banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 12:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 542, 543, 544, 545, 546, 547, 548 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Nov 2013, 22:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
djukares je napisao:
I jos samo nesto, prvo hvalis TOTAL kako su oni NASA, onda hvalis mtel sa vise nacina.

Ja nigdje nisam hvalio Mtel :roll: a pretplata postoji, ispravio me Daky, ne RTV nego pretplata na priključak. Samo ti iznosim činjenice pošto znam neke stvari iz prve ruke :wink:
djukares je napisao:
STO i dalje koristis eltu ako tako nevalja a svi drugi valjaju???

Pomenuo sam to već...u postu o uvlačenju u guzni otvor i monopolu.
djukares je napisao:
E kakva je kvaliteta mtel-a i kakve elte ti sigurno nemozes znati kao ni ja. Tako da ...

Da znaš, a ne znaš :) znam kakva je kvaliteta vjeruj mi :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2013, 22:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2004, 22:13
Kablovska mreža jedino ima potencijal, ako se kvalitetno realizuje i optičkim vodom dovede do vrata, da li kuće ili zgrade. Onda ono bakra što ostane radi posao. Ovo sad što se radi od strane Aneksa, a pogotovo Elte je daleko od toga...

Sent from my PAP4300 DUO using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2013, 22:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2013, 08:16
Eltaši!!!
Gdje sada da gledamo Partizan u EL?
Hvala Vam puno!
Vaš redovni pretplatnik.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2013, 22:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Jan 2013, 18:39
DTH i IPTV se bore u svijetu za prevlast.
kablovska televizija odavno prevazidjena, posebno analogna, to je smijesno

http://www.broadbandtvnews.com/2013/06/ ... -cable-tv/

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2013, 23:12 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Jun 2013, 11:13
Preporuka za ove znalce, uzmite samo malu sobnu antenu, kraci je gajtan tako da su manji gubici:) Mogu li znalci nabrojati neke mane totala i Mtel-a, aaa izgleda da oni nemaju mana, sve dok se ne prebacite sa ugovorima kod njih. Ima da zatrpate forum sa nabrajanjem :)

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2013, 23:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Podijeli to svoje znanje sa nama, ne dopusti da živimo u zabludi... zdrav čovjek ne ide u bolnicu (sem u posjetu), tako i ovdje imaš ljude koji imaju problema i pokušavaju da ih podjele s drugima, te eventualno nađu rješenje...

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2013, 10:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Da se razumijemo, ima Elta kao kablovski operater i svoje prednosti, i svoje mane. I to je normalno. Ne postoji savrsena usluga koja odgovara svima. Ipak, nije li tuzno za ljude zaposlene u toj firmi, da je njihova najveca mana - bahat odnos prema korisnicima. Hm.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2013, 10:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
Dugo nisam čuo ništa bolje vezano za eltu.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2013, 10:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
Pa ako nema posljedica za bahatost, a vjerovatno nema, ne vidim razlog za promjenu ponašanja eltinih zaposlenika.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2013, 20:08 
Pripravnik
Pripravnik

A gdje nema bahatosti? Okrenite se oko sebe, vi kao da zivite na N.Zelandu, danas se ulazi na sva vrata bez kucanja i nema molim kada se javljas na tel. Zalosno al' je tako, ovo sa kablovskom je samo kap u moru.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2013, 21:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa nije bas tacno da su svi na sve strane bahati. I sam sam u poslu u kojem sam u svakodnevnom kontaktu sa ljudima. I u samom Elta kabelu ima ljudi koji pokusavaju i odraditi svoj posao i na pristojan nacin komunicirati sa korisnicima. Ali, na bahatost sam jako cesto nailazio, u Elti mnogo cesce nego u Vodovodu, Elektrokrajini, Komunalnoj policiji...A da su se u Kablovskoj vise bavili usavrsavanjem sopstvene usluge , pa da danas imaju i sopstvenu DTH platformu, razvijeniju telefoniju, i internet, ne bi im se desavalo da im dobar dio kolaca grizu Total, m:tel i njima slicni. Onako su sami napravili prostor za konkurenciju. A bahatoscu mogu samo napraviti sebi kontrauslugu. Ja da sam sef, otpustio bi svakoga, ko bi na bilo koji nacin, i bilo gdje, bahato komunicirao sa korisnikom koji mi placanjem pretplate omogucuje da zaradim hljeb.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2013, 21:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Ja se ne mogu žaliti na bahatost jer to nisam doživio sa osobljem Elta-Kabela u Derventi. Naprotiv uljudno se ponašaju i više su nego uslužni i izvlače maksimum od onog što imaju. Kamo sreće da su malo više opremljeni sa alatom i instrumentima potrebnim da budu još brži, efikasniji i bolji i da manje zavise od kolega iz Banja Luke. Da zaživi optika u svim krajevima kako su obećavali iz centrale.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2013, 21:45 
Pripravnik
Pripravnik

drug je napisao:
Pa nije bas tacno da su svi na sve strane bahati. I sam sam u poslu u kojem sam u svakodnevnom kontaktu sa ljudima. I u samom Elta kabelu ima ljudi koji pokusavaju i odraditi svoj posao i na pristojan nacin komunicirati sa korisnicima. Ali, na bahatost sam jako cesto nailazio, u Elti mnogo cesce nego u Vodovodu, Elektrokrajini, Komunalnoj policiji...A da su se u Kablovskoj vise bavili usavrsavanjem sopstvene usluge , pa da danas imaju i sopstvenu DTH platformu, razvijeniju telefoniju, i internet, ne bi im se desavalo da im dobar dio kolaca grizu Total, m:tel i njima slicni. Onako su sami napravili prostor za konkurenciju. A bahatoscu mogu samo napraviti sebi kontrauslugu. Ja da sam sef, otpustio bi svakoga, ko bi na bilo koji nacin, i bilo gdje, bahato komunicirao sa korisnikom koji mi placanjem pretplate omogucuje da zaradim hljeb.

Ako si iz BL onda ove tri ustanove nisu bas dika naseg grada, imam zilion losih primjera vezano bas za njih (licno sam iskusio jer sam blagajnik u ulazu za vodu tako da radim pored svog posla i za Vodovod :)), ali mislim da ovo nije tema danasnje emisije

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2013, 22:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jesam, i nemam ni najmanji prigovor na uctivost ljudi koji su se javljali a pogotovo sam zadovoljan brzinom otklanjanja kvarova. Kad je Elta u pitanju, kompletan info centar odmah smijeniti, jer toliko nadmenosti jos nisam dozivio, a zivio sam u vise gradova na ex-yu prostorima. I ono sto je nevjerovatno, nikad, ali bas nikad nije do Elte. U cemu je problem, javiti se na tel i reci: u pitanju je kvar koji cemo otkloniti za 45 min, a onda u tom roku ga i otkloniti. To nije nikakva mudrolija. O privatnim neprijatnostima, koje sam dozivio od Eltinih radnika, ipak nekom drugom prilikom.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2013, 23:42 
Pripravnik
Pripravnik

Da se razumjemo elta je sivilo kao i svi ostali! Uctivost o kojoj ti govoris je kada meni covjek iz elektrokrajine (naravno na br. za reklamacije koji sam dobio iz 17 puta) kaze: ljud'no kakva su ti to pitanja borba je na terenu nema struje u jagarama i celinicu, a ti me pitas za promjenu tarife :) Znaci ljud'no da ne govorimo o toplani i dr. ustanovama gdje se jos razgovori snimaju, hahaha da mi je to preslusati:)

Evo ti i primjera http://www.youtube.com/watch?v=NioSghl1JHc

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2013, 20:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Ravna Gora ide i na RTRS,RTS 1 i RTS SAT :)

Bar je tako kod Elte :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 06:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
U mom gradu je korisnicka podrska Elte na visokom nivou, samo sam ih ja cimao najvise zbog interneta bar 5-6 puta, istog dana su resavali problem...ocjena 5

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 13:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Ja kad sam dobio problem sa Arenom 1 SR,gospoda iz elte mi rekla da ne znaju u cemu je problem i da nazovem servis da dodje...
Sreca pa je amadeus bio tu da objasni,ovako bi uzeli pare,a ne bi nista uradili :P

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 18:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

U Elti je kao sto vec rekoh bas ta bahatost najveci problem. Cak i Eltini radnici s kojima smo i mi forumasi proteklih 5-6 godina komunicirali i na ovom forumu, bili su nadmeni. I tema o Elti, na ovom forumu, je dokaz, koliko je Elta kao kablovski operater, otisla u pogresnom smjeru. Miljama daleko od potreba korisnika. Od korisnika, od kojih zaradjuje hljeb. Toliko na tu temu. Ostatak strucnih konsultacija-naplacujem :)

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 22:49 
Pripravnik
Pripravnik

Normalno da tema o Elti ide u pogresnom smjeru kada si ti kao "vrsni strucnjak" ispucao sve sto si imao pa onda kreces da pises o nebitnim stvarim i nekim drugim ustanovama koje su jednako sivilo kao i elta.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 542, 543, 544, 545, 546, 547, 548 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]