te priče i da od toga neće biti ništa. On je samo jedna od spodoba koja brblja okolo po naređenju šefa partije, a kad treba nešto uraditi nema ga nigdje.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
fantomacan je napisao:
live je napisao:

Mnogi tamo na tom takmičenju nose maske da bi bili neka čudovišta, spodobe. Slavuj je jedan od onih kojim ta maska ne bi bila potrebna, on je spodoba sam od sebe. Neka se potrudi za sljedeću godinu kad je tako uvjeren da je bolji od Lake. Ali nekako mi se čini da znam kraj te priče i da od toga neće biti ništa. On je samo jedna od spodoba koja brblja okolo po naređenju šefa partije, a kad treba nešto uraditi nema ga nigdje.
Ta "spodoba" je bila zatočena u logoru mučena,prebijana...tu "spodobu " je narod svojim glasovima legalno,legitimno izabrao za svog predstavnika u najvećem zakonodavnom tijelu ove nakaradne i kvazi države(nadam se privremene)BiH.Gdje su sad moderatori da ove goste pospreme tamo gdje im je mjesto?

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 23:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 22:34
live je napisao:
fantomacan je napisao:
live je napisao:

Ta "spodoba" je bila zatočena u logoru mučena,prebijana...tu "spodobu " je narod svojim glasovima legalno,legitimno izabrao za svog predstavnika u najvećem zakonodavnom tijelu ove nakaradne i kvazi države(nadam se privremene)BiH.Gdje su sad moderatori da ove goste pospreme tamo gdje im je mjesto?

Na ovo nemam šta nadodati, osim možda broj dana provedenih po liogorima.Čini mi se preko hiljadu!!!
A ti macane, prije nego šta napišeš o nekome, prvo se malo informiši o dotičnom da ne ispadaš kreten u svakom drugom postu.Pitao bih tebe nakon tri i po godine logora na što bi ti ličio.Srami se!

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 23:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
Laka je bio najbolji večeras!!! :D :D

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 00:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
live je napisao:

Pa što glasaš za spodobe? :lol: :lol:
Laka se plasirao u finale i pokazao da nije nikakva bruka i sramota, nego su to likovi poput slavuja i ovog što je postavio temu.
Ljudi ulažu pare, šminkaju se satima da bi bili spodobe, nesvjesni da ima zemalja koje su pune prirodnih spodoba.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 01:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Nije Laka ni blizu idiot, koliki su oni koji smatraju da je on 'cool', 'drugaciji'...

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 01:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
zigizmund je napisao:
Laka je bio najbolji večeras!!! :D :D

sto se mene tice, Djokovic je bio najbolji

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 07:43 
Jok, ona voditeljica je bila najbolja jer ona je najbolja uvjek...

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 08:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
moze li mi neko objasniti sta je tako zanimljivo u Lakinom nastupu ? za pjesmu necu da pitam jer kao da ju je kreiralo dijete od 6 godina

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 09:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
BSE je napisao:
moze li mi neko objasniti sta je tako zanimljivo u Lakinom nastupu ? za pjesmu necu da pitam jer kao da ju je kreiralo dijete od 6 godina

Možda ga ne kontaš.
U njegovom nastupu je mnogo iskrenosti. To je on i to je to, nema pretvaranja.

Što se tiče teksta, on zvuči naivno, ali mislim da je namjerno tako napravljen i sviđa mi se.
Slušala sam intervju sa njim, čovjek je pametan i normalan.

Takođe mislim da pjesma ima dobar aranžman, puna je energije.

:)

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 09:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
hm, da, dobar aranzman? cini ti se da je puna energije jer citav nastup izgleda kao da je lik na speedu
o kakvoj iskrenosti u nastupu pricas? text nema nikakvog smisla
hell pa i Marylin Manson je pametan ali bar ne pravi ovakve stvari :D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 10:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
mislim da je bolji od Lake bio komentator na BHT1, Dejan Kukrić, koji je u najmanju ruku ''svršavao'' na obavjest o Lakinom prolasku u finale, do je Laka, kao da je stigao iz Etiopije, gladan, navalio na hranu koja se nalazila u Green Room-u. :roll: :roll: :roll:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 10:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Citiraj:
Eurosonga
U prvom polufinalu Eurosonga 2008. održanom sinoć u beogradskoj Areni ulazak u subotnji finale izborili su predstavnici Izraela, Azerbajdžana, Norveške, Poljske, Bosne i Hercegovine, Armenije, Finske, Rumunjske, Rusije i Grčke. Najveći pljesak u dvorani, ali i u press centru (gdje su polufinale pratili zagriženi fanovi Eurosonga) dobio je predstavnik BiH Elvir Laković Laka koji je sa sestrom Mirelom osebujnim nastupom osvojio simpatije svih. Devet zemalja finalistica odabrano je prema rezultatima televotinga, a deseta je prošla zahvaljujući glasovima pričuvnog stručnog žirija. No, u finalu će o pobjedniku odlučivati samo TV gledatelji
Citiraj:

Laka je kralj..... :D

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 11:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
BSE je napisao:
hm, da, dobar aranzman? cini ti se da je puna energije jer citav nastup izgleda kao da je lik na speedu
o kakvoj iskrenosti u nastupu pricas? text nema nikakvog smisla
hell pa i Marylin Manson je pametan ali bar ne pravi ovakve stvari :D

Nema smisla da ja tebe ubjeđujem da je super, a ti mene da je užasno..
Ja ga kontam, ti ga ne kontaš i to je to. :P

Inače, svidjela mi se pjesma Izraela.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 11:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
Ja ga cenim jer je pokusao nesto novo, nije se drzao standarda, normi, klisea, imao je hrabrosti da to uradi i ljudi su to prepoznali.
I iskreno, njegova pesma mi je bila medju boljima sinoc.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 11:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ko je izabrao Laku da predstavlja Bosnu? Žiri, ili publika?

Inače gledao sam sinoć malo, kao i moji u kući, komentari su isti: katastrofa, ne samo Laka već i svi, jako loše. Još kad su pustili 5 predstavnika koji idu direktno, pa ona 4 su isto loši, čak je Srbija najbolja od svih, ili u samom vrhu, što nisam očekivao, pjesma dosta fino zvuči ali možda nije tako "evrovizijski jaka" kao prošla, ali u ovakvoj konkurenciji je vjerovatno najbolja.

Ima li na forumu tema baš za Evroviziju, da ne pišemo na ovoj posvećenoj Laki?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]