Naravno da ne mislim. Evo mog posta sa teme o Sport klubu:
Citiraj:
Po meni, sasvim bi bilo normalno da svi operateri imaju i Arenasport kanale i Sport klub kanale. E sad, nekako njusim da ce se desiti ono sto se desilo i sa Areninim kanalima i Pinkovima. Svi ce biti ubaceni, cijena ce otici 3-4 KM gore. To je cist bezobrazluk. Jer, imali smo u Elta kabelu SK, on je izbacen a cijena nije isla dole.
Dalje, ja razumijem potrebu proizvodjaca, da se navali cijelom narodu na grbacu, insistirajuci na osnovnom paketu, opet s druge strane, operater treba da kaze svoje uslove...Ali, da bude i operater korektan. I prema gledateljstvu i prema proizvodjacu.
Nije li bezobrazluk da svi oni koji ne zele toliko Pinkova moraju placati Mitrovicu i vlasniku kablovskog operatera za sve kanale, ili ima ljudi koji ne vole sport, ali pobogu, sve Arene su u osnovnoj ponudi.
Dalje,ako neko zeli nekakav regional paket sa sve tuzlanskim i maglajskim kanalima, neka sebi dokupi.
Pa dalje, ja recimo hocu HBO, ali ne mislim da ga treba uvaliti svim korisnicima na grbacu.
Bilo bi posve normalno kad bi tri - cetiri Pinka bila u osnovnom a ostalih 30 u dodatnom paketu, kad bi jedna Arena bila osnovna ostale 4 u dodatnom paketu, isto SK. Bilo bi normalno da bar imamo mogucnost da uzmemo paket HBO. Ali tada basic paket ne bi smio ici preko npr 10-11 KM. Operateri bi s obzirom na krizu i ono sto slusam svaki dan, mogli ponuditi takvu osnovnu uslugu, a s druge strane, ni svi oni koji ne zele ne moraju gledati tematske pakete, a ako vec zele, neka sebi dokupe.
viewtopic.php?f=29&t=24112&start=300I dalje sam pri ovom stavu.
Ali, gotovo sigurno, korisnike opet niko nista nece pitati, kao ni kada su ulazile Arene, ni kada je letio FOX, ni kada je letio SK ni kada su nicale Pink pecurke.