banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 08:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 598, 599, 600, 601, 602, 603, 604 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Feb 2014, 00:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
amadeus da li mi možeš reći zašto meni u centru redovno iskače frekvencija 466, za sada je dobro, ali se to zaista često dešava?

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2014, 10:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jan 2014, 12:25
Ajd kad već filozofu budeš odgovarao de nas malo uputi u priču o SK,na nekim od foruma se na mojatv uveliko najavljuju od marta svi SK.Šta je sa Elte i jesul odnosi nepovratno narušeni tužbom..

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2014, 11:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
Pretplatnik sam eltine televizije skoro 10 godina i nikada nisam imao pozitivno mišljenje o ovoj kokošarskoj firmi. Iz godine u godinu isticali su se samo bahatošću, lažima, prevarama, pohlepom, nekorektnošću .... kako prema vlastitim korisnicima, tako izgleda i prema poslovnim partnerima, dok je kvalitet bilo čega, bio i još uvijek jeste za eltu nepoznat pojam.
Kako sada stvari stoje izgleda da sve to polako dolazi na naplatu. Ostali su bez Foxa, Sportkluba... sada prave problem sa Viasatom i Discoverijem... pa vjerovatno nešto se dešava i sa Arenasport kanalima...
Da li je sve ovo početak kraja elte - ne znam, ali ne smijem ni pomisliti na šta bi ličila eltina programska šema ako ovako nastave sa svojom poslovnom politikom. Vjerovatno 100 FTA stranih kanala, 50 domaćih lokalnih i Pinkovi kanali, mada pretpostavljam da bi i tada tvrdili da je njihova ponuda najbolja jer bi bila najjeftinija.
Šta vi mislite kuda će elta dovesti samu sebe.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2014, 13:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
filozof sa vrbasa je napisao:
amadeus da li mi možeš reći zašto meni u centru redovno iskače frekvencija 466, za sada je dobro, ali se to zaista često dešava?

Mozda upada neka smetnja iz vazduha? Provjeri kod komsije u tom trenutku da li je i kod njega isto tako i pozovi servis. Jedino se tako moze nesto napraviti. Smetnja je lokalnog karaktera.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2014, 13:09 
Veteran
Veteran

cablefan je napisao:
Ajd kad već filozofu budeš odgovarao de nas malo uputi u priču o SK,na nekim od foruma se na mojatv uveliko najavljuju od marta svi SK.Šta je sa Elte i jesul odnosi nepovratno narušeni tužbom..

Ne mogu pricati o necemu sto ne znam.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2014, 13:32 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 15 Feb 2014, 18:12
corttex je napisao:
Pretplatnik sam eltine televizije skoro 10 godina i nikada nisam imao pozitivno mišljenje o ovoj kokošarskoj firmi. Iz godine u godinu isticali su se samo bahatošću, lažima, prevarama, pohlepom, nekorektnošću .... kako prema vlastitim korisnicima, tako izgleda i prema poslovnim partnerima, dok je kvalitet bilo čega, bio i još uvijek jeste za eltu nepoznat pojam.
Kako sada stvari stoje izgleda da sve to polako dolazi na naplatu. Ostali su bez Foxa, Sportkluba... sada prave problem sa Viasatom i Discoverijem... pa vjerovatno nešto se dešava i sa Arenasport kanalima...
Da li je sve ovo početak kraja elte - ne znam, ali ne smijem ni pomisliti na šta bi ličila eltina programska šema ako ovako nastave sa svojom poslovnom politikom. Vjerovatno 100 FTA stranih kanala, 50 domaćih lokalnih i Pinkovi kanali, mada pretpostavljam da bi i tada tvrdili da je njihova ponuda najbolja jer bi bila najjeftinija.
Šta vi mislite kuda će elta dovesti samu sebe.

Tvoje misljenje je uopste poznato svima tako da kao uvijek sve crno.

Neznam sta tebi elta toliko smeta. Sto koristis eltine uslyge ako ti toliko smetaju.

Discovery kanali ostaju cak u maju ukljucuje se novi discovery kanal. Pouzdano znam da ce biti tako. Fox u elti nikada vise nece biti. Viasat ce ostati u elti. Sk nije poslao ponude operaterima. Da ne govorim o arena kanalima. Arena kanali ce uvijek ostati u elti , cak mozda ce se uvoditi u skirije vrijeme novi kanal. Elta ima 150 kanala u dug semi i 4 arene otkljucane godinama i nije korisnicina nista naplacivala dodatno dok su drugi naplacivali. Da ko od operatera nebutno je dali je to elta ili blic nije imao nesta regularno sa arenom sigurno telekom bi dosad u 4 godine reagovao. Sada bi kao mtel pustio da elta nesta radi sa arenom a da mtel to gleda. Smijesno. Kladim se sta gid hoces da ce arene ostati u elti bar tokiko koliko ce u mtelu :) ja za ove sve tvrdnje imam 100% informacije. Brzo ce se pokazati ko je bio u pravu. Manite se nekih teorija koje vec 5 godina pisete neki. Kanali discovery ostaju, bice nivih, viasat ostaje, sk neznam nista jos konkretno, foxa nece biti, arene ce zauvijek biti to je 1000000%. Ako treba ko kakve info pitajte. Kako god 130 - 150 kanala elta naplacuje 15 KM. Mislim da je to najbolja ponuda koja postoji za taj novac. To su svi shvatili zato i svi koriste eltu. E sada to sto neki nevole eltu i dalje koriste eltu to samo govori kako je takav sam sebi smijesan. Zamisli to imam auto u najmu i ne dopada mi se. Iako to znam 5 godinama i dalje koristim to auto iako mogu iznajmiti 3 druga auta. To sve govori. Konkurencije ima tako da neka sebi svako odabere najbolje. :D

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2014, 13:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Синко, ништа не траје заувијек. Тек да се зна. И де мани те шупље о 150 (шкарт) канала. А што се тиче поређења, ја колико се сјећам БЛ је подјељена по зонама, ђе има Блиц нема Елта и обрнуто. О осталим градовима да не причам. Имаш једног кабловског оператера и Телеком са кретенском платформом, па бирај. Ако се Телеком "састави" па уведе нову платформу ове године, биће интересантно. Јако. И да, нови корисник и прва порука на теми о Елти. Пресмјешно. :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2014, 13:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Nego, evo da pitam nesto odgovorne u Elta kabelu, vidim da se pojavljuju ko gljive poslije kise. Zasto ne bi neki od tuzlansko-maglajsko-unsko-sansnkih kanala izbacili a u tom sektoru lokalaca/regionalaca ubacili muzicka televizija Kanal 3 iz Beograda, TV Metropolis ili Studio B.

Da li je realno da na poziciji B92 dobijemo B92 Info? Bar. I da li je realno da dobijemo RTS-ov kanal kulture, odnosno RTS Digital. Ima nas koji i ne ludimo na ritmove ruzicastog carstva.

Evo i TV PULS je prva srpska tv stanica sa Kosmeta koja se pojavila na satelitu. U pitanju je Polaris na 39 e. Mozda bi nama u BL bilo zanimljivo vidjeti iz prve ruke kako se danas zivi na Kosovu. Ako se uopste tamo zivi, jer se tamo prezivljava. Nemamo u ponudi niti jednu srpsku stanicu sa Kosova.

To je sve za malo para. Mozda i ne trebaju pare. :D

Sta ces, kad covjek vidi da nema nista od FOX-a, SciFi, Comedy Centrala, HBO, Cinemax-a, onda trazi bilo sta, da moze proci.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2014, 14:31 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Jun 2013, 11:13
Imaju li na Totalu ti gore navedeni kanali, koliko znam kod njih imaju i paketi, sta je problematika onda?

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2014, 14:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Po meni bilo bi normalno da pakete koje imaju m:tel i Total imaju i korisnici Elta kabela. Zar nije normalno imati u ponudi HBO paket sa HBO i Cinemax kanalima ili FOX-ove kanale, koje imaju i u m:telu, Totalu, Telradu...

Ovo je krajnje dobronamjerno, ako neko nije shvatio ili pak nije zelio da shvati. :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2014, 14:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

spotpala je napisao:
Imaju li na Totalu ti gore navedeni kanali, koliko znam kod njih imaju i paketi, sta je problematika onda?

Проблематика је што неки људи не могу да поставе сателитску антену из овог или оног разлога.

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2014, 15:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2014, 14:55
@vorda
Na koji tačno Discovery kanal misliš? I ja mislim da trenutno nema bolje ponude za male pare od Elte.. Zašto NatGeo HD, ZDF i Das Erste nemaju prevod? Za NatGeo HD mi nije problem jer razumijem engleski, ali njemački malo slabije pa... :D
@spotpala
Živim u Boriku na 11 spratu.. Meni je prvom problem da stavim onaj tanjir na balkon, a nisam jedini...

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2014, 15:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Та два швапска немају превод јер су за њи'ово тржиште. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2014, 15:13 
Veteran
Veteran

vladx99 je napisao:
@vorda
Zašto NatGeo HD, ZDF i Das Erste nemaju prevod? Za NatGeo HD mi nije problem jer razumijem engleski, ali njemački malo slabije pa... :D

Nat Geo HD jos nema nasu lokalizaciju. a sto se tice njemackih kanala, kao da pitas zasto RTRS kanal nema njemacki prevod.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2014, 15:56 
Pripravnik
Pripravnik

sinip je napisao:
spotpala je napisao:

Проблематика је што неки људи не могу да поставе сателитску антену из овог или оног разлога.

Izvini, onda je kod tebe problematika nije do Elte :)

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2014, 16:03 
Pripravnik
Pripravnik

drug je napisao:
Po meni bilo bi normalno da pakete koje imaju m:tel i Total imaju i korisnici Elta kabela. Zar nije normalno imati u ponudi HBO paket sa HBO i Cinemax kanalima ili FOX-ove kanale, koje imaju i u m:telu, Totalu, Telradu...

Ovo je krajnje dobronamjerno, ako neko nije shvatio ili pak nije zelio da shvati. :wink:

Naravno, svako se drzi nekih svojih kanala i svojih principa, jednostavno sta mi od ponudjenog odgovara to gledam, kao kada udjes u butik pa nema neke stvari sto trazis, ides dalje.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2014, 16:22 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Okt 2013, 18:47
Uskoro Hayat Music https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2014, 16:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Btw, jel se prevod automatski upali kad se prebaci na taj i taj kanal ili se mora rucno (posto kod mene je rucno)? I ako se ne pali automatski sto to ne stavite, ako je to uopste moguce podesiti?

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2014, 17:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
zerocool moraš sebi sam postaviti automatski da ti učitava u podešavanjima tv-a. Ako ne znaš pozovi ove iz Elte da ti pomognu. Ideš na subtitle setting.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2014, 20:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

spotpala je napisao:
sinip je napisao:
spotpala je napisao:

Izvini, onda je kod tebe problematika nije do Elte :)

Није код мене, говорим ти уопштено јер генерализујеш. Да је све тако једноставно, живот би био досадан. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 598, 599, 600, 601, 602, 603, 604 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]