Iskreno,ta preseravanja u kuci ne uzimam za ozbiljno (vezano za nacionalnosti).
Taj isti Matko (koji me strasno nanervirao u prvih 5 minuta BB-a:mrzi sve i svasta,nosi lancinu oko vrata i sve sto kaze upucuje na to da se radi o zadrtoj i zaostaloj osobi) koji mrzi Srbe,koji bi nalupao homosa da se nadje s njim u BB kuci,cija cura ne smije sama s prijateljicama izaci u grad (ista cura koja ne moze da ostane trudna ako se popisa nakon seksa

),taj veliki Hrvat Matko - u sustini samo laprda.
Taj (navodni) obozavatelj cistokrvnih Hrvata,poboznih katolika i seksualno "ispravnog" pucanstva - je u stvari sasvim nesto drugo (po mom misljenju).
Hamdija mu ne smeta,a covjek je Rom,Igor ga je nervirao iz nekih drugih razloga,a ne jer je Bosanac,a kad se ozeni bice najbolji muz svojoj zeni,pogotovo u odnosu na ostale muskarce u BB kuci.
On samo na jeziku mrzi sve i svakog,a u sustini (barem po prikazanom u BB kuci) on uopste nije konfliktna licnost.
Jeste konzerva,ali nije nasilan i zao kao sto bi se moglo zakljuciti iz njegovih prica za malu djecu.
Ja se vise jezim ovih "svjetskih ljudi" poput Lane,kojoj se omakne da voli sve sem onih "zutih",pa koja izvali pitanje "a jel se vi...vi..ovaj vi...druzite samo izmedju sebe?(misleci na Rome,naravno)","a gdje ti Hamdija nadjes sve te bijele cure (nije rekla bijele,ali je na te mislila,ne znam kako se uvijeno izrazila) koje hoce biti s tobom?" i onda faca u soku i nevjerici kako uopste moze postojati "bijela fina mamina i tatina curica" koja bi otisla u krevet s tim,tim,tim...fuj ciganom.
Sto se tice Matka to ti je vjecita prica mladih i zelenih.
Dodji za Uskrs ili Bozic na neki lokalni mIRC kanal i svi ce te smarati velikim srpstvom i slicnim glupostima,svi ce trabunjati velike istine,svi znaju ko je poceo rat (mada ih je vecina za vrijeme zadnjeg rata nosila pelene preko goozice),ma sve pametnjakovici,pravoslavci,Srbi,pravovjerni,sve za Boga i vjeru,crkvu,naciju...busanje u prsa...a da pitas "ko ce mi od vas pravovjernika nabrojati 10 zapovijesti" nastao bi muk na kanalu od bar 10 minuta,prije nego bi neko izgooglao rjesenje.
Tako ti je to.Takvih ima na sve strane.
I oni nisu razlog za nerviranje i proglasavanje svih ovih/onih za ovakve/onakve.