digitalija je napisao:
info_elta2 je napisao:
Nikada nismo ni tvrdili da ce usluga biti bespokorna, jer nista idelano na svetu ne postoji.
Niko se ni ne zanosi da ce biti besprijekorna, ali barem da rijesite osnovne stvari. Evo, npr. veceras se opet ukljucio Parental Lock (Zastita djece) na TV Avala. Sjecas se da sam to jos prijavio 8. marta, a ti mi rekao:
info_elta2 je napisao:
Zasto se je ta opcija ukljucila neznam mi je nismo, opremu koju smo dobili od TV Avale smo ukljucili takvu kakvu smo je dobili, pa moramo sa njima vidjeti koji su bili razlozi za gore navedeni problem, ali jutros od 9 do 10 kod redovne kontrole kanala od strane servisera toga nije bilo.
Nakon toga se nista nije desilo, a nakon svake subote neko prijavi na forumu da to jos niste otklonili. I zato smo svi ljuti na eltu jer ne moze rijesiti osnovne stvari, a ovo je osnovna stvar, slazes li se?
U price o kvalitetu se ne bih htio mijesati, sve dok je slika na FOX Crime kao da se emituje iz podruma moje zgrade, dok Travel nema titlova, dok dvb-c ne radi na Sony televizorimai i slicno... Ostavljam drugima da to presude.
U primeru TV Avale je visa sila a evo zasto. Sa Avalom tv smo imali potpisan ugovor, od njih smo dobili resivere i kartice, koji skidaju TV Avalu sa Totala. U skladu sa dogovorom Tv Avala- Total TV. TV Avalu je sada kupio Pink TV u Srbiji i otkazao kablovskim operaterima pravo prenosa Avala TV u BIH. Zasto neznamo, mozda ce menjati sadrzaj, pa nece imati prava rjesena za BIH ili se ide za novu poslovnu politiku PINK TV. Sada smo u otkaznom periodu za TV Avalu, i otkazni rok se istece narednih dana. To smo vec prije znali zato smo ubrzano dogovorili b92, pa ce narednih dana Avala tv biti ugasena i b92 ukljucena. Dobro ili slabo necemo ocjenivati jer je to odluka pink tv i ne nasa. Inace B92 smo planirali ukljuciti, slucajno se dogodilo da je Avala tv otkazala.
Sto se tice zakljucavanja (Parental lock), resiver koji nam je dala Avala tv se zakljuca, verovatno je tako programirala Avala tv. Pretpostavljam zbog nove politike novog vlasnika. Inace Pink tv nece programe koji si u njegovom vlasnistvu da ustupa niti kablovskim operaterima bih niti Total tv, jer su odlucili da to prodaju sami. To ste verovatno vec sami primjetili, da je u bih moguce primati samo PINK BH.
Travel CH. po ugovoru je duzan da obezbedi 30% titlova, i nama se cini da tih 30 % nikada nemozes zaslediti na ekranu. Sutra cemo traziti od Travel-a tacan raspored emisija koji imaju titlove i sledicemo emisijama, pa cemo onda utvrditi sta je problem.
FOX Crime se prenosi u istoj tehnologiji kao ostali programi i nema razloga, da bi fox crime bijo bitno slabiji od ostalih kanala, ako je tako kod vas, pozovite servis i objasnite njima preciznije sta znaci da je fox crime emitovan kao iz podruma. Mislim, da fox crime ima 10% slabiji kvalitet oddaje nego discovery, vec kad "krene" slika iz tv kuca.