banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 23:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 518, 519, 520, 521, 522, 523, 524 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Okt 2013, 23:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Govorim o korisnicima koji čine većinu, a to su oni kojima su pored naših kanala dovoljni RTS, HRT, RTL i Nova, a ostalo ne gledaju i uopšte nisu zahtjevni. To je ono "daj šta daš", bitno je samo da je što jeftinije, a kvalitet je manje bitan. Lično znam ljude koji nemaju pojma koje sve kanale imaju već samo prebacuju na one za koje znaju, a nikad im ne padne na pamet da sve prelistaju. Njih je najviše, a onih zahtjevnijih jedva da ima 10%.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2013, 23:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Imas potpuno pogresnu percepciju o "standardnom banjaluckom konzumentu televizijskog programa". Da je to tako kao sto kazes, kablovski operateri bi propali svi odreda. I to davno. :D
A broj korisnika kablovske, IPTV-a ili DTH usluge se iz dana u dan povecava.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 08:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
jel vama na svim programima na digitali svakih 2 sekunda nestane slika

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 09:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
drug je napisao:
Imas potpuno pogresnu percepciju o "standardnom banjaluckom konzumentu televizijskog programa". Da je to tako kao sto kazes, kablovski operateri bi propali svi odreda. I to davno. :D
A broj korisnika kablovske, IPTV-a ili DTH usluge se iz dana u dan povecava.

Ne postoji Elta samo u BL. :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 09:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Vjeruj da vecina ljudi gleda Farmu i slicne gluposti, tako da ce vecina rado placati te dodatne Pinkove kanale.
Ali posto mene ne zanima kad i kako Ekrem sere ja to necu da placam.
A sportska ponuda je i dalje losa, muzicka da ne pricam, filmska jos gora (ili neko smatra dobrim kanalima ove nove Pinkove gdje su filmovi koji pustaju stari ko Grcka?). Ali vazno je da imamo 130 kanala na kojim preovladava seljakluk.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 09:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
Meni samo nije jasno ko još gleda hr kanale pošto tamo stvarno ništa nema.
A kako sam skontao i u mojoj okolini baš ih niko ne gleda.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 09:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ma hrt kanali se sve manje gledaju kod nas,rtl i nova pustaju iste filmove ko na pinku samo sa mnostvo reklama,a ostali program im je njesra pravo.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 09:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Ne znam jeste li primjetili,ali na digitali sad imamo K3 zemaljski i K3 SAT =)

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 09:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Vidjeh jutros. Prnjavorcani se okrecu svojoj brojnoj dijaspori. :D Salim se.
Neki dan sam ga ubacio i u Total listu, skupa sa TV Posavina :D

Daky je napisao:

Ne postoji Elta samo u BL. :wink:

Pa ni van Banjaluke ne opada broj korisnika. I korisnici su sve zahtjevniji. Puno toga im je bitno, od ponude do tehnickih rjesenja. I iz dana u dan, sve bitnije. Sto je uostalom i normalno. Realno, kad se prisjetimo samo na sta je kablovska licila prije, recimo, deset godina...U jbt, sta su mi love uzeli. :D

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 10:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
Daky je napisao:
Govorim o korisnicima koji čine većinu, a to su oni kojima su pored naših kanala dovoljni RTS, HRT, RTL i Nova, a ostalo ne gledaju i uopšte nisu zahtjevni. To je ono "daj šta daš", bitno je samo da je što jeftinije, a kvalitet je manje bitan. Lično znam ljude koji nemaju pojma koje sve kanale imaju već samo prebacuju na one za koje znaju, a nikad im ne padne na pamet da sve prelistaju. Njih je najviše, a onih zahtjevnijih jedva da ima 10%.

U velikoj većini se slažem sa ovim i mislim da elti nikako ne trebaju paketi jer bi u tom slučaju velika većina korisnika uzela samo osnovni paket koji bi bio valjda jeftiniji nego pretplata sada, pa samim tim za eltu manja zarada, a još pride petljavina sa karticama, camovima...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 12:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
moze li se provjeriti za Mejdan sta je sa digitalnim signalom? na 2 frekvencije mi je kvalitet izmedju 10% i 20% (sto znaci da se kanali ne mogu gledati), a na jednoj (mislim 426MHz) nema signala uopste, tako da mi fali nekoliko kanala

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

jel ovo mogu i ja otici dici posto sam korisnik jednog od paketa ili je ovo samo za nove korisnike
http://www.elta-kabel.com/index.php?mod ... kaz&id=162

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 13:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Maj 2011, 18:21
ssaassaa je napisao:
jel ovo mogu i ja otici dici posto sam korisnik jednog od paketa ili je ovo samo za nove korisnike
http://www.elta-kabel.com/index.php?mod ... kaz&id=162

O Elti kao firmi dosta govori to sto ti ovakvo pitanje postavljas ovde umjesto da zoves njih, vjerovatno zato sto se kod njih niko ni ne javlja na telefone.
Izvini sto te citiram a ne znam odgovor. Ja koristim internet preko mtela i kod bilo kakvih problema ili potrebe za informacijom ja nazovem njihov besplatni broj i problem rijesen ekspresno brzo.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 13:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ja sam ih zvao,a oni se ne javljaju,nazalost u pravu si

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 14:48 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Jun 2013, 11:13
ssaassaa je napisao:
ma hrt kanali se sve manje gledaju kod nas,rtl i nova pustaju iste filmove ko na pinku samo sa mnostvo reklama,a ostali program im je njesra pravo.

http://tvprofil.net/show/1339087/next-three-days

http://tvprofil.net/show/1393934/unknown

Ovakve filmove ces gledati na RTRS gledati oko 2020 god., moze se jedino RTS jos dodati uz Hrt kanale, ovi ostali su iza par svjetlosnih godina.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 15:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nepristojno je uopšte upoređivati RTRS sa HRT-om....a ni nova, ni RTL nisu blizu kvalitetom programa HRT-u. Druga je stvar što narod voli farme, BB, turske serije i sl. sranja.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 16:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Maj 2011, 18:21
Ono zbog cega sam bio spreman da pretrpim sva ona nerviranja zbog problema sa kvalitetom slike, nepostovanja vlastitih rokova i obecanja, pa cak i neobjasnjiva poskupljenja (od 10 KM na pocetku, pa preko 12, pa 13, pa 14 KM, do najavljenih 15 KM) uz konstantno gubljenje kvalitetnih kanala u ponudi( FOXovi, SK, ESPN,...) je nada da ce se ipak urazumiti i vratiti nam makar SK kanale.
Posto izgleda da nema nista od toga, ozbiljno sam uzeo u razmatranje ponudu novog Quadro paketa na mtelu i kad vec ne mogu doci do SK, bar cu uzivati u mnogim drugim pogodnostima koje nudi firma koja ipak pokusava da radi nesto na poboljsanju svoje ponude.
Istina je da ce mi to izvuci koju marku vise iz dzepa nego Elta, ali bar znam sta cu dobiti za svoje pare i necu se konstantno osjecati prevarenim od strane firme cija je jedina filozofija: ''Jeste da imamo prevaru od ponude kanala(130+) i brdo tehnickih problema svakodnevno, kao i da ne ispunjavamo obecanja, ali smo zato (jos uvijek) najjeftiniji.''
I roba u kineskim prodavnicama je najjeftinija pa ne letimo svi da sve kupujemo kod njih.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 16:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

spotpala je napisao:
ssaassaa je napisao:

Ovakve filmove ces gledati na RTRS gledati oko 2020 god., moze se jedino RTS jos dodati uz Hrt kanale, ovi ostali su iza par svjetlosnih godina.

pa ja sam uporedjivao filmove na pinkovima sa novom i rtl-om koje uopste spominjao rtrs

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 16:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

spotpala je napisao:

Pih oba bila vec na HBO-u. Identitet je cak cini mi se bio na Cinemax-u. E sad, druga stvar je sto je HBO - za Eltu kabel - Enterpise. :D

_зока je napisao:
Nepristojno je uopšte upoređivati RTRS sa HRT-om....a ni nova, ni RTL nisu blizu kvalitetom programa HRT-u.

Nepristojno je uopste porediti kanale koji dolaze iz razlicitih drzava. Pogotovo Balkanskih drzavica. Svaka je, kroz protekle dvije tri decenije, prosla kroz razlicite tunele. :-? Ajd kada se porede tematski kanali ili kanali koji dolaze iz iste drzave, to svakako ima smisla. U ovom drugom slucaju, to uostalom rade i agencije mjereci gledanost, ciji su rezultati jako bitni potencijalnim kupcima sekundi, ali porediti na nekom regionalnom nivou je "Sizifov posao" jer svaka od balkanskih drzava je prica za sebe. Od vec pomenutog istorijskog putesetvija i kulturoloske stepenice na kojoj cuce, pa sve BDP-a i potrosacke korpe. Pa cak je i ispitivanje gledanosti na niovu cijele BiH - uzaludno bacanje para, jer su i cak i eniteti dvije razlicite price. :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 16:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Cinestar je u zadnje vrijeme,popravio svoju ponudu filmskih naslova,vjerovatno zato sto je i Pink izasao na trziste :)

Sa druge strane,Elti fali jos jedan dobar sportski kanal.Naravno tesko je uopste zamisliti da se SK vrati u ponudu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 518, 519, 520, 521, 522, 523, 524 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]