banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 24 Jun 2026, 22:53 Danas je 24 Jun 2026, 22:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Nov 2013, 00:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Potpuno pogresno. Odnos prema korisniku od kojeg zaradjujes hljeb je na prvom mjestu. Od kompanije koja u vremenu krize nudi uslugu bez koje se moze, potencijalni novi korisnik ocekuje na prvom mjestu ljubaznu uslugu. Korisnici koji su uz istog operatera duzi niz godina ocekuju ljubaznost na prvom mjestu, a onda i rjesavanje problema kod korisnika i uvazavanje bar minimuma korisnickih potreba. Ipak, kablovski operater je sve te godine, zivio, i hranio se hljebom kojeg je od korisnickog novca zaradio. A ne obrnuto. Korisnik je mogao izabrati i drugog operatera, a ne Eltu. Valjda je to kristalno jasno. Nisu to izgleda pohvatali u Elti, dok je bahatost vrlina koja jos krasi uzorne pojedince u ovoj kompaniji nanoseci joj dodatnu stetu. Kao da malo nije, sto je vrhunskim poslovnim potezima, ostala bez SK-ova, Fox-ova, a HBO nikad nije ni imala, pri tom utrpavsi svim korisnicima Pinkovo jato, po cijeni od 1 KM dodatno ne priupitavsi korisnike zele li to ili ne. Opet sve na stranu, ali bahatoscu otjerace dobar dio korisnika koji se lomi, sta izabrati? No, to se vec placa :)

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 12:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Jun 2013, 11:13
Najkrace, koliko para toliko muzike. Samo dobro je dok se moze probrati, ima nekih ustanova cije mi usluge koristimo, a nemamo drugog izbora, jedino nam ostaje da kupimo agregat :)

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 16:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
spotpala je napisao:
sinip je napisao:
spotpala je napisao:
Dobro je dok vidis neke bolje opcije, nema sta predjes na total i zavrsio si posao. Onda lijepo imas temu o totalu pa tamo opleti sigurno ces naici na neke propuste.

Има пропуст, кад оплете монсун да пада нема канала. По сата максимално. С тим што је ЕЛта те исте канале изгубила п'о сата раније и добиће их п'о сата касније, јер "монсун" за Елту представља и мало јача киша или снијег од 2 цм. :D

Monsuni, ti mora da si negdje na vjetromet'ni, preporuka uzmi sebi malu sobnu antenu i gledaj bez smetnji i prekida, bice mozda malo snijega al' kanali ce ti sljakati bez greske :)

Све што могу да ти кажем, а да не губим вријеме на још једног Елтиног трола, је да ако мене мислиш да заџебаваш у вези технике, онда како се оно каже, лајеш на погрешно дрво...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Poslednji put menjao sinip dana 12 Nov 2013, 16:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 16:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

icobh je napisao:
Kablovska mreža jedino ima potencijal, ako se kvalitetno realizuje i optičkim vodom dovede do vrata, da li kuće ili zgrade. Onda ono bakra što ostane radi posao. Ovo sad što se radi od strane Aneksa, a pogotovo Elte je daleko od toga...

Sent from my PAP4300 DUO using Tapatalk

Ако се води оптика, онда се оптика воду до корисника, какав бакар какви бакрачи.

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 16:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Onda to nije kablovska već FTTH. Kablovske mreže su HFC mreže, gdje se do nodova dolazi optikom, a do krajnjeg korisnika koaksijalnim kabelom.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 16:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Немам ја ништа ни против ИПТВ-а по оптици, напротив. :) Само нек је ок слика и да систем ради како треба.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 18:28 
Pripravnik
Pripravnik

I kada bi moglo da te to izadje 5KM sa PDV-om, pozdrav za covjeka koji spominje trolove, a pise cirlicom, huh kuda ide ovaj svijet!!!

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 19:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nekako je zanimljiva ta veza , oboljelih od amnezije, radnika Elta kabela i pojedinih korisnika ovog foruma. Korisnici usluga, koji koriste usluge ove kablovske, bar godinu i po unazad, znaju da smo u ponudi imali dva FOX-ova kanala, i Sport klub, i Explorer za 12,90. Sada, bez njih, ali uz hrpu Pinkovih kanala koji kostaju jedan euro, pretplata je visa za 2,1 KM. Toliko banjalucane kosta ruzicasto-slovenacki brak sklopljen u Doboju. Znaci, niko korisnike uopste nije ni priupitao, zele li i dalje u ponudi SK, Fox-ove, Explorer. Neko drugi je presudio u njihovo ime. Niko nije korisnike uopste priupitao zele li bas svi 30 Pinkica. Zele li bas svi da pune dzepove Zeljka Mitrovica. Da je ponudjen zaseban paket, pa nek plati ko ima viska marku-dvije u novcaniku. Tako je trebalo biti. Ali ne. Nije bilo. I ko zna cime je sve jos ucijenjen kablovski nam operater, obzirom da bi Pink trebao imati od 60 do 100 kanala u buducem periodu. Hocemo li svi to placati kao sto placamo sada? Komunikacija sa korisnicima je trenutno-0. Povuceni poslovni potezi u proteklih godinu dana-ispod nivoa mora. A da imamo mogucnost da biramo "kablovskog operatera", pa i ne mozemo. Trziste je "staljinisticki", markacionom linijom, bratski po slovenski, podijeljeno izmedju dva podtriglavska operatera. IPTV nudi gotovo istovjetnu uslugu, kao da imaju istog gazdu, a opet kompas, strane svijeta, balkoni i ZEV-ovi tankih zivaca, presudjuju Totalovim tanjirima u dobrom dijelu grada. Sve u svemu, nije nama , korisnicima u ovom totalitaristicko- kablovskoj eri ni malo lako. Suti, trpi i placaj ruzicasto-tuzlansku boraniju sto ti Kabanica servira. Cccc.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 19:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Maglaj konacno postao TV Maglaj,a CNN RS opet ide Mreza o.O Kakva je to vise zajebanica od strane Perica i kompanije :P

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 19:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
spotpala je napisao:
I kada bi moglo da te to izadje 5KM sa PDV-om,

Pa toliko realno trenutno i košta vaša trenutna usluga sve sa gajtanom :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 19:48 
Pripravnik
Pripravnik

Koji su to vasi, a koji nasi?! drug,sinip i nepokoreni pod hitno tanjire na balkone i manite se vise okretanja ove teme u krug. Koji dio ne razumijete kada vam prijateljski predlozim da raskinete ugovor, pa tako bi i sam uradio da mi necija usluga ne odgovara.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 19:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Opet ovaj ne konta ili neće da skonta sistem monopol - guzni otvor :roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 20:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ma njega treba preko veze zaposliti u m:telu, ne bi li korisnici poceli masovno prelaziti u Elta kabel. :) Mada, opet, sav mi je sa ovim pristupom, po dobojsko-kablovskom kalupu. :) Nego, da uozbiljimo ovu temu! Par pitanja za amadeusa! 1. Kada ce nam se vratiti srpski jezik na NatGeo? 2. Da li ima ista od RTS digital? 3. Sta dolazi na poziciju Nove TV? 4. Prva i Prva Plus, kakve su sanse? Toliko. Za sada.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 20:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

drug je napisao:
Ma njega treba preko veze zaposliti u m:telu, ne bi li korisnici poceli masovno prelaziti u Elta kabel.

Ma joj ćuti dobar je on kakvih tamo tocila ima :lol:
drug je napisao:
Sta dolazi na poziciju Nove TV? 4. Prva i Prva Plus, kakve su sanse?

Iste kakve su šanse da u Hutovom blatu nađu špansku galiju sve sa zlatnim tovarom, topovima i admiralovim mamuzama.....jbg to treba da se plati :roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 20:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Apr 2013, 23:09
Kako je krenulo u ponudi ćemo imati samo Pink smeće,a cijena će naravno rasti...živim za dan da dodje dostojan konkurent,pa da vidimo šta će onda Eltaši...

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 20:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

I Pink će da bude zamračen kad budu noviji filmovi, serije i jelte, sportski prenosi. Moćiće se gladati reklame, TV shop i Vidoviti Milan & Co :P

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 21:27 
Pripravnik
Pripravnik

nepokoreni je napisao:
Opet ovaj ne konta ili neće da skonta sistem monopol - guzni otvor :roll:

Ti si izgledao samo igrao drustvenu igru pod nazivom "monopol", imas u knjigama, a mozes potraziti i na netu tacnu definiciju monopola, kada to zavrsis onda nam objasni kakve veze elta ima sa tim.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 21:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Eto kad si navalio će da ti objasnim u sitna crevca :)

Prije nekog vremena htio sam da otpertlam ovu Eltu zbog pucanja neta i nekih kofol autorskih prava, i odem u Blic....kad sam rekao adresu stanovanja, ne može TV i net, jerbo Elta je tu pa ne mogu da mi postave kablovsku :roll: može bežični net samo al kako će da radi, ne mogu da garantuju...Otišao sam u Total za TV slična priča - zbog Elte ne mogu trenutno da mi stave priključak, jedino da sve to odjavim pa bi se onda čuli.... IPTV je sranje kao i Elta, jedino je net daleko bolji. Dovoljno govori činjenica da je u centru besplatni Wi-Fi Eltin...malko smo se zavlačili u pakaš nekim u skupštini i vlasti, pa ste glavne baje u centru BL :bootyshake: jel tako?

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2013, 08:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
drug je napisao:
Ma njega treba preko veze zaposliti u m:telu, ne bi li korisnici poceli masovno prelaziti u Elta kabel. :) Mada, opet, sav mi je sa ovim pristupom, po dobojsko-kablovskom kalupu. :) Nego, da uozbiljimo ovu temu! Par pitanja za amadeusa! 1. Kada ce nam se vratiti srpski jezik na NatGeo? 2. Da li ima ista od RTS digital? 3. Sta dolazi na poziciju Nove TV? 4. Prva i Prva Plus, kakve su sanse? Toliko. Za sada.

Nat Geo - ili ovaj stream sa hr jezikom ili stream sa naljepljenim titlom...
RTS digital nije namjenjen za emitovanje u BiH, ako se iz RTS-a predomisle, bice pusten...
Na poziciju Nove - nemam informaciju.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2013, 14:00 
Pripravnik
Pripravnik

nepokoreni je napisao:
Eto kad si navalio će da ti objasnim u sitna crevca :)

Prije nekog vremena htio sam da otpertlam ovu Eltu zbog pucanja neta i nekih kofol autorskih prava, i odem u Blic....kad sam rekao adresu stanovanja, ne može TV i net, jerbo Elta je tu pa ne mogu da mi postave kablovsku :roll: može bežični net samo al kako će da radi, ne mogu da garantuju...Otišao sam u Total za TV slična priča - zbog Elte ne mogu trenutno da mi stave priključak, jedino da sve to odjavim pa bi se onda čuli.... IPTV je sranje kao i Elta, jedino je net daleko bolji. Dovoljno govori činjenica da je u centru besplatni Wi-Fi Eltin...malko smo se zavlačili u pakaš nekim u skupštini i vlasti, pa ste glavne baje u centru BL :bootyshake: jel tako?

U kratkim crtama da pojasnim svoju situaciju. Kod mene kuci net - mtel, kablovska - elta, a na vikendici mi je suzen izbor pa imam total i blic-ov net. Tol'ko o tom' :)

Vrh

[ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]