banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 07:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 520, 521, 522, 523, 524, 525, 526 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Okt 2013, 17:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Jun 2013, 11:13
Uzmi total i imas sve tamo, FOX-ove, SK-ove i naravno sto je najbitnije nema puno stranih (HR) kanala, znaci kao preporuceno za tebe. Naravno onda mozes da sjases sa Elta teme i pises na Total temi kako nema Arene i sl.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 17:16 
Pripravnik
Pripravnik

Choban je napisao:
Pa zato Pink i ne može biti opcija za zamjenu, jer kako kažeš ne puštaju bolje filmove ni rtl i nova, što će potvrđuje da ni na Pinku nije neki izbor.
A zbog ružičastih ode pretplata. A koliko se plaća RTL-u i Novoj?
Samo što je Pink to lijepo upakovo sa pričom o velikom broju "besplatnih" kanala, za koje sada vidimo koliko koštaju.

Tesko je to moj kolega objasniti nekome ko ne gleda kvalitet slike. Danas pustiti kanal u 4:3 formatu sa kockicama - trzavicama, moze se reci da je ovo na pinku ravno filmskoj vrtesci koja je pustana na STV-u (RTRS sada) poslije rata.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 17:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
RTL i Nova u 9 sati puste film koji traje sat i po, a završi se u pola 12, zbog reklama koje traju skoro kao film. Pinkov problem je format slike (4:3), a filmovi uopšte nisu loši i ne vidim razlog pljuvanja njihovih filmskih kanala zbog repriza kada je to normalno za sve filmske kanale.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 17:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Normalno

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
ssaassaa je napisao:
Placa se sigurno dobro,da se mene pita ukinuo bi sve hrvatske kanale,i uveo fox-ove i sk

Nova tv je zabranila reemitovanje na području BiH, tako da bi to bio nelogičan potez, ako ih se dobro plaća kako kažeš.

Citiraj:
Najgledanija hrvatska televizija Nova TV danas je uputila službeni dopis na adrese bh. kablovskih operatera i nadležnih regulatornih agencija u BiH sa sadržajem Upozorenja odnosno Zabrane daljnjeg reemitiranja programa Nove TV.

Ovim dopisom Vas pozivamo da hitno, ODMAH, učinite sve što je potrebno kako bi se program Nove TV prestao reemitirati unutar TV programa kabelskih operatera na teritoriju BiH.

http://teve.ba/article/16212/nova-tv-za ... anje-u-bih

I ja bih da se vrate Fox kanali i SK jer su bili zaista gledani, ali pitanje kada će i da li će se to uopšte desiti.

spotpala je napisao:
Tesko je to moj kolega objasniti nekome ko ne gleda kvalitet slike. Danas pustiti kanal u 4:3 formatu sa kockicama - trzavicama, moze se reci da je ovo na pinku ravno filmskoj vrtesci koja je pustana na STV-u (RTRS sada) poslije rata.

Kanale gledam uglavnom na malom starom katodašu formata 4:3.
Ako se primjeti "kockičanje i trzavice", kanala koji bi trebao biti "flagship" ponude, kako je onda na televizorima sa prečnikom većim od jednog metEra.

A STV tada puštao filmove iz video klubova :)
VHS zakon. Poslije i neke BL televizije. Ono, dignu traku u jednom video klubu u BL pa pritisnu ono magično Play. A onda je došao RAK (CRA) i autorska prava ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 22:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
spotpala je napisao:
Uzmi total i imas sve tamo, FOX-ove, SK-ove i naravno sto je najbitnije nema puno stranih (HR) kanala, znaci kao preporuceno za tebe. Naravno onda mozes da sjases sa Elta teme i pises na Total temi kako nema Arene i sl.

Ne razumijem zasto se svaka kritika rada i djela Elta kabela svodi na nadmeni vid komunikacije pojedinih branilaca lika i djela pomenute kompanije, u kojoj po pravilu kipti odredjena doza bezobrazluka. :roll:

Po ko zna koji put ostaje mi nejasno, da manji, pa i puno panji kablovski operateri od Elte imaju u ponudi i FOX-ove i HBO kanale. Sve dok je tako, u Elta kabelu trebaju staviti prst na celo i promisliti gdje su.

Daky je napisao:
RTL i Nova u 9 sati puste film koji traje sat i po, a završi se u pola 12, zbog reklama koje traju skoro kao film. Pinkov problem je format slike (4:3), a filmovi uopšte nisu loši i ne vidim razlog pljuvanja njihovih filmskih kanala zbog repriza kada je to normalno za sve filmske kanale.

Pink Family, Pink 2, Pink Premium, Pink Horror - odlicni kanali, a poprilicno cesto mi je na ekranu i Pink n Roll. Sto se tice formata slike, stvarno bi bilo sjajno kada bi bar filmski Pinkovi presli u 16:9.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 22:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pink ima odlične kapacitete samo što ih ne zna iskoristiti kako treba. To se najviše vidi na muzičkim kanalima. Kada bi napavili neke tematske blokove (npr. novo, 80-e, 90-e, pop, rok, top 10, top 100...) bilo bi odlično. Meni se, recimo, mnogo sviđa Hayat music baš zbog toga, a plus je i u 16:9 formatu slike, i šteta što ga nema mnogo operatera u RS (ako ga uopšte ima ijedan).

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 23:21 
Pripravnik
Pripravnik

drug je napisao:
spotpala je napisao:

Ne razumijem zasto se svaka kritika rada i djela Elta kabela svodi na nadmeni vid komunikacije pojedinih branilaca lika i djela pomenute kompanije, u kojoj po pravilu kipti odredjena doza bezobrazluka. :roll:

Moooj druze ovdje se ne brani niko nije sudjenje, a spominjati ovoliko puta neke od navedenih kanala mi je blago zapanjujuce. Meni da se toliko gledaju ti kanali presao bi tamo gdje imaju u ponudi, naravno da i ja imam milion zalbi na racuna ELTE al` koga je to briga kada nema SK i FOXOVA.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2013, 07:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
da probam ponovo :)

BSE je napisao:
moze li se provjeriti za Mejdan sta je sa digitalnim signalom? na 2 frekvencije mi je kvalitet izmedju 10% i 20% (sto znaci da se kanali ne mogu gledati), a na jednoj (mislim 426MHz) nema signala uopste, tako da mi fali nekoliko kanala

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2013, 07:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Teško će ti pomoći na ovaj način... nazovi 065560912, to im je broj servisa.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2013, 10:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Sep 2012, 23:07
Hoce li se uskladiti ton i slika na Pink Premiumu,ovako je vec mjesec dana i vise.Smijesno.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2013, 18:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Jel ima neko ovde da radi kod Elte,da mi kaze zasto na Echolite HD risiveru nece Arena Sport 1 SR,do prije 3 sedmice je sve bilo ok . !

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2013, 21:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2013, 08:16
Dajte Eltaši kojivam je "k" više kada ćete prestati sa miksanjem kanala. na mjesto Sportskih kanala sada ste uvalili je.ene pinkove. Kao da su svi dokoni da po cijeli dan sortiraju kanale.
SK? FOX? Prva? StudioB?

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2013, 21:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kako vam ne dosadi to traženje SK i Fox kanala?
I šta će vam prva kad gotovo sve njihove emisije emituje ATV.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2013, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

na kojim frekvencijama su ti novi pinkovi

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2013, 21:50 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Pa mislio je na Comedy i Horror :P

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2013, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

aha :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2013, 22:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

spotpala je napisao:
Meni da se toliko gledaju ti kanali presao bi tamo gdje imaju u ponudi, naravno da i ja imam milion zalbi na racuna ELTE al` koga je to briga kada nema SK i FOXOVA.

"Pritisak" na kablovskog operatera kojeg koristim da u ponudu uvrsti ono sto ima njegov, pa i slabiji "konkurent", je potpuno legitiman. FOX kanale, HBO i Cinemax imaju i m:tel i Total. Zasto ne bi bio u ponudi i Elta kabela?
SK? Elta je, na zalost, prokockala sjajnu priliku da po uzoru na pojedine "mudre kablovske operatere" u Srbiji, ima i jedno i drugo u ponudi.

Daky je napisao:
Kako vam ne dosadi to traženje SK i Fox kanala?
I šta će vam prva kad gotovo sve njihove emisije emituje ATV.

A zasto bi dosadilo?
A sto se tice ATV-a mogu ga odmah izbaciti i uvesti Prvu. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2013, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zato što je to trenutno gotovo nemoguće, a i da je moguće, to ne zavisi od postova na ovom forumu. :)

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2013, 22:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Zasto bi uvodjenje FOX-ovih kanala, HBO ili Cinemax-a bilo nemoguce?

Za SK je jasno da su priliku da budu, kao npr Radijus Vektor ili Ikom, prokockali.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 520, 521, 522, 523, 524, 525, 526 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]