ElPadrino je napisao:
Jesu drugačije su, čak tamo i nisu toliki lopovi kao kod nas. Šta hoćeš reći, da Dodin srednjak borcima koji su se borili za Republiku Srpsku je dobra stvar i to ne treba kritikovati ? Pa to je sramota neviđenih razmjera, da jedan švercer i dezerter diže srednji prst ljudima što su tovarili godine i godine u rovu. Ali bitno da on brani Republiku Srpsku i da se ovi naši volovi i dalje pecaju na takve stvari.
Nema potrebe da se pališ. I ja sam mišljenja da su godinama, kako u Srbiji, tako i u Republici Srpskoj na vlasti pljačkaške elite kojima uopšte nije stalo do naroda, omladine, opstanka na ovim prostorima. Ipak potpuno su različite okolnosti kod nas i u Srbiji. Najprije, Srbija je država, Republika Srpska to nije.
Oni tamo, koliko toliko sami odlučuju o svojoj sudbini, mi ovdje ne. Njima tamo je svima, na prvom mestu ekonomija, kod nas ne. Stoga je ovdje još uvijek dovoljno da pljaškaške elite u sva tri dejtonska tabora zatalasaju i stvar je gotova, jer su sva tri naroda u proteklom ratu položila ogromnu žrtvu za "svoju stvar", tako da će se po tom pitanju, po mom mišljenju, teško šta u skorije vrijeme mijenjati. Čak štaviše, i od opozicionih političara se očekuje da im na pravom mestu bude odbrana nacionalnih ineteresa, a tek na drugom ekonomija i sve ostalo.
Da je rat okončan drugačije, i da je Republika Srpska nezavisna država, vjerujem da bi svima u fokusu bila ekonomija i bolji život građana, tako da bi teme koje su sada presudne, bile potpuno irelevantne. Ali sve ovo nema veze sa temom. Tema je RTS, tako da ne bih više išao u off.