Пеле Мали je napisao:
ј
какав СК какви бакраћи, дати 3-4 марке за тај пакет неће нико.
Prestani generalizovati.
Kao sto sam vec ranije pisao, evo sam koristim usluge dva operatera, zato sto u njihovim vrhuskama rade idioti koji ne razmiju potrebe korisnika. I dosta je takvih u Banjaluci. Samo u mojoj zgradi su nakon ukidanja SK na kablovskoj osvanule 4 Total antene. I poprilican je broj korisnika Total TV-a u gradu. Ne pricam o selima. Stoga, tu pricu treba bataliti.
Druga je stvar, da li ce ova sahovska igra ubuduce biti fer, kada se u ponudi u osnovnom paketu Elta kabela - nadje deset Arenasport kanala i nijedan SK. Mogao bi nesto slicno uraditi Total. Znaci - opet po dzepu korisnika.
Ipak nesto sto mi najvise smeta, kao dugogodisnjem korisniku usluga Elta kabela jeste cinjenica da smo SK i FOX kanale izgubili, prvenstveno zahvaljujuci "poslovnosti" operatera. A onda nam je operater utrpao tri tuceta Pinkova - ne pitajuci nas da li to uopste hocemo. Zasto Pink kanali nisu bili u posebnom paketu po cijeni od 1 eur?
Nee, svi mi punimo dzepove i Eltinim guzonjama i Ruzicastom baronu. Umjesto da to rade samo oni koji zele Pinkove.
Dalje, mozda bi bilo bolje da imamo FOX kanale u osnovnom paketu, nego sto ih nemamo uopste.
Dalje, sta je sa HBO paketom? Elta je jedan od kablovskih dinosaurusa koji nema u ponudi HBO.
Niz pogresnih odluka u Elta kabelu, posljednjih nekoliko mjeseci. Ja ne poznajem niti jednog covjeka koji je bas zadovljan ponudom kablovskog operatera - Elta kabela. Vjerovatno je to razlog, sto ljudi imaju po dvije tri usluge razlicitih operatera, prelaze sa jednog na drugi, i vjerovatno je to razlog, sto najstariji, i najpoznatiji kablovski operater u gradu, Elta kabel, ipak - ima konkurenciju. Sami su ostalima - ostavili dovoljno prostora.