banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 11:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 507, 508, 509, 510, 511, 512, 513 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Avg 2013, 16:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Šupaka u ovoj Elti nabijem ih :angry4: ne radi mi net od subote, malo dođe pa nestane i kad radi užas kako je sporo...dolazili tehničari pregledavali i modem i komp i na kraju kutiju pored vrata ulaznih, i sad ferca ako bude šta da zovem :angry3: Danas ga OPET nema :angry1: nazovem im službu i objasnim, kaže onaj meni: vi ste čačkali oko razvodnika i kablova na svoju ruku i zato ne radi, zato što sam kablove podvukao pod lajsne parketa i to prije skoro 5 godina a tek sad ne radi net :roll: a oni sve postavljali i kablove i razvodnik i ostalo :confused2: Kaže ima termin sledeći u utorak da sve ponovo stave i naplate?! :confused2: MOLIM??? Ako ne dođe signal za sat vremena možete da pertlate ovo svoje i nosite sebi, a ovaj mjesec ne šaljite račun :x :mad: ko mi dođe da nešto montira objesiću ga istim kablom, osim ako nećete staviti full optičke vodove nema priče!!! Došao net evo ga radi....mene ste našli da farbate :angry4:

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2013, 16:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Uzmi popi nesto, da te ne udari, razumjemo te svi, znamo sa kim imamo posla, samo ovo je teme za kablovsku televziju, imas za net isto :D

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2013, 21:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
nidjeveze je napisao:
Kod mene nema Sportkluba, već par mjeseci.

i kod mene :angry4:

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 17:51 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Maj 2011, 18:21
Uh, kad samo pomislim sta cemo sve da propustimo ove godine : tenis mastersi, Premier league pocinje prekosutra, Euroleague sa 2 srpska tima :angry4: :angry4: :angry4: .
Pa majku mu j...m, zar majmuni iz elte nisu svjesni da bi mnogi platili koju marku vise ako bi im se omogucio SK paket ?
Bio u CG na moru kad tamo neka BBM kablovska i ima ''svega'' 100 kanala ali sve uglavnom 1. liga kanale (arene, sportklubovi, foksovi,...)a ovi nasi se kurce brojem kanala, a to sto od toga bar pola vjerovatno niko ne gleda, to nema veze.
Najzalosnije je sto su oni ,ovakvi kakvi su, i dalje najpovoljniji kad pogledamo odnos cijene i ponude. Vjerovatno zato i nemaju ambicije da nesto ulazu kad su svjesni konkurencije.
Ostaje nam samo da se nadamo da ce doci neki od velikih igraca sa boljom ponudom i pregaziti ih kao plitak potok - ili natjerati da pocnu malo ozbiljnije da rade.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 19:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Sep 2012, 23:07
Uzeo sam Toshiba led TV i uradio pretrazivanje digitalnih i analognih kanala,ali problem je sto digitalni kanali svakih 10s,a nekad i vise zastanu i pojave se one kockice,kao da imaju neke smetnje.Sta bi to moglo biti?Nije valjda do televizora :/.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 19:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Па не ради баш сваки ТВ на Елти, док то мало не "подесе" тамо, методом "јел сад добро? - Није. Јел сад добро? - Није. Јел сад добро? - Јесте. Ок не дирам даље". :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 09:15 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
Inače, SK je od ove sezone izgleda prebacio gro utakmica Primere na osnovni kanal. Sve to, ne bi li još dodatno pio krv svima nama koji ga nemamo. Ali, kome je to u ELTI bitno...

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 09:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Iskreno rečeno, mislim da u svoj ovoj frci najviše gubi upravo Sport Klub... Operateri nisu tražili ništa besplatno nego da se dogovore oko cijene. Ovako niko nema SK a i vjerujem da je malo ljudi otkazalo ugovor sadašnjem operateru isključivo zbog SK-a... Otkazalo bi još manje da je ATV ranije uletila sa tenisom...

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 10:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Jel vama slika na pink movies i action u redu?

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 11:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
SK je internacionalna korporacija, nece oni propasti radi par kablovski operatera u BiH!
Jedino cemo mi ispastati.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 13:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2013, 08:16
ATV nas je baš usrećila sa tenisom :) prenose 4 meča po turniru, a kakvi su im voditelji ne moraju ni toliko!
Ovo sa ATV-om je dobro samo da podsjeti ljude koliko su izgubili jer Eltaši nisu htjeli pošteno sa SK.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 14:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2003, 13:27
Vuk Mandusic je napisao:
SK je internacionalna korporacija, nece oni propasti radi par kablovski operatera u BiH!
Jedino cemo mi ispastati.

90 % kablovskih operatera u BIH, i 3 Telekoma u BIH :wink:
ja mislim da svi kablovski operateri zajedno + 3 telekoma sa iptv, osim Telemach-a posjeduju bar oko 500.000 korisnika TV sto znaci, 500.000 puta 2 KM, to je svaki mjesec 1.000.000 KM, godišnje je to 12.000.000 KM 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 15:03 
Majstor
Majstor

Da SK pati zato što ne ide u kablovskim operaterima u BiH, a naročito u ELTA kabelu, onda bi oni upregli sve svoje snage i resurse da se postigne dogovor. Ovako, vidljivo je da ih zabole ona stvar.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Ja govorim ko je više izgubio... Operateri VS SK

Mislim da kabl. operateri nisu izgubili više od 1000 korisnika (RS čitava) odnosno da je više od 1000 ljudi prešlo na Total... Ja sam jedno vrijeme planirao da pređem ali sam skontao da se ne isplati (barem meni).

Na ATV-u me nerivra što se ponašaju kao da im je tenis "uvaljen" pa ne biraju način da bilo šta puste umjesto njega. Kvalitet slike i komentara je takođe jako loš...

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 16:17 
Majstor
Majstor

Ja sam očekivao veću histeriju kod gledalaca, ali ispade da ovdje većina gleda ono što mu se ponudi po principu "daj šta daš" i da, i po tom pitanju, naš narod ne misli svojom, već tuđom glavom...i jebiga...

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 18:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
@nidjeveze

Nažalost, to je tačno. Elta i ostali gubitkom SK nisu izgubili mnogo korisnika.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 20:16 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
djukares je napisao:
80Vlado je napisao:
ATV nas je baš usrećila sa tenisom :) prenose 4 meča po turniru, a kakvi su im voditelji ne moraju ni toliko!
Ovo sa ATV-om je dobro samo da podsjeti ljude koliko su izgubili jer Eltaši nisu htjeli pošteno sa SK.

Haha opet ti. Pozdravi svoje radne kolege u Telemachu i SK )
Da te upozorim ovako javno....Još jednom optuži nekoga da radi za nekog od kablovskih ili internet provajdera bićeš trajno banovan. Mi znamo ko si ti i samo naša dobra volja te drži na forumu. Dobra volja koje ponestaje.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 21:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Da se razumijemo, ko god je zelio uzeti Total, to je vec uradio. Ili ce u bliskoj buducnosti kada mu postane sasvim jasno da ga vise nikad nece vidjeti u Elta kabelu. A nije bas ni da ga ima malo korisnika u RS. Jedino ga, vjerujem nije uzeo onaj ko nema novca ili nema mogucnosti da kaci antenu na balkon.
Ja trenutno imam i jedno i drugo. Drugi Total sam uveo nedavno, i to ovaj za BiH.

80Vlado je napisao:

Vala bas. Skroz lose sve ovo izgleda na ATV-u. Bolje je tenis odradjivao BN.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 22:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
drug je napisao:
Jedino ga, vjerujem nije uzeo onaj ko nema novca ili nema mogucnosti da kaci antenu na balkon.
Ja trenutno imam i jedno i drugo.

Ne možeš tako gledati na to. Na Total su prešli uglavnom korisnici koji žele SK, ali postoje i oni drugi kojima su Pinkovi bitniji i njih je sigurno mnogo više. Druga stvar je što takvih korisnika nema na ovom forumu, ali članovi ovog foruma ne čine ni 0,001 % stanovništva.
Tako da mislim da je Elta (i ostali) dobila više korisnika ubacivanjem Pink kanala, nego što ih je izgubila izbacivanjem SK. Budimo malo realni.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2013, 08:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Pa ako cemo bas biti realni, moramo priznati sami sebi da Total antena ne moze na svaki balkon u gradu. Iz vise razloga. To je bar valjda jasno. A realno, Total u gradskoj zoni, su uzimali korisnici koji nisu mogli ili nisu zeljeli prikljuciti kablovsku. Ili im je isti bio tek nadogradnja na ono sto imaju na kablovskoj. Pogotovo je u pocetku uziman zbog RTS-a i utakmica srpske reprezentacije. U posljednje vrijeme, znam dosta ljudi koji imaju i kablovsku i Total. I na taj nacin - imaju sve. I Arene i SK, i FOX-ove i Pinkove i lokalce itd. Jeste poskupo, jer taj biznis kosta najmanje 30 KM, kad dodas net sve skupa je 50 markica. Samo kombinacija Total - Polaris je jeftinija - izadje 25, ali gdje ces trpati dvije antene na balkon. :D

Kamo srece da su ljudi u Elta kabelu imali malo vise sluha za "bizmis" pa im se ne bi desilo da ostanu bez SK. To bi bilo bolje i za njih a pogotovo za korisnike. Zahvaljujuci tome sto su ostali gluvi na potrebe korisnika sami su, potpuno bespotrebno stvorili manevarski prostor drugima u ovom poslu, citaj konkurenciji. Nije tacno da je nemoguce imati i SK i Arenu u ponudi kablovske. To je prica za malu djecu. Rekao bih da to vazi samo za Telekom. SK bi imali i dan danas da ovi nasi strucnjaci u Elti nisu pokusali biti veci lopovi od ovih iz SBB. :wink: Ali kome su uopste bitni korisnici, pobogu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 507, 508, 509, 510, 511, 512, 513 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]