Потпуно се слажем за овај Пинков пакет... Ионако нама са обичним телевизорима (говорим о дигитали)код мене је Самсунг 8 њихових канала уопште не може, а и ово што може стално неке трзавице, синоћ на Педији неки документарац о бродовима, мостовима и у року од 15 минута 3 пута се слика блокира, два пута касни титл... О филмским да и не говорим, стварно на Премиуму и Акшн 2ци буде добрих филмова, ал џабе кад у сат времена 5 пута слика заледи.... прође ме драж гледања и безвезе се изнервирам...
Што се тиче Прве, рекао сам свој став.
Што се тиче Студија Б, ствар је укуса, али су са неке програмско-садржајно едукативне стране далеко изнад многих телевизија у понуди. Метрополис, Арт,К9,Белами,Палма нису ништа гори од Бел-А,кз,Маглаја, Живиница, Валентина, Слона,ТК-а, али баци их све у замјену за Студио Б, национални сервис Македоније и најпопуларнију македонску станицу (заборавио име)... И наравно ДСФ

Константно на дигитали постоји проблем и са сигналом Чејс ет Печ телевизије, мени је право занимљиво гледати потрагу за лисицама по шумама Сјеверне Ирске или уочавање даброва по Шкотској, уочавање јединствених примјерака мрава по виноградима Француске, али џаба... О Травелу да и не говорим, ем што касни титл, ем што се повремено понавља титл...
Дало би се поменути и Универзал, синоћ баш неки филм упратих (некаква тркачка аута) и видим да се пушта мађарска верзија Универзала....

Пуно више сам очекивао од Синестарова... кад прц.