banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 05:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 553, 554, 555, 556, 557, 558, 559 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Dec 2013, 00:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Ako mogu zamoliti da pogdate zašto nema Teletexta na HRT 1 u digitali i zašto na analogiji slika ponekad skače na HRT 1 (npr ujutro kad završi jutarnji program i krene njemačka serija).

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2013, 08:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
Ajde vi iz Elte sto citate ovo ako se ista pitate....napravite posebno Sportklub paket, nek kosta i 3 KM pa ko zaista ga zeli, a zeli ga vecina ovde da mozemo da uzmemo...Isto moze sa Fox kanalima i sl...3KM je zaista ok i za Vas i za nas...HVALA

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2013, 09:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Ne pratiš... Sport Klub traži da svi programi budu u osnovnom paketu; poenta je što se ti kanali plaćaju po broju korisnika, a oni hoće na ovaj način da obezbede maksimalan broj...

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2013, 14:45 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Maj 2007, 10:35
CopyLeft je napisao:
Ako mogu zamoliti da pogdate zašto nema Teletexta na HRT 1 u digitali i zašto na analogiji slika ponekad skače na HRT 1 (npr ujutro kad završi jutarnji program i krene njemačka serija).

zato što se mijenja wss signalizacija, dobro jutro ide u 16:9, njemačka serija u 4:3

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2013, 15:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Zato što HRT tako emituje program. Kao Prva u Srbiji. Ne emituju sve u 16:9.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2013, 19:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
<Enter_name> je napisao:
Ne pratiš... Sport Klub traži da svi programi budu u osnovnom paketu; poenta je što se ti kanali plaćaju po broju korisnika, a oni hoće na ovaj način da obezbede maksimalan broj...

Nije li ponuda izgledala ovako? Mislim bar je tako bilo predstavljeno u javnosti:

Citiraj:

Kablovski i IPTV operateri u našoj zemlji koji distribuiraju Sportklub kanale, a kojima ističe ugovor, ovih dana dobili su uslove novog ugovora. Prema našim saznanjima, Sportklub je poslao nove uslove kablovskim i IPTV operaterima koji su mnogo nepovoljniji od uslova iz prethodnog ugovora.

Nekoliko kablovskih i IPTV operatera koji distribuiraju Sportklub kanale zatražili su pomoć od Asocijacije kablovskih operatera u našoj zemlji kako bi se eventualno dobili povoljniji uslovi od onih koje je ponudio Sportklub.

Sportklub je poslao ponudu naknada za distribuciju kanala po sljedećim cijenama:

-Sportklub po cijeni od 0,59 eura po korisniku;
-Sportklub, Sportklub+, F&H, Golf Klub po cijeni od 0,79 eura po korisniku;
-Sportklub, Sportklub+, SK Prime, F&H, Golf Klub po cijeni od 0,99 eura po korisniku;
-Ultra, Mini Ultra, IQS. Life po cijeni od 0,20 eura po korisniku.

Ovi uslovi ponuđeni su samo TV operaterima kojima ističe ugovor, te se ne odnose na nove distributere Sportklub kanala.

http://teve.ba/article/12346/novi-uslovi-sportkluba

Prema ovome, operater je mogao po cijeni od marku i dvadeset po korisniku ipak imati osnovni SK u svojoj ponudi. Naravno, ukoliko je ovo sto je predstavljeno javnosti - tacno. Ne ulazim ni u to sta je bolje - imati 30 Pinkova za 1 euro po korisniku ili SK za O,59 po korisniku, korisnicima je naravno kristalno jasno.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2013, 20:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
CopyLeft je napisao:

Teletekst radi uredno i na analogiji i na digitali, a vec ti je objasnjeno za wss.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2013, 20:34 
Veteran
Veteran

dadotb je napisao:
Ajde vi iz Elte sto citate ovo ako se ista pitate....napravite posebno Sportklub paket, nek kosta i 3 KM pa ko zaista ga zeli, a zeli ga vecina ovde da mozemo da uzmemo...Isto moze sa Fox kanalima i sl...3KM je zaista ok i za Vas i za nas...HVALA

Sport klub ne dopusta da ide u poseban paket iz razloga sto onda zna da bi imao jako malo pretplatnika.

Foxovi ista prica...

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2013, 20:39 
Veteran
Veteran

Sto se tice EPG-a ja sam licno odustao od sistema koji je bio na testiranju. Bacio sam oko na jedan drugi sistem i cekam da mi dodje testna verzija.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2013, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Znaci nista od EPG u ovoj godini,a pitanje je i za narednu...

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2013, 21:13 
Veteran
Veteran

Dzoni, Dzoni...

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2013, 21:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Шта Џони? Па ја сам средином године ако не и раније рекао да "ми се јавља" да од ЕПГ-е нема ништа ове године. Узимајући у обзир да сам прије неколико седмица током ноћи пред излазак резултата са колоквијума математике сањао тачан број бодова колико ћу да добијем, требао бих да на вашeм "Елта ХД" :lol: каналу држим неко гледање у грах, карте, кашике јал у пијачарске каблове. Паре би убили. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2013, 21:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
drug je napisao:
... imati 30 Pinkova za 1 euro po korisniku ili SK za O,59 po korisniku, korisnicima je naravno kristalno jasno.

Pri čemu operateri nisu podigli cijenu za 1€ nego za 1KM i time preuzeli pola troška. Iskreno, po meni je Mitrović ispao papak. Zakupio bilborde, naložio ljude porukom kako je 30 kanala "besplatno" a operaterima tražio 1€. Možda bi i moglo biti besplatno da je mjesečna pretplata 20-25KM, ali za 14 KM ...

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2013, 21:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

А шта сад, оператери су као "душевни" па су на губитку? Аха, јесте, да... :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2013, 21:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
<Enter_name> je napisao:

Nešto kontam kako se lako moglo dohakati njihovom zahtjevu.... AKOP registruje neku zajedničku kablovsku koja ne bi imala matičnu mrežu nego bi rentirala mreže od drugih operatera i imala ugovor sa njima o rentiranju mreže...

E sad kada se neko javi na Eltu ili Aneks sa zahtjevom za Sport Klub... Samo potpiše ugovor sa tom fiktivnom kablovskom a i dalje ostaje na matičnoj pri čemu naravno dobije karticu koja dekodira SK :) Tako bi svi korisnici imali SK u osnovnom paketu :)

A ? nije li ideja mrak :)

Citiraj:
А шта сад, оператери су као "душевни" па су на губитку? Аха, јесте, да...

Nije niko rekao da jesu...

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2013, 21:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

mangia je napisao:
Nije niko rekao da jesu...

Џеб'га мени је након твоје реплике тако изгледало. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2013, 21:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
mangia je napisao:
drug je napisao:
... imati 30 Pinkova za 1 euro po korisniku ili SK za O,59 po korisniku, korisnicima je naravno kristalno jasno.

Pri čemu operateri nisu podigli cijenu za 1€ nego za 1KM i time preuzeli pola troška. Iskreno, po meni je Mitrović ispao papak. Zakupio bilborde, naložio ljude porukom kako je 30 kanala "besplatno" a operaterima tražio 1€. Možda bi i moglo biti besplatno da je mjesečna pretplata 20-25KM, ali za 14 KM ...

Pri cemu je operater sve Pinkove strpao u osnovni paket. Ljude niko nista nije pitao. Stoga, nema sumnje da je, operatere, Mitrovic ucijenio. Njemu je to poslo za rukom dok su se Fox-ovi i SK kanali izgubili bez traga.
Ko zna zasto je to dobro, trebaju i drugi od necega zivjeti :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2013, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
amadeus je napisao:
Sto se tice EPG-a ja sam licno odustao od sistema koji je bio na testiranju. Bacio sam oko na jedan drugi sistem i cekam da mi dodje testna verzija.

nisam ni sumljao,kad bi mogla da dodje ta testna verzija,koliko traje testiranje i koliko vam treba da uvedete EPG ako zadovolji testiranje.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2013, 22:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Maj 2011, 18:21
Da li se makar razmislja o uvodjenju dodatnih paketa na elti ?

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2013, 09:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
amadeus je napisao:
CopyLeft je napisao:

Teletekst radi uredno i na analogiji i na digitali, a vec ti je objasnjeno za wss.

Hvala tebi na odgovoru ali kod mene na 410 MhZ na digitali HRT 1 kad stisnem Teletext kaže No text available, pretpostavljam kao posljedica zamračivanja. Isto nam se desilo sa B92 na kojoj također nema teletexta od ljetos kad su bili neki teniski mečevi koji su zamračivani.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 553, 554, 555, 556, 557, 558, 559 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]