banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 15:21 Danas je 29 Jun 2026, 15:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 601, 602, 603, 604, 605, 606, 607 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Feb 2014, 14:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Колико ја знам само Дејвис куп, остало има СК. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 14:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Jun 2013, 11:13
Napisao on "naravno", kao da sam rekao da ce SK prenositi :-)

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 15:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
garry69 je napisao:
nije, b92 je imao trogodisnji ugovor. od ove godine novi ugovor na snazi, rts uzeo terestrijalna prava za srbiju, trogodisnja, sportklub za region kablovska i zemaljska.

Sport Klub nije mogao uzeti prava za zemaljsku jer ne emituje zemaljski. Pravilnije je reći da niko nije uzeo zemaljska prava za BiH dok se neko ne pojavi. Kako je počela predizborna kampanja možda ta prava kupi i RTRS.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 15:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
copyleft,nešto me kopka,pa ako mogu ovako drugarski,bez ljutnje da te pitam...djeluješ mi kao situirana osoba,sa redovnim zaposlenjem,ozbiljan i profilisan čovjek kome 10-tak evra mjesečno ne znači neku prevagu,a koji mi uz sve to djeluje kao najveći zaljubljenik u tv na forumu...

kako to da se jedna takva osoba zadovoljila samo elta kabelom,kako nisi uzeo uz Eltu još i total tv,ili CS,pa da baš ono uživaš?

ja sam uvijek gledao da imam sve što bi moglo zanimati,pa makar se i odrekao jedne ture pića u kafani,koliko otprilike izađe mjesečna pretplata na TTV ili CS...nisam ni sad neki milioner,ali imam blic digitalu,CS i TTV.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 15:40 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Jan 2013, 18:39
CopyLeft je napisao:
garry69 je napisao:
nije, b92 je imao trogodisnji ugovor. od ove godine novi ugovor na snazi, rts uzeo terestrijalna prava za srbiju, trogodisnja, sportklub za region kablovska i zemaljska.

Sport Klub nije mogao uzeti prava za zemaljsku jer ne emituje zemaljski. Pravilnije je reći da niko nije uzeo zemaljska prava za BiH dok se neko ne pojavi. Kako je počela predizborna kampanja možda ta prava kupi i RTRS.

mogu, kupe se eksluzivna prava kao za primeru ili premier ligu i po automatizmu su uzeli i zemaljska, odnosno prava za sve vrste emitovanja.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 16:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager, tih 10-tak evra mjesečno ne znači neku prevagu, a opet čovjek gleda da dobije koliko može od onog što ima. Istina razmišljao sam o Totalu, CS-u, Maxtv Satu ali eto ostane nada kako će se nešto popraviti tj da će se pružatelji usluga konačno početi prilagođavati korisnicima i zalagati se za što povoljnije tržište. Tako npr nije nemoguće da npr Elta-Kabel plati lokalizaciju za određeni kanal i ima ekskluzivu na Balkanu. Šta bi im falilo da naprave deal sa Turnerom i plate titlove za Boomerang, CN, TCM, TNT i masu drugih kanala koje bi se otvorilo a ne da to rade UG i SBB ko da su oni izmislili svijet. Tako isto i sa SciFi kanalom tu nema ekskluzivu Total a opet ga Elta zaobilazi.

Total nisam uzeo iz razloga što me kopka kvalitet usluge, počev od majstora koji bi podesio antenu do eventualnih smetnji koje se pojavljuju, mada ne mora značiti da se to događa svima ipak me niko nije razuvjerio da sa tim nemaju problema. Ona slika no signal koju sam viđao kod prijatelja i poznanika kao i nekad prije na Elti dok se SK reemitovao putem Totala me udaljila i ohladila od želje da uzmem Total. S druge strane kad bih uzeo Total uzeo bih Start plus HD paket tako da ni to nebi bio mali iznos. A opet u pravu si možda razmislim i o CS-u posebno zbog klupskih televizija.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 16:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Ako sumnjaš u kvalitet montaže (to je najviše do montera), odradi sam instalaciju; uzmi dovoljno velik i kvalitetan tanjir (npr. Gibertini 125 cm) i nećeš imati problema ni po najvećem kijametu.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 16:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Feb 2012, 09:14
Total je na novom satelitu w3c, sad su problemi sa signalom svedeni na minimum. Dok je bio stari "satelit", kome je bio davno istekao rok trajanja stvarno je bilo uzasno. Mada je CS definitivno najbolje rijesenje, ali pod uslovom da se ne bude bas laik za tehniku, a ko ne zeli da se "zamara" neka koristi ponudjene operatere

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 17:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Нема ту никакве "технике", мислим на ЦеЕс. Треба само солидан давалац услуга. А то зна да буде проблем код нас (де да узмем паре за ништа ако може). А са добром монтажом добре антене (120цм) неће бити проблема осим кад онај монсун удари љети, евентуално. Али онда ти је свеједно јер нећеш имати слике ни на кабловској, из истог разлога. С тим што ће код тебе да буде мање изражено. :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 19:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

vjeruj da ima, a davalaca ima bas kvalitetnih, ali su skuplji naravno. Izvinjavam se sto izlazim iz teme.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 19:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Јака техника, убациш линију текста у један фајл и вози Мишко. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 19:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Feb 2014, 16:23
zasto nema oko trideset kanala na digitali arene i hrvatski i domacih kanal od sinoc

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 19:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ma ne pricam o ubacivanju, vec kad nekom nastimas... a onda te zove za svaku glupost. Zato sam i rekao da treba da se malo razumije. Ljudi bas nisu navikli da imaju toliko kanala i raspodjeljeni po paketima i ostalo. Vjeruj mi da znam o cemu pricam.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 20:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Okt 2013, 18:53
Zasto Elta kabel(TXTV) sebi dozvoljava da gubi kanale i zasto nema kanal 6

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 20:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
@banjaluka1976 Imaju svi kanali :P
@zumbul A Elta nije ni pustila Kanla 6 u ponudu :P

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 20:56 
Početnik
Početnik

sad gledam i dalje nema pojedinih kanala ,doduse sa nekim prekidima tj.sjeckanjem slike,u cemu je problem da se ovo desava ne samo par minuta nego to zna trajati duzi period.zahvaljujem unaprijed na odgovoru

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 20:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
banjaluka 1976 je napisao:
sad gledam i dalje nema pojedinih kanala ,doduse sa nekim prekidima tj.sjeckanjem slike,u cemu je problem da se ovo desava ne samo par minuta nego to zna trajati duzi period.zahvaljujem unaprijed na odgovoru

Pogledaj kablove :P

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 21:08 
Početnik
Početnik

mozda sam ja glup legendo ,ali ako gledam histori i nacionalnu ili rai mogu da nabrajam do sutra ,onda sigurno nije do kabla,ili mislis i dalje da jest .

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 23:39 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Feb 2014, 18:56
Vratite nam B92!

Uz toliko heroja skladista, zalagaonica, boljih zivota, pink-parada, sarada i inog... vi ukidate jedan koliko-toliko ozbiljan kanal iz Srbije :(

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 23:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ManWithNoName i ja bih htio B92 ali nažalost nije ni do Elte nego do odluke RAK-a da im povuče saglasnost za emitovanje na području BiH. Tako da su svi operateri ostali bez B92. To naravno ne važi za B92 Info ali ga mi niti nemamo.

Vrh

[ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 601, 602, 603, 604, 605, 606, 607 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]