corttex je napisao:
Pretplatnik sam eltine televizije skoro 10 godina i nikada nisam imao pozitivno mišljenje o ovoj kokošarskoj firmi. Iz godine u godinu isticali su se samo bahatošću, lažima, prevarama, pohlepom, nekorektnošću .... kako prema vlastitim korisnicima, tako izgleda i prema poslovnim partnerima, dok je kvalitet bilo čega, bio i još uvijek jeste za eltu nepoznat pojam.
Kako sada stvari stoje izgleda da sve to polako dolazi na naplatu. Ostali su bez Foxa, Sportkluba... sada prave problem sa Viasatom i Discoverijem... pa vjerovatno nešto se dešava i sa Arenasport kanalima...
Da li je sve ovo početak kraja elte - ne znam, ali ne smijem ni pomisliti na šta bi ličila eltina programska šema ako ovako nastave sa svojom poslovnom politikom. Vjerovatno 100 FTA stranih kanala, 50 domaćih lokalnih i Pinkovi kanali, mada pretpostavljam da bi i tada tvrdili da je njihova ponuda najbolja jer bi bila najjeftinija.
Šta vi mislite kuda će elta dovesti samu sebe.
Tvoje misljenje je uopste poznato svima tako da kao uvijek sve crno.
Neznam sta tebi elta toliko smeta. Sto koristis eltine uslyge ako ti toliko smetaju.
Discovery kanali ostaju cak u maju ukljucuje se novi discovery kanal. Pouzdano znam da ce biti tako. Fox u elti nikada vise nece biti. Viasat ce ostati u elti. Sk nije poslao ponude operaterima. Da ne govorim o arena kanalima. Arena kanali ce uvijek ostati u elti , cak mozda ce se uvoditi u skirije vrijeme novi kanal. Elta ima 150 kanala u dug semi i 4 arene otkljucane godinama i nije korisnicina nista naplacivala dodatno dok su drugi naplacivali. Da ko od operatera nebutno je dali je to elta ili blic nije imao nesta regularno sa arenom sigurno telekom bi dosad u 4 godine reagovao. Sada bi kao mtel pustio da elta nesta radi sa arenom a da mtel to gleda. Smijesno. Kladim se sta gid hoces da ce arene ostati u elti bar tokiko koliko ce u mtelu

ja za ove sve tvrdnje imam 100% informacije. Brzo ce se pokazati ko je bio u pravu. Manite se nekih teorija koje vec 5 godina pisete neki. Kanali discovery ostaju, bice nivih, viasat ostaje, sk neznam nista jos konkretno, foxa nece biti, arene ce zauvijek biti to je 1000000%. Ako treba ko kakve info pitajte. Kako god 130 - 150 kanala elta naplacuje 15 KM. Mislim da je to najbolja ponuda koja postoji za taj novac. To su svi shvatili zato i svi koriste eltu. E sada to sto neki nevole eltu i dalje koriste eltu to samo govori kako je takav sam sebi smijesan. Zamisli to imam auto u najmu i ne dopada mi se. Iako to znam 5 godinama i dalje koristim to auto iako mogu iznajmiti 3 druga auta. To sve govori. Konkurencije ima tako da neka sebi svako odabere najbolje.