banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 23:40 Danas je 29 Jun 2026, 23:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 616, 617, 618, 619, 620, 621, 622 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Mar 2014, 22:07 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jan 2014, 12:25
02.04.2014 OBN i arena rade Pariz-Čelzi,kad bi na Elti bili ljubazni da ne zaključavaju hrt da se može bacit pogled i na Madrid.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2014, 22:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 15:07
SK je završena priča, kada ga nakon ovoga nisu uveli onda o tome ne vrijedi više raspravljati. Nažalost.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2014, 21:49 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 14 Mar 2014, 09:21
Na zalost mislim da nikada necete imati SK. Situacija je potpuno ista i kod nas u Srbiji. SBB je jednostavno potpuno unistio trziste kao i Pink. Znaci nije problem da odredjena kablovska plati SK, nego oni ne daju ni po koju cenu. Drze ga kao ekskluzivu za njih i njihove prijatelje. A prijateljima hvala bogu samo pertle vire iz Solakove bulje. A da bude najsmesnije te iste prijatelje deru kao majmune. Kod nas organi koji regulisu to trziste apsolutno nista ne rade. Koliko sam ja razumeo vasi su presudili u korist Elte. E sad videcemo sta ce se dalje desavati. Iskreno voleo bih kao veliki ljubitelj sporta da i ja i vi dobijemo SK, medjutim mislim da nas sacica u odnosu na one koji gledaju Pink nista necemo uraditi. Pinkovcima ni ne treba forum da se zale. Prosto ljudi nemaju vremena da gube. Treba prelistati 100 pinkica. Pozdrav iz Srbije!

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2014, 22:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Ма ово је друга ситуација овде. Имаш кокошарску фирму, која воли да крије тачан број корисника, не би ли платила што мање, па кад их провале онда се они нешто жале и тужавају па кад на крају добију да имају сви кабловски оператери исте услове да потпишу уговор са СК-ом онда наравно неће да потпишу јер и овако деру кориснике којима су дали бруку Пинк канала и то тако иде. Што би се сад они смарали да уводе још и СК, док год свијет плаћа редовно то што му се сервира. Иди бегај. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2014, 23:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
Elta sada želi da svi vjerujemo u priču - eto, mi želimo i dajemo sve od sebe da uvedemo Sport Klub kanale, ali oni nam ne dozvoljavaju ni pod razno...

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2014, 23:46 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 14 Mar 2014, 09:21
Ma ljudi ja ne gledam vasu Eltu nit me interesuje. Ja sam samo rezigniran ponasanjem monopolista u svakom sektoru, a ne samo u telekomunikacijama. Ja vam kazem da vecina kablovskih operatera u Srbiji koji su na bilo koji nacin konkurencija SBB ne mogu ni za 100 eur po korisniku da dobiju SK. Znaci nije pitanje minimalnih garancija, nije pitanje cene, nego ne moze bre... Ja sam bas na strani "budala" koje su rekle NE Solaku. Svaka cast kraljevi! Mogli ste da se i vi uvucete tamo gde treba pa da na kraju svi budemo SBB. E pa ne treba i ne moze. Ja vam opet kazem, i zbog toga sam se i registrovao na ovaj forum, da mi je drago sto je Elta dobila spor protiv SK. To je dobar priemer za ubuduce. Ali zapamtite, to se nije desilo i nece u Srbiji, nego se desilo kod vas. I jasno vam stavilo do znanja da ste mnogo ispred nas. Tom primitivcu koji svojim poslovnim partnerima iz inostranstva prodaje izreku "You cannot mix grandmothers with frogs", treba stati na put. Uskoro necemo imati sta da gledamo ako nismo na SBB.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2014, 23:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ма све је то ок, али како ми покушавамо да ти кажемо, добијен је спор којим сви кабловски оператери имају исте услове да добију СК, е што сад та иста Елта неће никад да прво дозволи ревизију броја корисника како би се утврдило право стање, па онда плати одговарајућу цијену, јер јој једноставно пуца qрац, добро јој је и овако, то је сасвим други пар опанака. :) А ако ниси знао код нас су и кабловски оператери монополисти, ето у Бања Луци тамо гдје је Елта нема Блица и обрнуто, је'л тако Бањалучани? :) А том примитивизму којим се мисли да се може заџебати друга фирма тако што ћеш јој изнијети лажне податке о свом пословању, треба стати у крај. Тако да, ово је овде Балкан...

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2014, 10:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Jun 2013, 11:13
Generalizujes, raspitaj se malo bolje, imam blic eltu i mtel, a mogu i opciju totala, naravno zivim u BL. Takodje, ispade da su svi lazirali broj korisnika, ovi sto nemaju SK u ponudi. Zasto ti sa SK nisu ranije reagovali, ako im vec niko nije prikazivao realan broj korisnika, nego kada su otkupili prava i malo se digli onda gasi. Nije im trebalo dati ni da udju u ponudu. Ako ih nekada i vrate iz principa ih brisem sa liste kanala.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2014, 10:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:) тролујеш претјерано...
Да поновим опет, за оне којима је промакло. Златно правило гласи - "онај ко има злато одређује правила". Или, није нико бранио Елти ни АКОП-у да откупе права, али за то треба да се плати, а пошто је већина навикла да у комунизму може да се добије нешто за ништа, то их је мало изненадило да мора да се плати за неке ствари, али шта ћеш, кад Кабаница сконта да је Тиле умро, можда и крену ствари на боље. :) Што се тиче Елта - Блиц ситуације, ове људи из БЛ спомињаше да имаш дијелове града у којима има Елта па зато нема Блиц, и обрнуто, ако су лагали они онда лажем и ја. И што се тиче броја корисника, па је'л било прије пар страна да је Елта изгубила спор јер је тужила ове што су хтјели да дођу у инспекцију броја корисника кад Елти то није одговарало? Значи кокошари остају кокошари и то је то. А Тотал може да постави било ко ако има могућност да постави антену на одговарајућу позицију.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2014, 11:19 
Pripravnik
Pripravnik

А ако ниси знао код нас су и кабловски оператери монополисти, ето у Бања Луци тамо гдје је Елта нема Блица и обрнуто, је'л тако Бањалучани?

Samo sam odgovorio da previse generalizujes, jer ovo ti nije tacno, a kada nemas sta napisati onda je tvoj odgovor da neko troluje. Papir i ovaj forum svasta trpi pa ti udri dalje sa svojim seminarskim radovima.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2014, 11:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 15:07
Elta je lagala o broju pretplatnika. Kao "kompenzaciju" su SK nekim svojim korisnicim isključili mnogoooo (18 mjeseci) ranije nego banjalučanima.
SK nije želio da se povlači po sudovima sa likovima (selj@cima) kao što je Kabanica pa je elegantno sačekao da istekne ugovoreni period sa Eltom i onda se potpuno povukao sa ove kablovske.
Mislim da nikakva Konkurencijska vjeća i sudovi ne mogu promjeniti ovaj stav SK, što nam oni upravo i dokazuju, obzirom da su svi rokovi za ponovno uključivanje istekli, a SK i dalje nije u ponudi nijednog operatera koji je stao iza tužbe.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2014, 11:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

"Ako ih nekada i vrate iz principa ih brisem sa liste kanala."

Ако ћемо да се цитирамо... :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2014, 11:51 
Pripravnik
Pripravnik

ono sto sam ja citirao je neistina, a ovo sto ti citiras je ziva istina. Da me neko zavlaci toliko vremena i da se moram patiti kada trebam pogledati neku utakmicu ili mec, a kada se ponovo ponudi da mu letim u zagrljaj, izvini al' nisam takva tipa coeka.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2014, 11:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ни ја богОми, ево одгледао сам трку преко "Скајспорт Ф1" стрима, само зато што ми је црк'о ТВ па чекам газду да се организује и среди то, а иначе би фино ишао СК на СББ кабловској и мирна бивша Босна. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2014, 12:28 
Pripravnik
Pripravnik

Samo se ti drzi dobro uz gazdu, ima da sve prenose pogledas :)

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2014, 15:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Okt 2013, 18:53
Zasto pojedini kanali u digitali kockaju

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2014, 19:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
I ne samo to meni su u Centru pocrkali svi kanali, nadam se da će do meče Bik-Jeremija to biti popravljeno.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2014, 20:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Meni su danas Arene crkavale u toku udarnih termina oko 15:00 h i prije i poslije. Čisti primjer sabotaže. Primjetio sam da nije do Elte jer sam prebacio i na analogiju na kojoj je bila zaleđena slika sa indetifikacijskim menijom Eltinog risivera u centrali. Nakon par sekundi dođu sebi i tako opet sve do jedno 17:00 h.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2014, 21:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2004, 22:13
Arene danas nisu do elte

Sent from my PAP5044DUO using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2014, 21:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

CopyLeft je napisao:
Meni su danas Arene crkavale u toku udarnih termina oko 15:00 h i prije i poslije. Čisti primjer sabotaže. Primjetio sam da nije do Elte jer sam prebacio i na analogiju na kojoj je bila zaleđena slika sa indetifikacijskim menijom Eltinog risivera u centrali. Nakon par sekundi dođu sebi i tako opet sve do jedno 17:00 h.

Колико пута треба да поновим да Елта ради конверзију са дигитале на аналогију "у кући". Значи не добија никакав аналогни сигнал, прави га сама. А то што ни то нису у стању да ураде како треба, мада се ситуација у Добоју драстично поправила у односу на раније, то је већ друга прича... Што не мора да значи да је овај пут било до Елте, али не би ме изненадило.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

[ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 616, 617, 618, 619, 620, 621, 622 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]