banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 15:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 526, 527, 528, 529, 530, 531, 532 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Okt 2013, 20:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Sutra pocinje EuroLeague,a mi jadnici koji nemamo Total,cemo morati ganjati prenos preko linkova..

Bravo Elta !

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 20:33 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Jun 2013, 11:13
Zasto ne uvedes total?

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 20:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
spotpala je napisao:
Srpski komentator ima sta velicati posto je Djokovic kilometrima ispred Murraya, a sto Britanci vjestacki trebaju zvijezdu i pokusavaju da naprave nesto sto ne postoji, e to ti se zove neobjektivnost.

Itekako se cesto znalo desavati da srpski komentatori na Eurosportu "dizu" srpske sportiste, najuocljivije je bilo tokom U-19 Prvenstva Evrope u fudbalu. I to je normalno. :wink:

spotpala je napisao:
Za ove sto lupetaju o S.Djokovicu, samo trebaju poslusati sta Novak kaze na kraju svakog osvojenog turnira ili mozda neka pitaju Viskovica- sveznadara.

Koji je cilj tvoje otvorene mrznje prema najboljem teniskom komentatoru na ovim prostorima? Hajde da i to otkrijemo pa da se u miru isplacemo od smijeha :D

Gazda1970 je napisao:
Sutra pocinje EuroLeague,a mi jadnici koji nemamo Total,cemo morati ganjati prenos preko linkova..

Bravo Elta !

A da se nisu vacarili sa vecim lopovima od sebe, danas bi u miru gledali EL, poput korisnika Radijus Vektora ili IKOM-a pa bi imali - i jedne i druge ( citaj Arena / SK )

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 21:12 
Pripravnik
Pripravnik

Druze-drugu nemam nista protiv Viskovica samo me ne fascinira kao ostale, meni licno samo treba dobar kvalitet slike sto nije slucaj na SK, a ono sto on prica u vecini slucajeva i sam znam, jer dugo pratim tenis.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 21:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

OK posteno. Ja opet, s druge strane, kao neko ko se bavio sportskim novinarstvom, izuzetno cijenim njegov rad, tako da...toliko na tu temu. A sto se SK tice, istina da to nije to, ne kao Arenasport, definitivno, usotalom imali smo SK na Elti pa se razlika itekako vidjela. A s druge strane, ovi sto imaju HD pakete na Totalu, Boga mi, nemaju pretjeranih zamjerki na kvalitet slike Sport klub kanala. Tako da...toliko i na tu temu. :wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 21:52 
Stara kuka
Stara kuka

Ne postoji zamjena za Viska i Bakija !!

Tisina :)

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 22:20 
Pripravnik
Pripravnik

Postoje zamjene Dragana Kosjerina i Mina Pavlović, a ti posto vidim da tepas Viskovicu i Pralici idi u Holandiju pa se ozeni sa njima ima da budete pravi trojac :)

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 22:33 
Pripravnik
Pripravnik

drug je napisao:
OK posteno. Ja opet, s druge strane, kao neko ko se bavio sportskim novinarstvom, izuzetno cijenim njegov rad, tako da...toliko na tu temu. A sto se SK tice, istina da to nije to, ne kao Arenasport, definitivno, usotalom imali smo SK na Elti pa se razlika itekako vidjela. A s druge strane, ovi sto imaju HD pakete na Totalu, Boga mi, nemaju pretjeranih zamjerki na kvalitet slike Sport klub kanala. Tako da...toliko i na tu temu. :wink:

Covjece, jel ti slusas njega? Mrtvaja ziva od prenosa, a ako si neki novinar trebao bi gledati nesto sem poznavanja same igre, kakav ti je ono prenos bez trunke uzbudjenja i emocije? Mi nemamo total i HD paket SK (necemo izgleda ni imati) tako da...toliko na tu temu, a ono sto smo imali nije bilo ni blizu kvalitetnog signala u cemu se slazemo.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2013, 06:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Poslije ovog posta je potpuno jasno da te u raspravi vode neki potpuno drugi motivi. Nema to nimalo veze sa profesionalnim radom Nebojse Viskovica ili Branislava Pralice. Ali i to je sasvim u redu, i legitimno, sve dok ne predje granice pristojnog.

spotpala je napisao:
Mi nemamo total i HD paket SK (necemo izgleda ni imati) tako da...toliko na tu temu, a ono sto smo imali nije bilo ni blizu kvalitetnog signala u cemu se slazemo.

Imam i Eltu i Total, i vec sam o tome pisao i znam o cemu pisem. I nisam rekao da signal nije kvalitetan, imamo mi na kablovskoj i po desetak puta gorih od SK, na zalost. I koliko vidim, na tu temu se ne poteze rasprava. Hm, zanimljivo :-?

Rekao sam da je kvalitet slike na Arenasport SD kanalima bio vidno bolji nego na SK, dok su i jedni i drugi isli na Elti.

I da, dok nisam zaboravio, zanimljivo je da je sva rasprava krenula razocarenjem sto na Elti nemamo SK, a jos je zanimljiviji nacin na koji branioci lika i djela Elta kabela pokusavaju razvodniti pricu kvalitetom ili nekvalitetom sportskih komentatora... :wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2013, 08:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
Ja isto ne volim slusati Nebojsu, covek zna ali ko da nema duha i zelje.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2013, 09:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
друг

Први ја, нисам никакав бранилац Елте, штавише прочитај неке моје раније постове! Укинуо сам аналогију јер ме нервивало пуно тога, на крају опет увео дигиталу, само због Арена и неких техничких проблема које имам у стану и због којих тренутно не могу имати Тотал.
Дакле, Елта и сви који воде њену пословну политику годинама се поигравају са живцима својих корисника, много неправилности, непрофесионалности и којечега, на Западу неби 2 дана радили, али код нас све пролази.
Ствар је укуса спортско коментарисање, а мени ће увијек бити занимљив онај који ствара атмосферу, какву такву, оног алкоса Кораћа сам увијек волио слушати док одбојку преноси, без обзира што је исти лупао ко Максим по дивизији, или да не говорим о оном инвалиду што је преносио онај бараж Мађарска - Југа 97е. ...
Стога, Кондић је далеко бољи за атмосферу, а што се тиче осталих ствари, правила тениса знам, све остао непотребно гуљење теорије и није баш оставило на мене неки утисак као и на добар дио оних који прате тенис... Неко рече пратите тенис због Новака и док је Новака... Ок, али 99% данашње публике у Ср и РС прате тенис задњих 10-ак година од кад су наши почели са успјесима, ко је прије пратио,ријетко ко, као и телевизије саме... Стога док имамо једног човјека као што је Ноле желим и коментатора који ће током цијелог меча срцем и душом пратити сваки поен, а не неког ко ће давит теоријама и освртима на неке суштински небитне ствари, од лобирања британске федерације, до квалитета данашњих рекета, преко узајамне подршке кинеских привредника до Сони Ериксона и критике на плаву шљаку.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2013, 11:09 
Pripravnik
Pripravnik

Mozda covjek navija za Nadala ili Federera pa mu je Viskovic Ok. Prati malo temu druze jer nisam ja krenuo sa prozivkom komentatora i poredjenja SK i Atv prenosa.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2013, 11:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
sinip je napisao:
А то су углавном људи који тенис гледају само због Ђокице и док је Ђокице. :) Макар се мени тако чини.

Upravo. Da nije Djokovica, kontali bi da se tenis igra bejzbol palicom.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2013, 11:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
zerocool je napisao:
sinip je napisao:
А то су углавном људи који тенис гледају само због Ђокице и док је Ђокице. :) Макар се мени тако чини.

Upravo. Da nije Djokovica, kontali bi da se tenis igra bejzbol palicom.

:lol:

Upravo.
Vidiš da traže atmosferu od komentatora :lol: Kao da nikad nisu poslušali strane komentatore. Pa to je tenis jebote! Tenis.
Doduše, nekad je igrao Mekinro pa je bilo zanimljivo za pogledat' ;) Samo za one koji prate tenis posljednjih nekoliko god: http://www.youtube.com/watch?v=ekQ_Ja02gTY

Mada vidim da neki pronalaze zamjerke komentatoru Sport Kluba. Možda zato što tog kanala nemamo u ponudi, pa je konstatacija da je komentator "slab i ne pravi atmosferu" način da se pravda nedostatak tog kanala u ponudi.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2013, 14:46 
Stara kuka
Stara kuka

@amadeus Zasto nema Pink Music 3 i Pink Folk 2 ?
Ovo prvenstveno pitam zbog Music 3,zato sto ima tamo dobre strane muzike,a za Folk 2,stoli me bojka :D

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2013, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka

Elti,fali samo SK,da bi bili najbolji..Ne racunam FOX-ove,zato sto ih iskreno nisam ni gledao..
Vratiti SK i smanjiti preplatu.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2013, 17:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ajde da ovim okoncamo pricu o Novaku Djokovicu i Nebojsi Viskovicu na ovoj temi. Ili otvarajte novu, rado cu se ukljuciti, mada iskreno mislim da je omalovazavanje Viskovica u funkciji neceg drugog.

Citiraj:

Хроника
Небојша Вишковић: Писмо о Новаку које никад није прочитано

понедељак, 04. јул 2011.

Поштовани Председниче Владе,

Нема много области које Србију у свету представљају у најпозитивнијем светлу. Спорт јесте изнедрио многа велика имена поникла са ових простора, али и то је недовољно са обзиром на потенцијал који поседујемо. Зато Вам се и обраћамо, у нади да ћете спречити да један вансеријски таленат пропадне и омогућити стварање још једног врхунског спортисте од кога ће наша држава имати много користи.

Ради се о Београђанину Новаку Ђоковићу, најбољем тенисеру на свету до 16 година, и – по мишљењу компетентних стручњака за тенис са свих континената са којима смо ступали у контакт – играч који се рађа једном у 10 година. Интересовање за Новаком је огромно.

Грци и Немци су му већ нудили држављанство (што је наравно одбијено), обезбеђени су му врхунски услови за тренинг у чувеној академији Николе Пилића у Минхену где, поред Београда, спроводи припреме за турнире.

Новак је резултатима и понашањем у протеклих пар година на најлепши начин представљао своју земљу Србију у неколико десетина држава. Његова перспектива и простор за напредак су огромни, али сад следи пресудни период после ког ће постати идол младих широм планете или остати упамћен само као велика нада.

Уз Вашу помоћ, Новак Ђоковић ће подижући пехаре са Вимблдона и Дејвис купа увек моћи да истакне да је, кад је било најбитније, Србија стала иза њега.

У прилогу достављамо његову спортску биографију и копију са званичног сајта ИТФ-а (Светске Тениске Федерације).

Унапред захвални, Богдан Обрадовић
Небојша Вишковић

Писмо које сте прочитали саставили смо Богдан Обрадовић, садашњи селектор Дејвис куп селекције Србије, и моја маленкост једног септембарског дана 2003. године.

У то време је Новакова каријера била на прекретници. Наставак изванредних резултата био је условљен новцем. Писмо је било адресирано на тадашњег мр. Председника, Зорана Живковића. После најаве и дужег чекања, примио ме неки службеник из кабинета Председника Владе, на жалост не сећам се имена.

Предао сам му писмо, али није га ни погледао, само је питао: „Је ли, сине, о коликим парама причамо“? Кад сам рекао суму, скенирао сам му лице. Пробао је да сакрије, али један трзај изнад усана ми је био довољан да знам да ће ово писмо, чим напустим канцеларију, неславно завршити каријеру у канти. Тај човек се вероватно и не сећа нашег разговора. Волео бих да се сети, па да му буде бар мало криво. Јер, да је тада помогао, и он лично имао би заслуге за Новаков резултат. Овако, само стаје у ред оних који су могли да помогну, а нису. Оних који ће се сад утркивати ко ће пре честитати. Нико није помогао. Новак је све урадио сам и, да сам на његовом месту, читао бих само искрене честитке обичног света.

Остало бих зафрљачио директно у канту, као што је неко некад урадио са нечим другим.

Ископао сам ово писмо на старом лап топу, сетио сам се да сам га негде сачувао. Написали смо Боћа и ја – Новак Ђоковић ће подижући пехаре са Вимблдона и Дејвис купа... Није баш да смо Нострадамуси, али није лоше, признаћете. Једно је већ одрађено, остаје оно друго. Врло брзо...

Ах, да. Женско финале. Свака част, Петра Квитова. Успех достојан сваког дивљења, али, Петра, чак и да читаш овај блог разумела би што ти се даје само пар редова. Твоја земља је имала шампионе Вимблдона и прве играче света, нама је први пут. Мало смо узбуђени, извини...

(Блиц)

http://www.nspm.rs/hronika/nebojsa-visk ... itano.html

I dajte vise da ne poredimo raznorazne Kondice sa ljudima koji su veoma, veoma kvalitetni u svom poslu. Ispadamo smijesni s takvim poredjenjima. Mada, opet cilj ove rasprave je nesto sasvim drugo, recimo ovo:

Citiraj:
Mada vidim da neki pronalaze zamjerke komentatoru Sport Kluba. Možda zato što tog kanala nemamo u ponudi, pa je konstatacija da je komentator "slab i ne pravi atmosferu" način da se pravda nedostatak tog kanala u ponudi.

@spotpala

Pratim ja temu. I vidim ja da na ovoj temi, lagano i beskompromisno podizes spomenik Elta kabelu :lol: Da se razumijemo, nemam nista protiv, ali ako je odgovor na kritiku zasto u Elta kabelu nemamo Sport klub - pljuvanje po jednom od najboljih sportskih komentatora na ovim prostorima, bojim se da je neko opasno izgubio kompas.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2013, 18:36 
Stara kuka
Stara kuka

@amdeuse,jeste li uspjeli naci rjesenje za Arenu 1 SR,tj.mi koji imamo Echolite risivere.Nijje vljd Polaris jedini distributer za BIH??
Usput ne rade Action 2 i Movies 3:::

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2013, 20:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Slika
Pogledajte sliku, i ovo nam nedaju :(

PS Bez razloga mi je obrisan post, gdje sam sarkasticno izrazio nezadovoljstvo, a ocito bahati moderatori nemaju moc da uoce sarkazam nego brisu odmah, fuj!

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2013, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka

Veze,pogledaj malo utakmice KKP u Areni :P

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 526, 527, 528, 529, 530, 531, 532 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]