banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 00:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1955 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 98  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:SAT
PostPoslato: 12 Nov 2022, 03:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Nov 2022, 17:52
baki je napisao:
A zavisi sa čega prelaziš ? :) Prednost msata su Arene i internet,ako to vec imas kod svog operatera neka te gdje jesi...

Prelazim sa totala

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2022, 13:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009, 15:22
boban1982 je napisao:
A da malo prelistaš nekoliko komentara nazad?

a da malo odgovoris u potpunosti na pitanje? meni ne treba, ali ce mom prijatelju znaciti, bas neki dan sam mu pokazao sta si napisao na forumu, kod njega su se isto pojavila dva kanala na istom mjestu?
dajte da forum konacno sluzi necemu, da se rijesi poneki problem koji nam se pojavi, a ne samo za hvalisanje i samohvalisanje.

hvala unaprijed.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2022, 18:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2014, 17:38
Gledam sinoc oko 20:30 na RTRS i kaze msat da ne mogu gledati jer program ima geografsko ogranicenje !! pa kako, zivim u zemlji gdje mi je taj kanal javni servis i placam 7,5KM njemu da mi to bude i imam "msat BiH" pretplatu u kojoj gledam taj svoj javni servis ?? Sve ok na kanalima iz Srb ili Hr, ali ovo mi bas nije jasno... pokusao nakon 10 min i ponovo ista poruka, ne znam kad je kasnije proradilo jer sam prestao pokusavati... 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2022, 18:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Vjerovatno, kada si listao kanale, "prešao" si preko nekoliko kanala koji su imali "to upozorenje". Dogodilo se jednom i mojima, isto bili šokirani. :D

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2022, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
A vjerovatnije da su greškom zaključali.
Kod mene ne piše takva poruka nego samo Code 022.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2022, 19:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Feb 2021, 12:02
ja sam mislio da Total ima krš od risivera ali ovo na msat je još 10 puta gore... Bio sam u prilici 2 dana korisiti i rekao teško onima koji su osuđeni na ovo smeće

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2022, 19:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ne pretjeruj. Ne dešava se to uopšte tako često. Risiver jeste krš, to ne dolazi u pitanje, ali je krš u odnosu na aplikaciju na android tv, ili u odnosu na Sky digital risiver, ali svakako može poslužiti za potrebe manje zahtjevnih korisnika. Uostalom i Totalov je tek za nijansu bolji. Ali, ko pamti muke sa Echolite-om, sve mu je poslije dobro. :) :) :)

Uostalom, na kraju krajeva, koliko para toliko muzike.

Babic, preskeniraj kanale.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2022, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

dejann je napisao:
ja sam mislio da Total ima krš od risivera ali ovo na msat je još 10 puta gore... Bio sam u prilici 2 dana korisiti i rekao teško onima koji su osuđeni na ovo smeće
Na što tačno imaš zamjerke? Kad već pišeš da je krš i smeće trebao bi i napisati šta pod tim podrazumevaš.

Model koji sam dobio često sporo reaguje kad ga gasim,ona ažuriranja u toku gledanja idu na živce,novi kanali se ne ažuriraju automatski.
Mana ima dosta ali kao što kolega drug napisa koliko para toliko i muzike.

Dosta korisnika se žali da pri uključivanju risiver se učitava iznova.Ja sam to uspio srediti kroz podešavanja ali izgleda da svi korisnici nemaju iste risivere pa nemaju tu opciju.Ili je samo do verzije softvera.Moram priznati da me je to baš,baš iritiralo.

Za kolegu babic još jednom.Kroz meni korisnička podešavanja ide se na opciju stand by mod i tu se izabere pasivni stand by.Problem riješen.Pod uslovom da je ta opcija dostupna.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2022, 20:11 
Veteran
Veteran

pa bukvalno si sam odgovorio na svoje pitanje. Prvo se čudiš što sam napisao da je krš pa onda sam navodiš šta ne valja.... Najgore je to što se risiver uvijek iznova pali i nema stand by opcije... Pa to što se kanali ne dodaju automatski kao da svi znaju ažurirati liste.... A slika na većini kanala je dobra možda na max 32 inča...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2022, 20:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Možeš imati najbolji risiver koji postoji na tržištu i na njemu nećeš dobiti nešto puno kvalitetniju sliku kada je protok na transponderima prenizak.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2022, 20:39 
Veteran
Veteran

ma ko bi rekao...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2022, 20:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Очекивати неки квалитетан рисивер,квалитетну слику у пакету са спортским каналима за 22 КМ је ствармо наивно.Рекао би и неозбиљно.
Мора се на свему штедјети да би просјечан корисник у Србији,БиХ уопште узео ову услугу.

Могли су они понудити све најбоље што има Скај по цијени од једно 50 КМ па се питам ко би онда то узео.
Оператер би брзо отишао у банкрот.

За сиротињу сиротињска услуга.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2022, 21:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
dejann je napisao:
ma ko bi rekao...

:-? :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2022, 21:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Nov 2016, 23:29
Prednosti msata jesu Arenasport kanali,jako stabilan satelit na kome imaju tp,manji prečnik tanjira od Totalovog,ali nažalost sve to pada u vodu kada se vidi risiver i sve njegove mane.Ovo kad pročitam da se mora ručno ažurirati lista kanala pri svakoj promjeni od strane operatera u 2022. godini je stvarno nevjerovatno...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2022, 22:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

boban1982 je napisao:
Možeš imati najbolji risiver koji postoji na tržištu i na njemu nećeš dobiti nešto puno kvalitetniju sliku kada je protok na transponderima prenizak.

Mana koja muči gotovo sve DTH opetatere na ovim prostorima. Total, m:sat, Polaris, A1... Očito koliko para toliko muzike.

markopd je napisao:
Prednosti msata jesu Arenasport kanali,jako stabilan satelit na kome imaju tp,manji prečnik tanjira od Totalovog,ali nažalost sve to pada u vodu kada se vidi risiver i sve njegove mane.Ovo kad pročitam da se mora ručno ažurirati lista kanala pri svakoj promjeni od strane operatera u 2022. godini je stvarno nevjerovatno...

Nije to samo Arenasport. Možda jeste tebi i nešto mlađima, ali eto mojim starcima su bili bitni i dva risivera po cijeni jedne pretplate, i net. Internet je, na koji sam jedino bio skeptičan, u potpunosti opravdao sva naša očekivanja. Bez ikakavih poteškoća vuče Vavoo kada požele gledati nešto što je zamračeno. I realno, sve ono što su dobili, vrijedi 37 KM mjesečno. I da, slika na HD kanalima je sasvim pristojna na 42 inča. SD je već na granici.

Kao što rekoh maloprije, oprema im stvarno nije bajna, i može se reći da je krš, ali ni glavna konkurencija se nema baš puno čime pohvaliti, od ponude do kvaliteta slike, jer i oni šparaju na bitrejtu, a ponuda sportskih kanala je osakaćena, tako da, nije baš da trebaju sažaljevati nekoga ko je uzeo msat uslugu. Za taj novac to je dosta dobro. M:sat, kakav god da je, jeste dobro prelazno rješenje, sve dok u vaše selo, predgrađe, dio grada, ulicu, ne dođe optika, a dalje ona završava sve. Bar je tako kod nas. U svijetu se pružaoci DTH ulsuga mnogo više trude. Ali kod njih su i cijene puno drugačije.
Kao što rekosmo, koliko para toliko muzike.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2022, 22:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Pa ne znam šta bih ti rekao. Nije ni kod nas to više toliki jeftino kao prije. Pretplate se stalno povećavaju a bitni kanali se izbacuju. Usluga se degradira a ne unapređuje.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2022, 10:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009, 15:22
nije to samo arena, kakva arena, oni su ovim internetom potpuno pogodili, pa neka prica sta ko hoce, samo ne znam koliko je stabilno u seoskim sredinama, ali vjerujem da ce kako vrijeme prolazi biti sve bolja veza. i to sa uslugom na dva televizora je isto pun pogodak, sve ostalo je stvarno nebitno o trazenje dlake u jajetu, bar ja to tako vidim. ja sam vise puta ih mislio uzeti, ali sve sam cekao da ovi moji ugase svjetlo.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2022, 16:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I na MSat krenuli Arena Sport 5 i 6 a izbačene srbijanska i hrvatska AS 1.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2022, 09:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Nov 2022, 17:52
Ja nemogu da sudim nista jer nisam korisnik msata ali cim mi sad istekne ugovor sa totalom prelazim na msat sto da placam 7 km dodatni resiver plus sto sad moram gle svjetsko prvenstvo u sd na Bht kako ce to izgledat na velikon tv od 55 vidjet cemo

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2022, 09:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa i na MSat je BHT u SD.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1955 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 98  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]