banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 00:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 318 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2007, 13:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2006, 21:46
Citiraj:
а ја их питам: ко сте ви, господо?Жреци ничега?! Апостоли ништавила?! Мисионари мрака?!

:roll:

Ja nisam nista od navedenog i otkud ti pravo da ljude nazivas strahobalnim terminima samo zato sto vide da je emisija losa tj. u stilu "kako mali Perica(sa RTRS-a) zamislja elitnu emisiju o kulturi"!

Vi niste nikakve svijetle kulturne tacke u ovom gradu da bi bilo kome sta govorili!Znaci nihilista i negativan je svako onaj kome se vas rad(nazalost opravdano) ne svidja!!! K`o inkvizicija!

Uostalom,Fantomacan je sve rekao.Nemam mu sta dodati.

Napravite dobru emisiju i svako ce vas hvaliti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2007, 15:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
Ja o emisiji nisam ništa rekao niti sam dao bilo kakav komentar.Samo sam kopirao dio teksta sa zvaničnog sajta.Ne slažem se da je izvađen iz konteksta (ako si na to mislio) jer sam ga kopirao u cjelini.U svakom slučaju je poprilično, hm, čudan...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2007, 21:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
Daljac je napisao:
То обично бива када се уопште веома мало чита и извлачи из контекста. Постоји једна одређена хрпа људи на овом форуму, а, што је најжалосније, она није стална, него се мијења, како једни одлазе, тако други долазе, којој је занимање да све критикује и о свему прича презриво, одмахујући главом када год се поведе ријеч о квалитету било чега, не поштујући никога и ништа, осим своје "величанство" и "величанствено" мишљење, заборављајући, при томе, да је најлакше бити "кенгуровски" рентабилан (ја немам приходе, али немам ни расходе) и да је најлакше солити памет онима који нешто раде, који покушавају да усталасају мртво море, који се труде да живот потчине себи, а не себе животу. И такви се увијек, гле чуда, нађу да квалификују нешто као вриједно и/или безвриједно, а ја их питам: ко сте ви, господо? Жреци ничега?! Апостоли ништавила?! Мисионари мрака?! Е, па, онда, изволите: затворите се у своје мале, црне свемире, трујте се својом негативном енергијом, стварајте шта год хоћете, пљујте колико и кога хоћете, али, молим вас, све то: и своје свемире, и своје отрове, и пљувачке - све то оставите у вашим животима. Немојте поганити ионако опогањен свијет. Хвала вам много! Унапријед!

napisi knjigu o ovome ili roman bolje o slicnoj tematici,takav umjet. izricaj...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2007, 22:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2006, 21:52
A što ona mala koja vodi dnevnik ima urokljive oči... Brrrrr!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2007, 08:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Трајно је обиљежје наших простора да они који много причају, обично немају "су чим пред Милоша", што се, још једном, а у овој причи, показује као несумњиво тачно. Мада, када видим ко све ПЈЕШЧАНИК напада буде ми драго. Јер, каква би то емсија заиста била када би се свидјела жрецима ништавила?!?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2007, 09:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
a ti o svemu inace imas pozitivno misljenje?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2007, 09:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Не, али то покушавам образложити аргументима или уопште о датој ствари не причам.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2007, 10:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
daljac ostavi se ozbiljne literature dok je ne pocnes kontati, ovako izgleda kao da vadis termine iz neke "...for dummies" kolekcije, pokusavajuci da sebe predstavis kao intelektualno superiornog u odnosu na ostale ucesnike ove diskusije
kao sto je fantomacan vec objasnio, rad rtrs-a je dno dna, neozbiljnost, neobrazovanost i nestrucnost radnika me podsjecaju na TvSimic, Bel i Vikom (samo jos fali orkestar dronfulja kako bi se slika zaokruzila)
posto sam i sam radio na jednoj televiziji, znam kako to obicno ide
lika koji gleda utkamice i zna 5 transfera u Europi za novu sezonu gazda postavlja da bude sportski novinar, komentator, pa i urednik sportskog programa, pa onda svi "uzivaju" slusajuci jedno te isto "i...i...go...i nista" i lapsusi neprepoznavanja igraca na terenu, koje smo vec toliko puta nabrojali
ili situacija sa ozbiljnim temama, kao sto je politika i privreda, ubace neku osobu koju koriste za citanje vijesti, koja apsolutno nema pojma sta je tema emisije niti ko je gost i cime se bavi (osim nesto malo sturih podataka koje je neko bacio na papir), pa ako gost kojim slucajem se dotakne necega sto nije na papiru slijedi dodatno zamuckivanje i pokusaj signalizacije reziji da puste reklame i da se dostavi novi papir sa pitanjima
ko bi poslije Mislava Bage i Hloverke Srzic uopste gledao nekoga ko se znoji pred kamerom, kao da je izveden pred strasni sud, cije se ucesce u emisiji svodi na gledanje u papir 80% vremena, a ostalih 20% gledajuci kao tele u gosta, pokusavajuci da razumije makar sastavne veznike i klimanje glavom ?
obrazovni program ne postoji
emisije o kulturi, muzici i filmu predstavljaju sakacenje istih, zbog vec nabrojanih problema
a o izgledu i "fantasticnim glasovnim mogucnostima" voditelja ne zelim ni da trosim rijeci, osim da bi za svako pojavljivanje istih na ekranu, trebalo da stoji da djeca ispod 18 godina i osobe slabog stomaka i srcanih tegoba ni u kom slucaju ne bi trebalo da gledaju program

da je kojim slucajem televizija postojala u srednjem vijeku, inkvizicija bi koristila program RTRS-a kao metod za priznavanje, posto veceg mucenja sigurno ne bi bilo, a ljudi bi zasigurno birali brzu smrt

ako vec toliko zelite priznanje za svoj rad, prestanite kukati za tv pretplatu, sjedite i smislite neku ideju, razradite je i napravite neku emisiju da lici na nesto, angazujte se oko nje po nekoliko sati dnevno, a ne pola sata pred prikazivanje
ako nista moci cemo reci "nije naj naj, ali vidi se da su se trudili"

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2007, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Пошто друг БСЕ тврди да су моје изјаве изјаве глупог човјека, а сам своје, изгледа, и не чита, морамо се мало позабавити неким његовим коментарима, у нади да ће схватити зашто сам и коме до сада писао и не знајући уопште зашто се он препознао у маси ништавних апостола ничега, али то је већ његов проблем, а не мој...

Citiraj:
daljac ostavi se ozbiljne literature dok je ne pocnes kontati, ovako izgleda kao da vadis termine iz neke "...for dummies" kolekcije, pokusavajuci da sebe predstavis kao intelektualno superiornog u odnosu na ostale ucesnike ove diskusije

Сасвим је јасно, као дан, да је много званих, али је мало одабраних који могу судити о нечијој компетенцији и/или о нечијем раду. Тако и ти, друже БСЕ, дајеш себи за право да мјериш и сијечеш без некаквог озбиљнијег метра или какве друге мјерне јединице или инструмента. Сасвим је небитно, мисли, коју ја литературу читам, а небитно је јер је читам само и само због себе, а не, никако, да би због тога испасао интелектуално супериорнији у односу на друге. Ову моју тврдњу можеш да прихватиш као истиниту или неистиниту, али - ја тако живим и радим, без икакве намјере да било кога омаловажавам. Мени писање већине људи на овом форуму дјелује као невиђена глупост, као језичка затрованост, као стилска хаварија, али никада нисам никоме рекао да је будала зато што пише тако како пише. Свако мјеси хљеб од оног брашна које има и ту ни ти ни ја не можемо и не би смјели имати ништа против.

Citiraj:
kao sto je fantomacan vec objasnio, rad rtrs-a je dno dna, neozbiljnost, neobrazovanost i nestrucnost radnika me podsjecaju na TvSimic, Bel i Vikom (samo jos fali orkestar dronfulja kako bi se slika zaokruzila)

Има неозбиљности. Има и необразованости. Надасве нестручности. Али, побогу, дај помози нам, врати се на телевизију (било коју) и покажи нам како се ради. Видиш, то мени смета -вјечни критичари који само пљују, а неће ништа да (у)раде да се ионако мизерно стање поправи. Лако је, друже БСЕ, пљувати и говорити како не ваља ово и како није добор оно. Али, мало је теже то промијенити. Ти ликови мени сметају, друже БСЕ. Мада, то теби не мора ништа да значи.

Citiraj:
lika koji gleda utkamice i zna 5 transfera u Europi za novu sezonu gazda postavlja da bude sportski novinar, komentator, pa i urednik sportskog programa, pa onda svi "uzivaju" slusajuci jedno te isto "i...i...go...i nista" i lapsusi neprepoznavanja igraca na terenu, koje smo vec toliko puta nabrojali

Ти, онда, брате, гледај ХРТ, као што и ја радим, све чешће и чешће.

Citiraj:
ili situacija sa ozbiljnim temama, kao sto je politika i privreda, ubace neku osobu koju koriste za citanje vijesti, koja apsolutno nema pojma sta je tema emisije niti ko je gost i cime se bavi (osim nesto malo sturih podataka koje je neko bacio na papir), pa ako gost kojim slucajem se dotakne necega sto nije na papiru slijedi dodatno zamuckivanje i pokusaj signalizacije reziji da puste reklame i da se dostavi novi papir sa pitanjima

Претпостављам да мислиш на неку конкретну емисију? Молим те, реци ми који је то садржај у питању.

Citiraj:
emisije o kulturi, muzici i filmu predstavljaju sakacenje istih, zbog vec nabrojanih problema

Којих проблема, друже БСЕ? Ако неко зна да ради свој посао на РТРС-у, онда су то новинари културног и филмског програма. СИНЕМАНИЈА је емисија коју је и федерална телевизија откупила да би је приказивала на свом сигнали, а то, сложићемо се, довољно говори о њеном квалитету. Или не? Или теби треба посебно објашњавати зашто сам тако поставио ствари, или зашто су тако постављене ствари? У СИНЕМАНИЈИ се критички говори о филмовима, даје се неки вредоносни суд, у жељи да не остане све на трејлерима и музичким темама. Шта ти смета у СИНЕМАНИЈИ?
ПРОЗОРНИЦА је емисија које се емитује једном нејдељно и која доноси вијестиу из културе у протеклој седмици. Не знам шта би ти хтио и шта очекујеш, али то је емисија информативног карактера и сви прилози махом бивају коректни, сажети, јасни, кратки, добро покривени.
ПЈЕШЧАНИК је емисија која се бави разним темама из културе и умјетности и она је лични печат сваког аутора. Њена концепција је таква: ауторима се пружа потпуна слобода у стварању приче, у реализацији исте и заиста не знам шта ту не ваља?!? Може да ти се не свиђа, то ти нико не брани, али да говориш да је то смеће - е, па, друже, ти постајеш медијски нациста и то без покрића! На крају крајева, РТРС је једина телевизија на којој се могу видјети емисије о Ћопићу, Његошу, Деси, на којој се емитују разговори са истакнутим књижевницима (Ковачевић, Ћосић, Петровић) и без обзира на то како то било урађено, знај да је то урађено. Нема ни смисла ни потребе да набрајам ко је све хвалио све ово набројано, јер је то, ипак, на крају крајева, туђе, субјективно мишљење, баш као и ово твоје, напријед речено. Жао ми је што ти се не свиђа оно што неко ради, али ми је још више жао што знам да ће се код тебе све завршити на том сажаљењу.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2007, 13:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Daljac je napisao:
Трајно је обиљежје наших простора да они који много причају, обично немају "су чим пред Милоша", што се, још једном, а у овој причи, показује као несумњиво тачно. Мада, када видим ко све ПЈЕШЧАНИК напада буде ми драго. Јер, каква би то емсија заиста била када би се свидјела жрецима ништавила?!?

Samo se ti tješi...

Citiraj:
Има неозбиљности. Има и необразованости. Надасве нестручности. Али, побогу, дај помози нам, врати се на телевизију (било коју) и покажи нам како се ради. Видиш, то мени смета -вјечни критичари који само пљују, а неће ништа да (у)раде да се ионако мизерно стање поправи. Лако је, друже БСЕ, пљувати и говорити како не ваља ово и како није добор оно. Али, мало је теже то промијенити. Ти ликови мени сметају, друже БСЕ. Мада, то теби не мора ништа да значи.

Ne može vama sad neko pokazivati kako se radi. Ako ste na sada tu gdje jeste podrazumijeva se da znate da radite to za šta ste zaposleni. Što su ljudi zapošljavani van kriterija to je druga priča. Sve i da neko ima volje da se bavi podučavanjem ljudi koji rade duže ili kraće, tamo je malo onih od kojih možete nešto naučiti. Kad bi neko želio napraviti pristojnu televiziju od RTRSa ne bi uspjeo, jer bi morao naći 90% kvalifikovanih ljudi da zamijene one što ne znaju, a to bi bilo teško izvedivo. Uostalom nije to samo slika te televizije nego komplet države pa to i nije neki izuzetak. Gledaće vas barem u onim zabitima gdje jedino imaju prijem te televizije i ne znaju da postoje bolje jer ih nisu imali gdje vidjeti. Problemi će nastati kada pokriju signalom boljih televizija i te zabiti pa i oni provale da postoji bolje od državne televizije. Ta televizija nikako ne bi opstala u tržišnoj utakmici da nije Javni servis, ne vjerujem ni ovako da nešto zarađuje, vjerovatno samo pravi gubitke.

BSE je napisao:

Ima tu još raznih zanimljivih rješenja. Npr. oni koji imaju dobru štelu a ne znaju ništa. Pa ih onda rotiraju na sva moguća radna mjesta i ostave na onom na kojem će napraviti najmanju štetu jer vide da nema ništa od njih a ne smije ih izbaciti. Pa onda "izmišljanje" radnih mjesta za one sa odličnim štelama itd. Na kraju onda je logično da je program takav kakav jeste.

Poslednji put menjao fantomacan dana 01 Okt 2007, 14:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2007, 13:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2006, 21:52
Što će reći, ovaj Daljac sigurno radi u redakciji kulture na RTRS-u, čim je tako zapjenio braneći ih... :wink:

RTRS gledam vrlo, vrlo rijetko. Pimplanje dugmencetom na daljinskom uglavnom se zaustavi na nekoj od hrvatskih televizija (sviđalo se to nekome ili ne, one imaju i više para, i bolje novinare, i stručnije kadrove, i raznovrsniju i kvalitetniju ponudu).

Za dotično entitetsko čudo(vište) koje sebe naziva Radio televizijom Republike Srpske sramota je da bolju vlastitu produkciju ima jedna BN televizija... Kad se pojavi tupava Željka, pa počne postavljati ona glupa, ulizivačka pitanja Mili Dodiku, to je da povratiš!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2007, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Blizzard je napisao:
Što će reći, ovaj Daljac sigurno radi u redakciji kulture na RTRS-u, čim je tako zapjenio braneći ih... :wink:

Сигурно :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2007, 17:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Lijepo je kad se neko trudi i iskrenost se odmah i vidi ma kakav rezultat bio.

Ali se isto tako vidi nadobudnost,pretencioznost,bastardna umisljenost,provincijski kulturni krug,...

Od ono premalo sto ovdje imamo vi pravite slatki limun koji je navodno nesto veliko i bitno.Sve drugo je cista dekadencija.Ma,daj...

A to sto koristis biblijske citate za nesto nebitno kao sto je televizija meni smeta.Pogotovu sto ih primjenjujes na ljude oko sebe stavljajuci ih u negativno svijetlo a da pritom ne znas ni sa kime pricas.Nemas pravo na to.

Nazalost,sa mjeseca se vidi kakav vam je program tako da neke potrebe za obrazlaganjem zaista vise nema...

Moja "Zlatna malina" ide za Jutarnji program.Nakon njega nije bitno kakva je bioprognoza.Osjecacete se lose.I zdravi i hronicni... :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2007, 13:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
tomasd je napisao:
Nazalost, sa mjeseca se vidi kakav vam je program tako da neke potrebe za obrazlaganjem zaista vise nema...

I na mjesecu gledaju RTRS? :o Mora da je super program. :oops: :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2007, 14:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Све аргумент до аргумента...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2007, 14:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
čika daljac ja ne volim rad rtrs-a jer kad god hoću da pogledam crtani uvek bude neki glupi crtani. bude bili i bude flekica i budu mumijevi a ja volim hi mena jer je on najjači čovek na svetu. i isto volim transformerse jer se oni pretvaraju u auta. i volim mamu i tatu. i batu. i ne volim školu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2007, 15:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
nerevar je napisao:
ja volim hi mena jer je on najjači čovek na svetu.

Čak Noris je najjači čovek na svetu :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2007, 15:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

A ona spodoba zvana Nidza Cvrcak?!!!
:tard:

Poslednji put menjao tomasd dana 02 Okt 2007, 15:21, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2007, 15:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
nerevar je napisao:
čika daljac ja ne volim rad rtrs-a jer kad god hoću da pogledam crtani uvek bude neki glupi crtani. bude bili i bude flekica i budu mumijevi a ja volim hi mena jer je on najjači čovek na svetu. i isto volim transformerse jer se oni pretvaraju u auta. i volim mamu i tatu. i batu. i ne volim školu.

odlicno argumentovano kao sto se trazi! :D

p.s.sinko - evo lizalo zasluzio si :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2007, 23:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
tomasd je napisao:
A ona spodoba zvana Nidza Cvrcak?!!!
:tard:

hahahaahahahahah :lol: :lol: i ne zaboravimo veterinara boleta :o

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 318 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]