skyzeR je napisao:
O jebem ti ovakvu zemlju gdje ljudi samo gledaju ko sta gdje pise, prica, sere...Dokle ce se raspravljati da li je bht1 muslimanksa tv, rtrs srpska i slicno...koga boli kurac?Pogledaj sve 3 pa si sam izvuci kontekst, svi znamu da su mediji naklonjeni onima koji im vise stave para u dzep, logicno da su u federaciji dominantniji muslimani pa shodno tome oni trpaju pare u dzep bht1 i ftv, isto tako je logicno da su srbi dominantiniji u RS pa oni trpaju pare rtrsu, a privatne tv dobijaju pare od politickih stranaka i pojedinaca koji zele da se promovisu u sto boljem svijetlu i da ovca jos vise zamagle oci.
Kakvu buducnost ova jebena drzava moze imati sa ovakvim raspravama, sa ovakvim ljudima koji mrze svoju sjenu a kamoli nekog drugog?Ja licno TV ni ne gledam, na netu barem danas ima mali milion portala, sto domacih, sto stranih pa fino procitam ono sta meni odgovara i ono sto ja smatram ispravnim i na taj nacin se informisem, i sigurno ne gubim zivce oko toga sta je ko rekao ili napisao.Ali nazalost, narod na podruciju balkana su svi jebali u zdrav mozak godinama, pa nam je ostalo u genima da budemo podlozni tudjim pizdarijama, da nije medija, u ovoj drzavi bi se mozda cak i mirnije medjusobodno zivjelo.
Jedva cekam da ugrabim prvo priliku da se selim odavde...
Ова земља, УБР КОЈА ЗЕМЉА?!?
НЕМА БУДУЋНОСТИ!!! 
Проблем са БХТ-ом је у томе што тренутно највише пара за ту ТВ долази из РС, а ја не видим да је БХТ нешто наклоњен РС-у, чак напротив.

Елем, треба да им се заврну паре, па нек онда виде како ће. Иначе, у моменту кад се овај циркус од државе подијели, престаћемо (макар у РС) да гледамо ко шта прича, пише, сере, ИЗВАН РС јер ем тај неко неће бити плаћан од НАШИХ пара, ем има она "пси лају а каравани пролазе".
Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.