banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 15:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2006, 15:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2003, 07:03
Allen_Iverson je napisao:
Ali ako si gledao prenos F1 na HRT-u,shvatices koliko su ovi drugi losi.Ovi ovde znaju samo ko je Sumaher i Raikonen,te EVENTUALNO koje bolide voze :wink: [/b]

uzas, ja sam proslu sezonu morala da pratim par trka na atvu... mislim uzas, koliko oni lupaju, koliko su neinformisani, a da ne spominjemo bisere tipa da ih reklame prekidaju u sred recenice. ok reklame idu iz sarajeva, ali usaglasite se ljudi vec jednom!

dalje, uzasno mi je na atvu sto se sve radi po sablonu. npr vijesti UVIJEK pocinju prvo recenicom-dvije o glavnoj vijesti dana, pa onda kazu ''dobro vece, vijesti dana''. svako vece tako! smijesno, svega mi. ili kao nesto voditelj/ka cavrlja sa likom koji ce citati sportske vijesti... mislim grozno, izvjestaceno, uzasno.

pohvale idu za vlatka vukotica, valjda se tako zove, ima jos dosta da uci ali super je. idu za par dobrih serija koji idu na mrezi (lost, housewives, scrubs)... uhm hvalila bih jos al ne znam sta da pohvalim...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2006, 15:52 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Jan 2006, 12:35
BIK kad su to rekli ....
Gledao sam obe utakmice za vikend i nisam to primjetio.
Pa koliko puta ljudi moraju napisati da ne znaju kad im dolaze reklame. To se ne moze usaglasiti ako master nije na tvojoj TV kao ovdje (ko je radio na TV zna o cemu pisem).
Prosle godine sam slusao komentatore Hajata koji su radili prenose i nijednom rijecju nisu spominjali srpske igrace.
Madam Lash slazem se za Vukotica posebno pohvale emisije Poligraf 7 ali ne znam sta to jos treba da radi. Prosvijetli me :P emisija mu je na nivou , nema gresaka. bolji od vecine srbijanskih slicnog tipa gdje niko ne smiej gosta poprijeko pogledati a kamoli pitati
A da cuveni HRT je za vikend imao tri katastrofalne greske u prenosima mnogo teze od momaka na ATV.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2006, 16:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
sto se mene tice momci koji rade na Dosije i Poligraf7 emisiji odlicno rade svoj posao i ja te emisije skoro ap redovno gledam.

Za reklame u F1 sam prigovorio i voditelj se javio na forum i objasnio da on nema sa tim nista. Nisam glup da ne skontam da nije on kriv kad u sred preticanja puste Boni uloske i klinca kako prducka na wc solji.

Sto se tice inf. emisija meni je puno gori dnevnik Nove tv. neko autorsko presravanje i u centralni dnevnik ubacivane vijesti iz svijeta filma i svijeta slavnih...

inace kome nije jasno voditelji koji vode F1 na HTV-u imaju samo jedan zadatak a to je da vode f1. njih ne interesuje ni Retardo, ni zgvos na travi.... a osim toga idu na svaku f1 trku (skoro svaku) a i kad ne idu prate prenos sa 100 strana pa im tesko sta moze promaci.

Osim toga ja imam jednu drugu ideju. zar je tesko platiti honorarno nekog voditelja da vodi f1.

18 ili koliko vec trka po sezoni pa ne bi bio problem da tada fino neko ko je upucen vodi f1.

zidarska dnevnica ce biti vise nego dovoljna :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2006, 16:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Ma nije to bilo za ovaj vikend. Toga sam se sjetio od prije. Ma dobro, mene nerviraju komentatori svih nasih televizija, ne samo ATV. Likovi takve nebuloze pricaju... inace za ATV mislim da je od televizija sa ovih prostora najbolja. Pogotovo zbog reportaza o BUK-u
:toothy7:
A RTRS bar nije toliko losa kao RTCG :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2006, 19:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
one dvije jadnice što vode atv taxi su kriminalne. tolika količina gluposti i neinformisanosti na jednom mjestu dugo nije vidjena. sa nekim se dobro trpaju čim ih drže na tv-u.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2006, 10:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ja ne mogu slusati one nazovi fudbalske komentatore. Zato svaku tekmu gledam na Hayatu, nije ni tamo sjajno, ali je mnogo bolje. Pored hrvata, oni jadnici nikad nemaju neku exkluziva seriju i sl. Ali i trud se cijeni :)
Sto se tice voditelja, osim par izuzetaka, jako lose.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2006, 12:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
ako ti je hayat bolji, idi gledaj vikom. to je negdje nivo. :lol:

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2006, 12:43 
Početnik
Početnik

Da razjasnimo samo par stvari
Prvo ne moze se HRT porediti ni sa jednom televizijom iz okruzenja.
HRT ima 10 puta veci budzet od RTS (Tijanic kuka svakom prilikom) i barem 30 puta veci od BHT.
Zamislite kako je tek onda ovim lokalnim televizijama. I mi onda poredimo TV koja je medju najgledanijima u Evropi (najgledaniji javni servis prema istrazivanjima Mortne grupe) sa nasim televizijama.
Fudbalski to je kao da od Borca trazite da pobjedi Real i to na Santjago Bernabeu :cry:
Zato budimo realni i ne trazimo nemoguce :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2006, 12:49 
Veteran
Veteran

sugar kane, ne lupetaj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2006, 13:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ATV se moze pohvaliti jakom inf. redakcijom i voditeljima bas za to polje : Vlatko Vukotic, Vladimir Susak, Dragan "na retrovizoru otadzbine" Stegic, Tatjana Lajsic, pa cak i Predrag Curkovic

ostalo je uzas, a vidim da su voditeljice taxi-a (opravdano) na udaru :))))
komentari na utakmicama budu uglavnom "i to je prilika....i nista" (jedno stotinjak puta) ili "lopta do X-a......pardon to je Y" (a ponekad se zna desiti da je neki Z igrac)
sto se tice onoga da se ne moze usaglasiti ako master nije na tvojoj tv...BS, normano da moze, sto je dokazano nebrojeno puta kad su neke tv stanice emitovale prenos sa neke druge tv, treba se povezati i biti u kontaktu tj. master tv ih obavjestava kad dolazi do prekida (reklame) tako da ne bude frke sa ubacivanjem tudjih reklama (najcesce se to moze vidjeti na HRT-u kad prenose smucanje sa neke druge tv)

za budzet....lik je totalno u pravu samo ne bi smjeli da se zadovoljavamo sitnim stvarima, treba uvijek teziti boljem, znaci lik koji radi prenos nekog sporta treba ganjati sto vise informacija o tom sportu i o ucesnicima
mene su recimo iznenadili negdje 1997 ili 1998 ona dva lika sa OBN-a Mirza Vilic i Rusimir Nefic koji su tako profesionalno odradili prenose NBA utakmica da je to bilo izvanredno

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2006, 13:46 
Početnik
Početnik

BSE, bas i nije tako.
Pratio sam obe utakmice ovog vikenda i vidjelo se da su bili pripremljeni. Iznijeli su dosta podataka, ali je problem sto je jedan bio bolestan, sto se osjetilo po glasu. To za greske oko igraca moze razumjeti svako, jer oni prenose na ekrane koji su manji od naseg televizora. Takodje u nedelju je Sevilja igrala u svijetloplavim dresovima sa bijeli brojevima :mad: koji se nisu mogli vidjeti. Imaju gresaka, ali moraju vise raditi na boji glasa,.
Ovo za master cu ti objasniti, posto sam radio na RTS (srecom vise ne :wink: ) : Kad je u mrezi jedna televizija master onda ona prekida program i pusta svoje reklame. Za to vrijeme druga televizija na jingl reklama pusta svoje, sto naci da ne odredjuje kad se program prekida. Ako pazljivije pratite vidite da ponekad kad realizator zakasni krenu reklame sa mreze pa onda se ubace reklame ATV.
Kada teleiziaj kupi prenos sa dfruge. Primjer mi kad je igraa bivsa juga onda dobijas samo sliku sa terena bez njihovih reklama a ti ubacujes svoje .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2006, 13:58 
Veteran
Veteran

A sada radis na Atv i zato branis te teze.
Ne bitno, ja jos uvijek nisam cuo sportskog komentatora na atv-u. Jednostavno su losi, bolje receno nisu rodjeni da bi bili sportski komentatori, ne moze to svako. Bez obzira na boju dresova, bez obzira na to ako su eto bas taj dan bili bolesni... Nisu za to. Ni Petko Susnjar nije nista gori od njih.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2006, 14:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

sarac mrezni sistem koji sam imao prilike da gledam je bio bas onakav kakav sam opisao, znaci master ima ili vec odredjene termine kad ce biti napravljen prekid za reklamu ili to najave svojim "slave-ovima"
eh sad kako su to nase televizije uradile to ne znam (pretpostavljam da je ovdje opet doslo na vidjelo nedostatak novca, a vjerovatno i usteda po svaku cijenu)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2006, 14:06 
Početnik
Početnik

Srecom vise ne radim u novinarstvu :angel: . To je uzas od profesije.
Branim momke zato sto sam ih upoznao i siguran sam da nisu debilni, glupi i kako ste ih vec opisali :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2006, 14:11 
Veteran
Veteran

Niko nije rekao da su debilni, vec da nisu za taj posao. Kao sto ne moze svako ni da igra fudbal dobro, ali to ne znaci da je debilan zato.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2006, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
o djeco draga koliko ste vi zaludni :lol: ako vam ne odgovara program najjednostavnije je iskljuciti tv,toliko interesantnijih stvari na ovom svijetu osim blejanja u ekran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2006, 11:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

jeste bolje blejiti u monitor nego u tv :P

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Sva vremena su u UTC [ DST ]