Konacno je i na ovu pricu stavljena tacka. Bar se nadam. Ili ce tu tek sada sijevati neke kontratuzbe i ostale zajebancije. I iskreno, nisam ocekivao da ce Konkurencijsko vijece uopste odlucivati u ovom slucaju. Sada znamo kako stoje stvari, iako sam, evo i sam iskreno mislio da su ovi ex-Sorosevci pardon United grupa - mocniji i da bolje lobiraju.

Ocito AKOP je imao adute u rukavu koji se ne odbijaju
Ovo sada raduje, i plasim se, da se naivno nadam da ce se stvari vratiti u normalu, odnosno da cemo u Elta kabelu ponovo dobiti SK. Mislim da to nece ici tako lako.
Naime, cijenim da ce SK dostaviti- ponudu koja se pod navodnicima
lako odbija tj da Elta i ostali nece prihvatiti cijene pod kojima ce SK nastupiti na trzistu, kao sto ni Total nije prihvatio ponudu Pinka za uvrstavanje punog sepeta, opet pod navodnicima
besplatnih kanalaEpilog bi mogao biti, cijenim, da se SK kanali nekako i nadju u dodatnom - hiperskupom paketu Elta kabela i ostalih clanica AKOP-a, dok ce ovi iz Beograda dici cijene korisnicima Total TV-a kako bi
sanirali stetu nastalu presudom Konkurencijskog vijeca. Sve u svemu, ispastace krajnji korisnici, nece sigurno trpjeti gazde.
S druge strane, i dalje, cini mi se, samo sanjam, da je moguce da se fizicki prikljucis na kablovskog operatera na kojeg zelis bez obzira u kojem dijelu grada zivis, da svi operateri nude Arenu i SK po iole prihvatljivim cijenama, kao i da je moguce da svi operateri nude i Pink i Fox i HBO pakete. A onda sam se probudio.