banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 09:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 23 Apr 2009, 12:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
HRT1 proradio TXT, B92 proradio TXT, svaka vam cast nemam rijeci profesionalnost na nivou.
info_elta2 kome da zahvalimo na otklanjanju problema koje mi uredno placamo 12KM

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 12:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
Info elta2 - može li se išta uraditi povodom Fox Crime u Prijedoru. Na otprilike četvrtinu TV aparata što sam vidio ne može se dobiti boja.
Evo kod mene recimo jedan od TV nema šanse dobiti boju samo na Fox Crime, tuner od VHS prima solidno Fox Crime ali na tuneru od DVD recordera isto tako ne može se dobiti boja.
Na Sony LCD TV ima boju ali kod prebacivanja na Fox Crime TV treba neko vrijeme da ispravno prikaže sliku, kao da nije tačno na kanalu pa treba malo vremena dok odradi AFC ili AFT - isto samo na Fox Crime.

Ako može i informacija koliko još sedmica, mjeseci.... treba čekati na digitalnu CATV u Prijedoru.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 22:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Feb 2007, 18:06
Macr0 je napisao:
Moze li se Fox life izmjestiti na drugu frekvenciju? Na ovoj se mjesa zamaljski signal Rtrs-a koji nekako 'hvata' kabl i kvari sliku.
Mislim da je slican problem i sa Romanticom.
I ako moze SOS kanal biti malo losiji, zabole me oci koliko je dobra slika :)

Prije nepunih mjesec dana postah drug clan, i nakom dva dana zovnem ja njih jer mi je FOX Life katastrofa negledljiv (mijesa se sa RTRS-om, zemaljskim), a mojoj zeni je to najbitniji program, a ja sam kad ona gleda TV najmirniji... I kazu oni meni da se već masa naroda žalila i da će da riješe tako veliki problem što prije. Pitam ja njega kad otprilike da se nadam, a on kaže da se radi na rješavanju problema i da će biti uskoro. :) Sad mene interesuje koliko je to zahtjevan posao da cio tim "radi" na njemu mjesec dana, i koji faks treba završiti da bi znao to uraditi??? Da odem ljudima pomoć :)

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2009, 11:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Persekutor je napisao:
[

Pitam ja njega kad otprilike da se nadam, a on kaže da se radi na rješavanju problema i da će biti uskoro. :) Sad mene interesuje koliko je to zahtjevan posao da cio tim "radi" na njemu mjesec dana, i koji faks treba završiti da bi znao to uraditi??? Da odem ljudima pomoć :)

Kod ovih odgovore na ta pitanja može dati isključivo Milan Tarot i niko više. More biti bidne a more bit i ne bidne. Vjerovatnije da ne bidne.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2009, 11:27 
Početnik
Početnik

Sada ozbiljno, ako može dotični gdin Elta-kabel2 da mi odgovori, hoće li se mijenjati frekvencija FOX Life-a i kada? A zašto na INFO kanalu piše frekvencija Life-a, a ono Crime, možda je stvarno samo nehotičan propust u pitanju???

Bilo bi stvarno super da riješite taj problem koji vjerovatno ima više vaših korisnika.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2009, 16:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Teletext na PINKu sta je sa njim :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2009, 22:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
sto ne izbacite onaj idiotski DSF, veceg sranja ne videh 24/7 su im propale fudbalske emisije

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2009, 07:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Sto? Neka ga. Prenose FA Cup, Cvajtu i njemacke klubove u UEFA cup-u. A vikendom bude i UFC. Nisu lose ni one reklame nocu, pogotovo kad uskoro ukinu SCT :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2009, 14:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
Macr0 je napisao:
Nisu lose ni one reklame nocu, pogotovo kad uskoro ukinu SCT :lol:

To je izgleda jedini razlog zbog kojeg se DSF nalazi u ponudi :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2009, 20:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
Ti kretenski kvizovi i ta nocna bullshit su tek posebna prica za sebe, gde niko nista ne osvoji igrali oni do sudnjeg dana ili ne

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2009, 17:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

corttex je napisao:
Info elta2 - može li se išta uraditi povodom Fox Crime u Prijedoru. Na otprilike četvrtinu TV aparata što sam vidio ne može se dobiti boja.
Evo kod mene recimo jedan od TV nema šanse dobiti boju samo na Fox Crime, tuner od VHS prima solidno Fox Crime ali na tuneru od DVD recordera isto tako ne može se dobiti boja.
Na Sony LCD TV ima boju ali kod prebacivanja na Fox Crime TV treba neko vrijeme da ispravno prikaže sliku, kao da nije tačno na kanalu pa treba malo vremena dok odradi AFC ili AFT - isto samo na Fox Crime.

Ne znam šta ste radili (ako ste uopšte nešto radili) ali sada na ovako lošu sliku nema ni titlova već drugi dan.

Zanima me ako neko ima Total TV, ima li tamo problema sa titlovima na Fox Crime ili titlovima uopšte kao na elti, ali i inače kakvo bi bilo poređenje po kvalitetu Totala i elte.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2009, 17:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Elta kabel je popravio signal u Centru sada se većina programa može fino gledati, čak se i Fox life popravio, mada treba na njemu još raditi.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 14:11 
Početnik
Početnik

filozof sa vrbasa je napisao:
Elta kabel je popravio signal u Centru sada se većina programa može fino gledati, čak se i Fox life popravio, mada treba na njemu još raditi.

Meni je jos uvijek FOXLife loš, mada moram priznati ne ko prije tri-cetiri dana, a zivim kod S.Doma kod Venecije :) Ostali su se popravili poprilicno! Jos da promjene tu frekvenciju Life-a i superiška!!!

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 16:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

corttex je napisao:
corttex je napisao:

Ne znam šta ste radili (ako ste uopšte nešto radili) ali sada na ovako lošu sliku nema ni titlova već drugi dan.

Zanima me ako neko ima Total TV, ima li tamo problema sa titlovima na Fox Crime ili titlovima uopšte kao na elti, ali i inače kakvo bi bilo poređenje po kvalitetu Totala i elte.

Prijedor
Sada Fox Crime ima titlove, ali National Geographic i History Channel nema titlove cijeli dan.
Nemojte više popravljati (ako jeste) ako Boga znate.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 20:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Vjerovatno ste vidjeli i novu TV u ELTA kablovskom sistemu naziva ALFA.

http://www.novisf.com/wbb3/index.php?pa ... adID=32548

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 12:46 
Veteran
Veteran

Nije u redu da ova tema bude nepravedno zapostavljena. Kada ćemo dobiti kvalitetniju sliku na B92 i teletext? Fox Life, Fox Crime? Alo experti? Dosadilo lagati? Ma hajde, znate da nije teško.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 12:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Danas mi doticna osoba zguzvala racun i bacila pored sanduceta jer smo minut ranije imali konflikt u vezi kvaliteta elte toliko o njhovoj profesionalnosti i primanju kritika stvarno sramota ali mi se nece oteti sledeci mjesec.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 20:52 
Veteran
Veteran

Kao i u svemu ostalom, i kod kablovskih operatera postoji lažna tržišna utakmica. Dva preduzeća su podijelila grad i jedni drugima ne zalaze u rejon. Zašto ne bi Aneks postavljao kablove tamo gdje postoji Eltina mreža i obrnuto? Isti je način i cijena postavljanja kao i u dijelovima koji nisu pokriveni. Takvi genijalci kao što je Elta, ljudi koji su projektovali sve osim spejs šatla se plaše konkurencije Aneksa? :lol: A moćna slovenačka firma cvika od potencijala genijalnih Eltinih inženjera koje traži i Nasa ali pored toga kablovska televizija im je na nivou bijednih amatera što i jesu? :lol: Tako je i kod Internet provajdera, 3 provajdera koji su se lijepo dogovorili i niko se drugom ne petlja u posao. Lažna konkurencija, lažna tržišna utakmica, a državu to zabrinjava otprilike kao i nastupi Milana Tarota. Famozni local loop unbundling koji je prema ranijim najavama trebao da znači početak stvarne tržišne utakmice nije se ni dogodio ili se dogodio ali niko ne želi da radi ADSL. Poslije silnih priča kako Telekom ima monopol, ostali provajderi su ugroženi, bla, bla, niko ne želi da se bavi ADSLom. :lol: :lol: Korupcija, bezakonje, trulež, Elta, Teol....

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2009, 07:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Od kako su uveli TV Alfa, malo je oslabio kvalitet na BHT.
Da se moze spojiti bar 10 dana da ne bude nikakvih kvarova, ali nema sanse...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2009, 08:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ljudi ja na toj alfi nista sem muzike i vijesti nisam vidio dali prebacim u pogresno vrijeme ili sta?
Pise kao termini za filmove
Citiraj:
FILMSKI PROGRAM traje 8 sati, filmovi se emitiraju svaki dan u 12.00h, 16.00h, 22.10h, 00.05h!
A ni F od filma

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]