banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 09:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 13 Maj 2009, 14:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2008, 21:41
Da, sjecam se da je tako trebalo biti. Ili se, barem, nesto govorkalo o tome..

Ti se, koliko vidim, nisi pridruzio akciji "Pisimo im ime kako zasluzuju - malim slovom" :)

fantomacan je napisao:
...sistemu Elta kabela bira gazda, .... ----> Elta sluša glas

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2009, 14:55 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 12 Feb 2008, 19:22
1) Zbog pada servera nije mi objavljen zavrsetak posta, koji je trebalo da glasi:
"Ni ja ne gledam npr. RAI, ali nikad to ne komentarisem ovdje. Bez zelje za prepirkom, pozdrav."

2)
digitalija je napisao:
A tebi se svidja TV Alfa pa se zato bunis?

Ko je spomenuo TV Alfa? Ja cak jos nisam ni potrazio taj kanal. Ovaj dio uopste ne razumijem, i ne zelim vise da razmisljam o njemu.

3)
digitalija je napisao:
Da sam htio govoriti u ime svih stanovnika ovog grada, ne bih pisao na forumu, pod svojim nickom nego bih organizovao miting na Trgu Krajine...

Mozda je ovo i tacno, ali je opsti ton tvog posta zracio ubjedjenjem da ruske kanale niko ne gleda. Ne zelim dalje da se prepirem oko ovoga, mozda je moj ton bio donekle preostar zbog kolicine licne zasicenosti koju osjecam pred kolicinom negativiteta i samozadovoljstva koja zraci iz pojedinih tema ovdje... Ali, ionako je moj post imao za cilj da skrene paznju Elti da ima i nas koji gledamo pomenuti dio njihove ponude. Necu vise ucestvovati u raspravi, rekao sam sta sam imao.

Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2009, 14:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2008, 21:41
Kakava crna prepirka, kome to jos treba :) Negativna energija je usmjerena samo prema elti i njihovom amaterizmu.

Ja opet nisam htio da moj post bude tako ostar prema ruskim kanalima :) TV Alfa mi je bila prva meta :) A RTR sam spomenuo jer je zaista dugo prekidao svakih 30-ak sekundi a elta mjesecima to nije uocila/otklonila...

Ne moras na ovu temu, ali javi se ponekad i dalje u temu... Zgodno je imati razlicita misljenja, ne bi valjalo da smo svi isti..

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2009, 16:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
info_elta2 je napisao:
Budi konkretan, sta je ocajno, jesil uopste zvao servis ako nisi vrijeme je da to napravis pa tek onda ukoliko nebude rezutata ovako pisanje ima mjesta.
Kao korisnik trebas biti svestan da Elta Kabel kontrolise slike kanala u centrali i u mrezi. Ako su problemi u kucnim instalacijama i u stanu to se nemoze znati dok korisnik sam nejavi kvar. To se odnosi na kvarove.
Ali kod nekih slabija slika dolazi od same tv kuce ali mislim da ste vec utvrdili koji su ti kanali i da je tu stanje jasno, da nema nase odgovornosti.

Opet filozofiras.

Procitaj postove na ovom forumu i vidjeces da se ljudi stalno zale na iste kanale.Ja sam maloprije prelistao dobar dio teme i vidio sam da ljudi iz razlicitih dijelova grada imaju iste probleme kao i ja.Slika kod pojedinih stanica je ocajna.Evo,ljudi su listu sastavili na prethodnoj strani.Htio sam i ja,ali vidim da su to uradili drugi.Hvala im.

Boli me ona stvar kakvi su kanali kod Vas.Ja ne placam Vama da gledate kod Vas,nego placam da gledam kod sebe.Ako je na Totalu i Digiju slika OK,kako onda kod Vas nije?Ako ja placam da Vi imate OK sliku kod Vas,onda mi obezbjedite mjesto pa cu donijet svoj TV kod Vas da gledam te OK kanale!Objasnjenja su Vam za malu djecu.

A za uvodjenje novih kanala.Zar niste mogli ovdje otvoriti temu kad vec nemate forum na vasoj veb strani da ljudi kazu koje kanale bi voljeli gledati.Bar ima onih koje mozete dzaba preuzimati pa bar za pocetak prosirite ponudu sa par takvih kanala.Ali pitajte ovdje ljude sta bi zeljeli gledati kako ne bi opet dolazilo do pitanja:"Otkud ovaj kanal?"i"Sta ce nam Alfa?".

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2009, 18:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
info_elta2 je napisao:
palpantine je napisao:
Interesantno je da se info_elta 2 javlja samo kad se napada firma direktno,a kada je u pitanju ttx ili molba za bolju sliku onda nema vise ni one prazne price koja ih je krasila do skoro

Sasvim razumljivo, da elta_info2 brani stavove svog preduzeca. Lepo bi bilo da se pise argumentovano i jasno od strane nekih na forumu, pa bi odogovori elta_info bili jasni i konkretni. Sta biste vi odogovorili na definicije koje pojedinci navode citiram: sve slike su zanista, pola kanala je "ocajno" i ocekujete konkretan odgovor na takvo nesto.
Konkretna primedba je kad se napise da b92 nema txt i na takvo nesto mozete ocekivati konkretan odgovor.

Mi jadni izginusmo ovde vec mesecima za titl na travelu,jel moze konkretnije od ovoga pa opet nista.A postoji li jos mozda sansa za par muzickih kanala u ponudi,ili mozda npr.viasat history,animal planet, nat gio wild ili neke druge zivotinjke ili neki drugi tematski programi

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2009, 19:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
NA SOS kanalu kad prebacis na jaicnu tona 11 12 slabo tj jedva cujes sta se prica.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 08:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Bojan_BL je napisao:

Apsolutno nije tacno da je slika na RT prekidala tri mjeseca. Prekidi su bili na drugom kanalu, RTR, koji je na ruskom, dok je RT na engleskom. Iz tvog posta se vidi jedino da ti ne gledas ruske kanale. Ja ih, na primjer, gledam, kao i jos nekoliko ljudi koje licno poznajem, i mislim da ti nemas pravo da govoris u ime svih stanovnika ovog grada.

ti i mozda 20 ljudi u BL
ako se uvode kanali za tako malen broj ljudi zasto se onda ne uvedu kanali iz Slovenije, kanali za koje postoji interes vecine (Viva, VH-1, MCM, CMC, Nat Geo Wild, Animal Planet,....) ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 17:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
BSE je napisao:
ti i mozda 20 ljudi u BL
ako se uvode kanali za tako malen broj ljudi zasto se onda ne uvedu kanali iz Slovenije, kanali za koje postoji interes vecine (Viva, VH-1, MCM, CMC, Nat Geo Wild, Animal Planet,....) ?

Ne uvode se jer im niko nije ni tražio da ih uvedu. Misliš da neko u Elti razmišlja šta ljudi žele da gledaju? Oni su ostavili način da korisnici sami biraju programe barem neformalno, ali može se na to pozvati. Nije njihova krivica što niko to nije uradio. Zato ovlastite nekog na sjednici kućnog savjeta neka im dostavi vaše prijedloge kad ih izglasate. Iluzorno je očekivati da će oni nešto sami uraditi. Bilo bi odlično da uvedu CMC.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 17:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Ne uvode se jer im niko nije ni tražio da ih uvedu.

Fishing & Hunting

info_elta2 kad se i dali se moze ocekivati ovaj kanal

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 20:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Elta moze li jedno pitanje,jesi li upoznat sa desavanjima oko „TV Siti 1“ tj
zajednički projekat Fudbalskog kluba i Sportskog društva Partizan.Ima li ta TV uopste igde u ponudi na nasim prostorima?

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 20:41 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2008, 20:51
fantomacan je napisao:
BSE je napisao:
ti i mozda 20 ljudi u BL

Ne uvode se jer im niko nije ni tražio da ih uvedu. Misliš da neko u Elti razmišlja šta ljudi žele da gledaju? Oni su ostavili način da korisnici sami biraju programe barem neformalno, ali može se na to pozvati. Nije njihova krivica što niko to nije uradio. Zato ovlastite nekog na sjednici kućnog savjeta neka im dostavi vaše prijedloge kad ih izglasate. Iluzorno je očekivati da će oni nešto sami uraditi. Bilo bi odlično da uvedu CMC.

Svaki predlog korisnika za novim kanalima mi uzmemo u razmatranje. Kucni savjet moze ako zeli da da neke predloge, a netreba da glasa, jer bi neko glasanje bilo merodavno samo u slucaju ucesca svih korisnika, a to nigde nije praksa. Praksa su ankete, pa cemo ovo uzeti kao predlog, da se izvrsi anketa razlicitih populacija gledalaca, sto ce dati dista konkretnije rezultate. No i bez ankete korisnici kod svakog kontakta sa nama iskoriste priliku da nam prenesu koji je to njima kanal dobar i koji je za izbaciti i koji novi bi zeljeli. Sadasnja programska sema jeste rezultat sugestija korisnika. Ako procitate nazad na tom forumu videcete da su se neke stvari ispomerale napred, posle rasprave na forumu, sta je dobroi sta nije.

Sto se tice CMC, pre 1,5 godine sam otprilike imao sastanak sa njihovim predstavnicima i bili ssmo blizu da dogovorimo prenos tog kanala, onda su se ukljucili neki posrednici i obecali im cjenu od 12 centi po svakom korisniku, prvo to je skupo, jeste dobar kanal, imao bi svoje gledaoce ali prihvatiti to bilo bi nepravedno zbog nekoliko besplatnih muzickih srbijanskih kanala. Trenutno cekamo da shvate, da je ta cjena neprihvatljiva i da sednu za sto sa razumnim zahtjevima.
Tacno je da se CMC emituje u Slo ali ne u osnovnom analognom paketu nego u osnovnom digitalnom paketu.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 20:50 
Pripravnik
Pripravnik

Vuk_samotnjak je napisao:
Citiraj:
Ne uvode se jer im niko nije ni tražio da ih uvedu.

Fishing & Hunting

info_elta2 kad se i dali se moze ocekivati ovaj kanal

Nemam informacija o tom kanalu i pored toga sto ga je uveo digi i total. Juna u Portorozu cu imati sastanak sa predstavnicima National G. pa cu uzeti komercialne uslove o prenosu tog kanala, do sada nam niko nije ponudio taj kanal, a obicno nam sami nude bez da bi sami trazili.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
@info-elta2:
Da ne citam sad 20 stranica, mozda je neko vec pitao - moze li se srediti zvuk na RTLu da ne susti onako na s, z, c da ne moram stalno prebacivati na mono zvuk (a ni tad nije puno podnosljivije)?

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 20:54 
Pripravnik
Pripravnik

SIJUKS je napisao:
zajednički projekat Fudbalskog kluba i Sportskog društva Partizan.Ima li ta TV uopste igde u ponudi na nasim prostorima?

Nemam informacija, ali ako ko zna kakve kontakte, zeljeli bismo pitati za mogucnost prenosa i vise informacija o tome kanalu.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 20:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
info_elta2 je napisao:
SIJUKS je napisao:

Nemam informacija, ali ako ko zna kakve kontakte, zeljeli bismo pitati za mogucnost prenosa i vise informacija o tome kanalu.

Hvala na odgovoru,potrudicu da se povezem sa nekim ljudima i da ti dam konkretne informacije u vezi ovog kanala

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 20:57 
Pripravnik
Pripravnik

BLAF77 je napisao:
@info-elta2:
Da ne citam sad 20 stranica, mozda je neko vec pitao - moze li se srediti zvuk na RTLu da ne susti onako na s, z, c da ne moram stalno prebacivati na mono zvuk (a ni tad nije puno podnosljivije)?

Neznam za to, provericemo dali je na nasoj strani ili na strani prijemnog signala.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 22:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2008, 00:12
Ni na nova TV nije dobar zvuk,a danas se pokvarila i slika na FOX life.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 06:45 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Nov 2008, 12:21
Za eltu,
posto vidim da konacno Travel skidate sa Siriusa i pustili ste titl, prebacite sa hrvatskog na srpski prevod posto je puno vise emisija prevedeno !
hvala

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 14:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Jel ima Fish. & Hunting na Netkom-u? Uopšte da li ti ljudi imaju neki sajt i neku listu kanala ili trebaš uvesti kablovsku da bi vidio šta imaju u ponudi ?

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2009, 12:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Feb 2007, 18:06
Info-elta2, možeš li reći kada je u planu promjena frekvencije FOX Life-a, jer je ovako slika stvarno negledljiva, a veliki broj ljudi se zalio na to, tj. miješanje njihovog signala sa zemaljskim signalom RTRS-a?

Hvala

Poslednji put menjao Persekutor dana 17 Maj 2009, 17:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]