Фасцинантна ми је твоја потреба да браниш нешто што једноставно не стоји, али добро...
Напредујемо полако!
rebenga je napisao:
e majstore
Нисам ја мајстор...
rebenga je napisao:
ti ćeš ostati bez slike kad elektro kopa i presječe eltine kablove na mejdanu (to konkretno znam jer sam ih tad zvao)
Класичан примјер када ти нешто кажу и ти то прихватиш здраво за готово, а при томе не укључиш мозак...
Пријатељу, оно што ти зовеш "електро" копа каблове који се постављају у земљу. Дакле, испада да и ЕЛТА своје каблове поставља у земљу. А гдје су ту кабловски канали, посебан простор за каблове за кабловску телевизију? Каква идеја, полагати енергетске каблове крај телекомуникационих! Знаш ли ишта о утицају енергетских каблова на телекомуникационе? И то професионална фирма?
rebenga je napisao:
ti ćeš ostati bez slike kad nestane struje na dijelu gdje im se nalazi centrala
Ало, пријатељу, па гдје је ту резервно напајање?
Када Мобисовој базној станици искључиш напајање из мреже, она је и даље у функцији, јер има своје аутономно резервно напајање (АКУ батерије, почели су и уградњу соларног напајања). Дакле, и даље је у функцији мобилна телекомуникација преко те базне станице!
А ЕЛТА? Гдје је њима то?
Не, немој ми причати о "општој ситуацији". Пријатељу, 12 КМ пута 30 000 (мислим да толико има претплатника ЕЛТА само у БЛ), то је 360 000 КМ мјесечно! Знаш узети лову, а не би уложио у систем!
rebenga je napisao:
ne razumijemo se ja i ti, i ne očekujem ništa drugo.
Ја тебе разумијем, али мислим да причаш бесмислице...
rebenga je napisao:
kako to da drvo tako brzo raste 31 decembra
Читај шта пише! Рекао сам "у прољеће". А 31. децембар је у прољеће?
rebenga je napisao:
ili da se mačke bacaju na dalekovode kad skontaju da će stupiti nova godina.
mislim, bezvezurija
Мачке се не бацају на далековод за НГ него се пењу на трафо! Зашто?
Зато што је за Нову Годину обично јако хладно, а трафо је и 31. децембра релативно топао (унутрашња температура изнад 50 степени Целзијуса, обично и више) и мачке онда иду тамо гдје им је топло. Шта зна мачка шта је висок напон...
Ето, ти то не знаш, али знаш то назвати "безвезуријом" (шта год то било)....