medi je napisao:
Кад већ дајете толику важност наводницима, је ли ико од вас можда на микросекунд помислио да сте користили различита језичка подешавања тастатуре?!
Ocito da nije, jer da jeste, ne bi napisao to sto je napisao.
BL4ever je napisao:
digitalija je napisao:
A takodje, kada si vec u tim vodama, nadji i neki prirucnik o upotrebi tastature jer ne znas sta se dobija kojom kombinacijom tastera. Ja sam se zaista trudio da dobijem te navodnike kako si ti opisao, ali kod mene je Shift + 2 = @
Shift + 2 = "
Još jednom: Shift + 2 = "
"Treća sreća": Shift + 2 = "
Hm, nekom ovdje zaista treba priručnik. I to o Windows-ima....
Eh da.
AltGr + v = @
Još jednom. AltGr + v = @
Nego, jeste li primjetili da su ovi iz "Elta kabela" iščezli sa ovog foruma.
Nema ih.
Nestali.
Klisnuli.
A pitanja mnogo, mnogo...
Bravo, pokazao si da se znas sluziti svojom tastaturom! I to cak "napredne" opcije poput koristenja AltGr tastera. Ali si ovim postom pokazao i da mislis da si uvijek u pravu, cak i kada nisi. Uzmi pomenuti Windows prirucnik i procitaj sekciju Regional and Language Options. Mnogo ce ti biti jasnije o cemu sam ja pricao. Ostali forumasi su vec elaborirali o tome, pa mozes i iz toga nesto zakljuciti. Ili da pogledas sta ti pise u Language Baru. Kod mene, obicno, pise EN, a kod tebe? Pretpostavljam SR, HR ili BS? Ma sta ti ja pricam, u prirucniku imas sve.
A sto se tice ljudi iz Elta Kabela, njih vjerovatno ne interesuje prica o tastaturama pa se ne javljaju.