banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Maj 2025, 20:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1171 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 59  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Alternativna TV
PostPoslato: 22 Jan 2012, 10:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
anoniman je napisao:
Hercegovac je napisao:
mama vucica je napisao:
Nekako mi se cini da su prije bili puno bolji.....
informativni program na Bn je 10 puta kvalitetniji, a i voditelji! Imaju normalnu boju glasa i pravilnu dikciju,

Na BN za početak trebaju naučiti da u jednoj rečenici ne možeš kombinovati ekavicu i ijekavicu pa tek onda da se uče dalje... Do tada se jedino sa vikomom porediti mogu - nek je selo veselo..

koliko god bn-u losi novinari bili u nekim stvarima(mesaju ekavicu i ijekavicu,jedan galami dok cita,jedan treba kod logopeda... ),opet bn ima bolji informativni program od atv-a i rtrs-a zajedno !
a imaju i bolje voditelje dnevnika od atv-a(ja ne znam ko normalan moze slusati onu krestavu milijanu ili onog voditelja sto izgleda i cita kao da se probudio 5 minuta pre pocetka vesti ) !

sve dok je veza jedini kriterijum za zaposljavanje na rtrs-u i dok na atv-u ne placaju novinare kako treba,te dve tv ce imati takav program kakav imaju...
kada ih jedna bn sa onakvim novinarima presisa po kvaliteti,to je onda za plakati...

a šta misliš kako na BN plaćaju novinare?

BN je klasična seljačko-stranačka televizija koja podilazi najjeftinijem ukusu publike (dragana-violeta, nedeljno popodne, koktel turbo dizel bla bla..), a informativni program im je uperen na odbranu i promociju jedne političke partije.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 12:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Hercegovac je napisao:
anoniman je napisao:
Hercegovac je napisao:
Na BN za početak trebaju naučiti da u jednoj rečenici ne možeš kombinovati ekavicu i ijekavicu pa tek onda da se uče dalje... Do tada se jedino sa vikomom porediti mogu - nek je selo veselo..

koliko god bn-u losi novinari bili u nekim stvarima(mesaju ekavicu i ijekavicu,jedan galami dok cita,jedan treba kod logopeda... ),opet bn ima bolji informativni program od atv-a i rtrs-a zajedno !
a imaju i bolje voditelje dnevnika od atv-a(ja ne znam ko normalan moze slusati onu krestavu milijanu ili onog voditelja sto izgleda i cita kao da se probudio 5 minuta pre pocetka vesti ) !

sve dok je veza jedini kriterijum za zaposljavanje na rtrs-u i dok na atv-u ne placaju novinare kako treba,te dve tv ce imati takav program kakav imaju...
kada ih jedna bn sa onakvim novinarima presisa po kvaliteti,to je onda za plakati...

a šta misliš kako na BN plaćaju novinare?

verovatno daju bolje uslove od atv-a cim radnici atv-a beze na bn ;)

Hercegovac je napisao:
BN je klasična seljačko-stranačka televizija koja podilazi najjeftinijem ukusu publike (dragana-violeta, nedeljno popodne, koktel turbo dizel bla bla..), a informativni program im je uperen na odbranu i promociju jedne političke partije.

a atv ne podilazi najjeftinijem ukusu publike ?
ako ne podilaze zasto emituju fucking kursadzije,rialiti 48 sati svadba,turske sapunice ???

atv od pre 10 i vise godina i ovaj danasnji se ne mogu porediti !
atv je danas u rangu bel-a,k3 i slicnih...

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 14:33 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Okt 2011, 15:03
Bn jeste vise seljacka TV zbog svog programa, ali ja sam poredila iskljucivo informativni program tj dnevnik Bn-a sa dnevnikom Atv-a.
Ma kod nas nista ne stima i nije kako treba, svuda rade ljudi koji su neobrazovani za to radno mjesto i koji nemaju osnovnu kuturu i ne znaju se ponasati prema strankama, pacijentima, kupcima i sl.....
Sta da ocekujemo od medija?! Oni su jos samo jedni u nizu.....
Mada oni mogu malo svojim uticajem na ljude da promjene neke stvari.....
ali nikome nije do toga, svako gleda sebe, da uradi i radi sto manje a dobije platu.....nikoga vise ni za sta nije briga...to je realnost!

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 21:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ne znam po cemu vam je bolji informativni program bntv, kad je isto g**no k`o i sa atv-a ili pe-te-pe-ce-a

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 11:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Buckos back.

http://www.atvbl.com/program/index.php/2011/10/01/buka/

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 14:01 
Veteran
Veteran

dtkbl je napisao:

mogli su s necim pametnijim popuniti program...ova atv uzas u zadnje vreme( kursadzije,48 sati svadba,sad i buka)...

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 14:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2012, 13:02
A NBA,pa SPANSKA liga.To je nekada bilo na ATV-u,a danas kursadzije i 48 sati svadbe.....

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sport treba plaćati za razliku od radnika!

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 14:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

dtkbl je napisao:

Da,da ali isto tako i te Turske serije se moraju placati kao i sport,osim ako one nisu zanimljivije od NBA i Real-Barca kako stvari stoje izgleda da jesu nazalost.....

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 14:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Njih isplati reklama Mog Marketa

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 14:26 
Veteran
Veteran

milan_boss je napisao:
ali isto tako i te Turske serije se moraju placati kao i sport,osim ako one nisu zanimljivije od NBA i Real-Barca kako stvari stoje izgleda da jesu nazalost.....

turske serije su jeftinije,a i mozes ih pustati svaki dan...oni iz nba igraju nocu,a spanci par dana u sedmici,a jos bi ptrenose morali dobro platiti...cime bi popunili program svaki dan ?

dtkbl je napisao:

ovo je nazalost tacno...

Poslednji put menjao anoniman dana 31 Jan 2012, 14:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 14:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ne pratim te gluposti,pa tako da ne znam ko im je sponzor,ali vjerujem u to sto si napisao.Nazalost to je ta realnost,te gluposti spanski,turskih serija,granda i ostalih stvari.A sport i nije toliko bitan,zanimljiviji je Huan Migel,nego Leo Mesi....

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 14:29 
Veteran
Veteran

milan_boss je napisao:
Ne pratim te gluposti,pa tako da ne znam ko im je sponzor,ali vjerujem u to sto si napisao.Nazalost to je ta realnost,te gluposti spanski,turskih serija,granda i ostalih stvari.A sport i nije toliko bitan,zanimljiviji je Huan Migel,nego Leo Mesi....

a ima nekih koji ne vole ni sport ni tuske serije...sta cemo sa njma ?

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 14:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nista, nek ispletu po carapice vuce odozdo :).Salim se,pa to je sad vec neka druga prica i ne znam bas te ljude koje nijedna od tih stvari ne zanima.Koliko vidim i ne zale se tako da im je sigurno ova programska sema zadovoljavajuca...

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 15:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Evo meni smetaju turske serije, a od sporta sam na atv pratio formulu 1, red bull air races i dnevni pregled sa relija Dakar. Sad od toga nema ništa, forsiraju emisije koje su propale na pinku i ove alternativne proevropske mislioce. Toliko su se sjebali da sad i bel televizija u nekim segmentima prednjači.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 17:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
....ja mrzim alternativnu od kad govore: "Mladi ljudi..." više nego "Dobar dan..." dakle od početka.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 21:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Evo ja ne volim više ni sport ni strane serije, a do pre desetak godina sam gledao i jedne i druge i onda sam svatio da sam veći debil od onih nepismenih ''majmuna'' što trče za loptom i lome noge i onih Špankinja koje 95% vremena serije preplaču (tad su bile samo španske serije). Sad gledam samo domaće seije (srpske, porodične, a ne pokušaje sapunica) i od sporta nekad Đokovića, Anu i Jecu kad igraju polu finale ili finale i reprezentaciju Srbije u većini sportova, da i pokušaje Zvezde u evropskim takmičenjima. :P
Uglavnom gledam filmove, informativno-dokumentarni program, nekad šaltajući TV poslušam i neku pesmu koja mi se svidi (isključivo domaće ;) ) i gledam rijalitije tipa Farma, VB i Survivor, al' kad ima. Znam da bih i to trebao ne gledati jer je debilno kao sport i sapunice, al' mi je to zanimljivo. :P

P.S. Na turske serije sam alergičan, više iz subjektivnih razloga nego iz objektivnih, jer su isto sranje kao i španske, možda i manje, jer manje plaču, ali ipak od ta dva zla bih odabrao špansko-meksičke serije.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 22:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
U meksičkim serijama možeš vidjeti i neku zgodnu latinoamerikanku, a u turskim samo zamotane nindže. 8)

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 23:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Pa jest, al' i u turskim ima normalno obučenih tj. neobučenih. :D U turskim ima pucnjave dosta (razbija monotoniju i daje segmente filma seriji), a manje plača što je za mene + u odnosu na lationoameričke, ali s druge strane mi španski jezik mnogooooo manje smeta od turskog za slušanje.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 23:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ma dzaba mi ovdje trosimo slova,oni ce ionako pustati samo one gluposti koje su njima isplative.I na kraju mjeseca ce pisati ATV najgledanija za ovaj mjesec,tako ce i BN i Pink itd.....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1171 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 59  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]