ssaassaa je napisao:
Placa se sigurno dobro,da se mene pita ukinuo bi sve hrvatske kanale,i uveo fox-ove i sk
Nova tv je zabranila reemitovanje na području BiH, tako da bi to bio nelogičan potez, ako ih se dobro plaća kako kažeš.
Citiraj:
Najgledanija hrvatska televizija Nova TV danas je uputila službeni dopis na adrese bh. kablovskih operatera i nadležnih regulatornih agencija u BiH sa sadržajem Upozorenja odnosno Zabrane daljnjeg reemitiranja programa Nove TV.
Ovim dopisom Vas pozivamo da hitno, ODMAH, učinite sve što je potrebno kako bi se program Nove TV prestao reemitirati unutar TV programa kabelskih operatera na teritoriju BiH.
http://teve.ba/article/16212/nova-tv-za ... anje-u-bihI ja bih da se vrate Fox kanali i SK jer su bili zaista gledani, ali pitanje kada će i da li će se to uopšte desiti.
spotpala je napisao:
Tesko je to moj kolega objasniti nekome ko ne gleda kvalitet slike. Danas pustiti kanal u 4:3 formatu sa kockicama - trzavicama, moze se reci da je ovo na pinku ravno filmskoj vrtesci koja je pustana na STV-u (RTRS sada) poslije rata.
Kanale gledam uglavnom na malom starom katodašu formata 4:3.
Ako se primjeti "kockičanje i trzavice", kanala koji bi trebao biti "flagship" ponude, kako je onda na televizorima sa prečnikom većim od jednog metEra.
A STV tada puštao filmove iz video klubova

VHS zakon. Poslije i neke BL televizije. Ono, dignu traku u jednom video klubu u BL pa pritisnu ono magično Play. A onda je došao RAK (CRA) i autorska prava