banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Maj 2025, 20:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1171 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 59  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Alternativna TV
PostPoslato: 01 Feb 2011, 22:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Ovdje se cini da je prije doslo do nekog fajta izmedju bivsih kompanjona unutar Mreze plus ( garant pare u pitanju ) pa su razvalili projekat na dva dijela...ako je suditi po postovima na satelitskom forumu...

damkara sa satelitskog foruma je napisao:
Hayat i ATV su izasle iz Mreze plus i one cine Program plus a Mrezi plus cine nekih desetak lokalnih televizija

A evo i kako su podijeljeni programski sadrzaji:

igor sa satelitskog foruma je napisao:
seherzada ostaje i jednima i drugima kao i indija i sex i grad do kraja emitovanja...svako emituje sa svojim logom u isto vrijeme ..to je još nekih mjesec - dva najviše..

http://www.novisf.com/wbb3/digitalna-te ... ndex2.html

Uglavnom od sinoc na Hayatu i ATV-u vise ne ide logo "mreza plus" nego samo "Plus".

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PEONbC87Dyo[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2011, 19:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
sta je sa ovima ? Nesto im ne ide ovih dana...
Raspad sistema u vestima !

Vec par dana im "pucaju "prilozi... pocne prilog pa se zaledi slika,pa predju na drugi... :confused2:
Grafike ih j... jer ima puno gresaka...
A ona krestava Milijana veceras dva puta procitala istu vest :lol:

Uz to,price u vestima su im odavno slabe... :confused2:

A nekako mi se cini da su najvise ulagali u informativni program.
Pocetak kraja ?

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2011, 19:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
продаја? мени све мирише на продају :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2011, 19:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
anoniman je napisao:
Grafike ih j... jer ima puno gresaka...

Pocetak kraja ?

Da nije možda ovo razlog?

Spoiler:
cobraunited89 je napisao:
Block out je napisao:
A zasto uopste radis te "shitove"?

Dobro pitanje.. Evo i da ti odgovorim.. Moram nauciti rad u fotosopu a vec sam na dobrom putu da bi dobio posao na alternativnoj televiziji.. Tamo mi sestra radi pa mi sredila sa nekim sefovima.. a ovi su joj porucili da moram poznavati rad u fotosopu, corelu i dreamvieweru.. da bih morao kandidovati eventualno za neki poslic.. jer mi je dopizdilo u ovoj mojoj firmi...

Inace ovo me nikada nije zanimalo ali kad se mora nije tesko.. Ovo mi dodje kao neka praksa..
:-?

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 02:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Dobru i objektivnu emisiju ,,Dosije'' su večeras (ponedeljak) imali o Generalu Ratku Mladiću. Pozitivno su me iznenadili, ipak nisu ni blizu đubrad i govna kao ona B(balijska)92 televizija.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 21:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Jel ono Daljac gost na Amplitudi? Nije najavio da će da bude na tv-u, pa da šaljemo sms-ove.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sinoć je bio interesantan gost iz Hrvatske, neki novinar istraživač emisiji ,, 1 na 1''. Pričao je interesantne stvari, čak je pričao i o ubistvu Đinđića i za to donekle okrivio Mlađana-Krađana Dinkića, zatim je pričao da su Milošević i Tuđman u vreme rata imali zajedničke banke i račune po Evropi i punili ih od naše muke.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 23:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
dtkbl je napisao:
Jel ono Daljac gost na Amplitudi? Nije najavio da će da bude na tv-u, pa da šaljemo sms-ove.

Ja sebe više ne reklamiram po forumu, jer onda Džontra krene za mnom i ruši mi ugled (neugledni), a ja ne znam šta da radim, jer tu, realno, nemaš o šta sablje krvaviti :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 23:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bio si dobar al je Škoro voditelj katastrofa.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 00:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

dukicas je napisao:
Sinoć je bio interesantan gost iz Hrvatske, neki novinar istraživač emisiji ,, 1 na 1''. Pričao je interesantne stvari, čak je pričao i o ubistvu Đinđića i za to donekle okrivio Mlađana-Krađana Dinkića, zatim je pričao da su Milošević i Tuđman u vreme rata imali zajedničke banke i račune po Evropi i punili ih od naše muke.

gledao, prosto ne mogu da vjerujem ako je 20% onog istina. Ako neko bolje poznaje rad dotičnog Margetića nek kaže koju pametnu o njemu. Znam da s njim sarađuju Darko Trifunović i Dževo Galijaševič.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 04:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bogami i ATV postala ozbiljna televizija, sad i oni na svom sajtu potavljaju sve emisije iz svoje produkcije da se mogu pogledati, slika puno bolja nego na RTS-ovom sajtu.

Evo ta interesantna i po meni paprena emisija:
http://www.atvbl.com/program/index.php/2012/01/18/jedan-na-jedan-17-januar-2012

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 14:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Jesu postavili i reklame, tj. onaj set od 20 minuta?

Nije bila loša Amplituda sinoć. Bar niko nije galamio i upadao u riječ nekome. Fini ljudi, šta ćeš. :D

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 16:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
dukicas je napisao:

nista novo :)

btw cime nam se to kolega Daljac bavi kad je "zaglavio" kod Skore?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 20:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

novinar i pisac.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 20:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Polako, ali sigurno se razvijaju - sviđa mi se to..

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 14:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Okt 2011, 15:03
Nekako mi se cini da su prije bili puno bolji.....
Poceli su me nervirati jer svaki put u dnevnku, nije bitno ko je od voditelja, kazu : OSTANITE SA NAMA I U NASTAVKU NE PROPUSTITE!!!
Ali bez izuzetka svaku vece......pa dokle?!?!?
Jel ne moze bar jedan od njih 4 ili 5 koliko ih ima da vode dnevnik da smisle neki drugi izraz???
Vijesti su im iste kao na RTRS, informativni program na Bn je 10 puta kvalitetniji, a i voditelji! Imaju normalnu boju glasa i pravilnu dikciju,
za razliku od ovih na Atv koji kriste, ne znaju naglasavati rijeci u recenici, tj krivo ih naglasavaju,
citaju prebrzo i nerazgovjetno, posebno priloge!
Pa jel U cijeloj BL nema ni jedan novinar, a masa ih je zavrsila zurnalistiku zadnjih nekoliko godina,
ko normalno izgleda, prica, prirodno se ponasa pred kamerom i nema govornu manu!?
I kakva je vijest neku vece na dnevniku : u Donjoj Suvaji (mozda je i neko drugo selo, nemam pojma)
je uhvacena osoba koja je dana tog i tog ukrala rakijski kotao!!!!!??????????!?!?!?!?!?!?!?!? A u Prijedoru je razbojnik opljackao.......i nastavljaju se vijesti normalnim tokom.....
CAk se i voditelj, Nenad mislim da se zove smijao dok je citao tu vijest! Pa jel to vijest za dnevnik?!?!?
Ako su vec mislili da je to vijest kojoj se treba posvetit paznja onda su trebali jos malo istraziti na tu temu....
pa otici u too selo, pa pitati ljude, pa dodati da su zadnjih nekoliko godina poceli da kradu lopovi i suvo meso,
i sahtove i da je to odraz neimastine i socijalnog stanja naroda.
Pa neku statistiku dodati primjer, prosle godine je stopa takvih kradja bila tolika i tolika u odnosu na ovu god i sl.....
Ili napravit prilog na temu bizarne kradje, iako danas nije nista vise toliko bizarno.....
Ma mislim dnevnik im je debilan do bola! Tj oni ga sami ucine debilnim, jer se ne trude da bilo sta urade kako treba!
A one voditeljke sto vode popodnevne i vikend emisije, i jutarnj program su toliko izvjestacene i krevelje se bez veze
da o cemu god da je tema prosto nemas volju da ih gledas, jer ih u stvari ne mozes slusati!
Kako se ni malo ne ugledaju na Novu i RTL??? Bar po drzanju i nacinu izrazavanja!

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 15:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Ja ne gledam ATV vec 2 godine sigurno,los mi je njihov program,jedino sto pogledam su bas te ATV vijesti zbog Banjaluke,tj.neki vaznije vijesti iz grada u kojem zivim.
PS nekad pogledam i neku politicku emisiju ako slucajno naletim mada jako rijetko i prebacujem na ATV

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 23:35 
Veteran
Veteran

mama vucica je napisao:
Pa jel U cijeloj BL nema ni jedan novinar, a masa ih je zavrsila zurnalistiku zadnjih nekoliko godina,
ko normalno izgleda, prica, prirodno se ponasa pred kamerom i nema govornu manu!?

ima ih ali niko nije lud da radi za dzabe...zato je takav kakav jeste program te tv...

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 00:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
mama vucica je napisao:
informativni program na Bn je 10 puta kvalitetniji, a i voditelji! Imaju normalnu boju glasa i pravilnu dikciju,

Na BN za početak trebaju naučiti da u jednoj rečenici ne možeš kombinovati ekavicu i ijekavicu pa tek onda da se uče dalje... Do tada se jedino sa vikomom porediti mogu - nek je selo veselo..

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 01:50 
Veteran
Veteran

Hercegovac je napisao:
mama vucica je napisao:
informativni program na Bn je 10 puta kvalitetniji, a i voditelji! Imaju normalnu boju glasa i pravilnu dikciju,

Na BN za početak trebaju naučiti da u jednoj rečenici ne možeš kombinovati ekavicu i ijekavicu pa tek onda da se uče dalje... Do tada se jedino sa vikomom porediti mogu - nek je selo veselo..

koliko god bn-u losi novinari bili u nekim stvarima(mesaju ekavicu i ijekavicu,jedan galami dok cita,jedan treba kod logopeda... ),opet bn ima bolji informativni program od atv-a i rtrs-a zajedno !
a imaju i bolje voditelje dnevnika od atv-a(ja ne znam ko normalan moze slusati onu krestavu milijanu ili onog voditelja sto izgleda i cita kao da se probudio 5 minuta pre pocetka vesti ) !

sve dok je veza jedini kriterijum za zaposljavanje na rtrs-u i dok na atv-u ne placaju novinare kako treba,te dve tv ce imati takav program kakav imaju...
kada ih jedna bn sa onakvim novinarima presisa po kvaliteti,to je onda za plakati...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1171 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 59  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]