bogata_sirotinja je napisao:
Sad ugledah reklamu Telemach-a i zapitah se...
Zašto smo mi u RS ovo zaslužili od m:tel-a?
Hoće li iko ikada stati u kraj m:tel-u i njihovom bahaćenju kao grupacije TS?
Kamo lijepe sreće da je Telemach kupio Blic, Eltu i TelradNet... E kako bi se m:tel otvorio sa ponudama i cijenama a i Telemach bi ga natjerao sa svojom ponudom.
Čovječe, Total TV je davao 10 mjeseci po 1KM pretplatu (m:tel za m:sat nikada nije dao više), a evo sada i Telemach daje akciju 8 mjeseci po 1KM na sve EON pakete-vikend akcija (mi u RS samo možemo da maštamo o ovome).
Možeš da uzmeš Eon aplikaciju na smart TV mada bi najbolje bilo da postoji mogućnost da se uzme komplet njihova usluga jer bi imao super brzi net, bukvalno sve TV pakete za cijenu osrednjeg mtel paketa. I ja juče gledam nakon nekog vremena mtel ponudu i ne mogu da vjerujem koliko su osiromašili TV pakete, izbacili HBO gdje je god bio, o cijenama koje su dizali 3 puta da ne pričam.
Zgadili su mi se, necu ni da im plaćam solo net jer je i on skup, 30 KM za 30 mb je ništa, ovo sve poslije brže koliko mb toliko maraka.
Ima da plačem za Trionom, šta sam imao sve za 80 km (kao što imaju telemach korisnici u slabijem enititetu) + prvih 6 mjeseci gratisa, ne znam dokle je došla njihova prodaja mtelu i da i njega asimiliraju i unište.