banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 07:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 21 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jan 2004, 18:49 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 24 Avg 2003, 07:38
Jel neko gleda ovu emisuju od 18 casova veceras na PINK-u o raspadu SFRJ. Ma kao da ju je pravio sam Franju Tudjman uy punu asistenciju Alije Izetbegovica. Boze dragi, nek se ovi uvlakaci sa PINKA sele gore u Sarajevo iz Banjaluke, ovakvi kakvi su najmanje nam trebaju ovde.
Mislim emitovanje ovakve emisije prelazi granicu svakog ukusa pa i u uvalacenju u dupe...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2004, 20:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jan 2004, 00:48
A da li je neko skontao kako PINK 3 dana, kad je umro Alija, nije emitovao ni muziku ni zabavne emisije, nego samo neke drame i dosadne filmove. sva 3 dana koliko je trajalo to vrijeme zalosti za one u federaciji. Zar to nije pretjerano???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jan 2004, 07:13 
Majstor
Majstor

Eto vidis, ma mislim nek se sele u Sarajevo, 'ebo ih Milosevic da im njega nije bilo onakve njegove politike u sriji devedesetih kao da bi ikad mogao nastati neki PINK ili bilo kakva druga TV tkvog kvaliteta. On im je i stvorio publiku. Mislim, sad sam se pravo iznervirao. Uhhhh, u jednom topicu onaj pinki rece kako ce nas iznenaditi sa nekim novijim filmovima :lol:
Zar idiot ne konta da smo mi, koji imamo racunare i koji visimo na ovom forumu te filmove vec davno odgledali, sta ima nama da dokazuje sa tim??? Ma nek se kupi u Travnik, ne Sarajevo, vec u Travnik nek tamo prosipa svoju multieticnost.
Da ne bude zabune, ne mrzim muslimane, jednostavno prema njima nista neosjecam i cak radim sa njima i to super funkcionise ali zato iskreno mrzim ove nase dupelizce... Uhhhhhhhhh!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jan 2004, 10:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
Ma jes ţi to vidio sta ALija pa ima da pustiš muziku ,onaj Željko Mitrović što drži Pink je Srbijanac a on tu nešto sa muslimanima bolje da pređe u Islam ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jan 2004, 11:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
a zasto vi uopste gledate tu televiziju ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jan 2004, 12:41 
Majstor
Majstor

Ma i ne gledam, vac sam slucajno naletip pa sam se pravo iznervirao :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jan 2004, 14:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jan 2004, 00:48
ma ni meni ne smetaju ni muslimani ni hrvati. sto kazes, ne osjecam nista prema njima. ali sto mrzim te nase dupelizce. to je uzas.. uvlace se do bola, ne kontam sto su onda otvarali studio u banjoj luci. mogli su samo u sarajevu pa nek onda dirlikaju sta im volja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jan 2004, 19:01 
Majstor
Majstor

Ma nije za njih ni Sarajevo, ipak je tu svijeta prosetalo i ponesto civilizacijskog ostavilo u tom gradu. Za njih su vukojebine poput Travnika i Konjica, gdje svaki drugi muskarac pusta bradu do koljena. Nek tamo idu i prosipaju svoju mudrost.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 12:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2002, 19:29
a pominjenje li ovde neko nekad novce? ta emisija ima veze sa ogromnom kintom, a rejtinzi pokazuju najbolje kako prolazi.
:roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 12:30 
Majstor
Majstor

Ne kontam sta si htjela reci? Dobili su od nekog novac da emituju takvu emisiju?? Mislim da ne mogu dobiti toliko novca za emitovanje takvih emisija koliko mogu izgubiti na gledanosti a to odmah znaci i manje novca, jel tako?
Osim toga izmedju PINK-a i rezima u Srbiji 90-tih je stajao znak jednakosti. Sjecate li se onih silnih demonstracija 96,97... Tada se nisu usudjivali ni spomenut da se nesto desava a kamoli zucnut protiv svog Dobrocinitelja. A sad se nasli biti bistri. Ma gade mi se...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 13:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

velike su pare u igri.
i jos je veci broj onih koji ce pink gledati bez obzira na tu emisiju.zato kazem rejtinzi najbolje pokazuju.
izmedju dva spauna svasta mozes da plasiras :wink:

istina znak jednakosti.
ali isto tako ni ovi potonji, sad vec predjasnnji nista bolji.
mozda SM nije znao u sta ce da izraste mali Zeljko, ali je ova druga ekipa jasno videla ko je medij sa kojim se dobija.

sad cemo da vidimo sta ce biti...to je vec zanimljivo... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 17:35 
Majstor
Majstor

Rejtinzi su promjenljivi, zar ne? Danas ovo xxx ljudi procita, razmisli i na kraju donese negativan zakljucak o problemu. Znaci odredjen broj ljudi primi znanju argumente koji su ovde navedeni i samim tim pocinje ispod oka gledati na sadrzaje sa te televizije. I pocinje im se sve to sve vise nesvidjati i sa vremenom je prestaju gledati. E taj odredjeni broj ljudi je kriticna masa u javnom mjenju koja ce svoj stav prema PINKBH nastaviti saopstavati i drugima a oni opet nekim drugima i sve ostalo sto se desi je stvar lancanog procesa. Kazes veliki novac je u pitanju, tacno, veliki novac je ulozen u ovo sve ali se on jos nije krenuo vracati. Zasigurno bar ne brzo kako se mislilo.

Nisam bas mislio na vlast i opoziciju u Srbiji vec na narod koji se smrzavao i kisnuo na ulicama Beograda zeleci bolji zivot, ne vlast vec jednostavno bolji zivot. Druga stvar je sto su na vlast dosli pogresni ljudi. I sve to tada PINK nije nasao za shodno da proprati. Kako danas pljuju na Milosevica, tako ce i sutra pljuvati na neke druge politicare koji postanu bezopasni i bez funkcija, dok im se danas ulizuju na sve moguce nacine jer su na tim nekim bitnim funkcijama. Osim toga u vrijeme Milosaevica je postajala i u pink ofarabana ministarka kulture, ako se sjecate toga?

I ponegdje vidim da neko trazi prijedloge za poboljsanje programa? Ja PINKBH ne dozivljavam svojim da bih tu davao besplatne prijedloge kako da poboljsaju program i povecaju gledanost a samim tim naprave i vece marketinske efekte. Dakle, nisam lud da im guram jos vise novca u dzep.
Predlagati mogu RTRS-u jer ipak toj televiziji dajem neki novac, pa recimo njima i mogu nesto predloziti sto smatram da bi se svidjelo velikom broju gledalaca. A i novac ne ide u privatne dzepove. A ovamo je druga stvar, privatan biznis, nama nase. Samo tvoje i moje i tu se prica zavrsava.
Mislim, dosta su im i ove kritike ako hoce nesto mjenjati ali znajuci odranije trulost u njihovom nacinu razmisljanja tesko da ce sta uraditi po bilo kom pitanju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2004, 09:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
neo26 je napisao:
Osim toga izmedju PINK-a i rezima u Srbiji 90-tih je stajao znak jednakosti. Sjecate li se onih silnih demonstracija 96,97... Tada se nisu usudjivali ni spomenut da se nesto desava a kamoli zucnut protiv svog Dobrocinitelja. A sad se nasli biti bistri. Ma gade mi se...

koliko sam ja cuo da je JUL finansijski ucestvovao u osnivanju te televizije pa zbog toga nisu ni zucnuli o demonstracijama :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2004, 11:02 
Majstor
Majstor

Ote mi rijec iz usta. Uostalom sjetite se one reklame: JUL JE KUL. Tako je bila Pinki... :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2004, 14:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

neo, natera me da ti nadjem podatke o rejtinzima..doduse za Bh je to prilicno kompilikovano naci, ali sma nasla za srbiju. pinkovi programi, ( u srbiji) u 2003. godini, na najgledanijim emisija nemaju ispod 40%. nigde.

a do su gole cinjneice.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2004, 15:52 
Majstor
Majstor

Ok, ali ja kazem da to ne mora biti za vjek vjekova, kapis? Uostalom, jedno je Srbija drugo je Bosna gdje oni glume multisokove, pa nisu voljeni od nas kao ni od onih kome se uvlace tom pricom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jan 2004, 11:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Potpuno se slazem da ne mora biti za vek vekova. Pitanje je onda sta je cinjenica, koji su podaci, sto ih nema? (ako ih nadjes daj ih prilozi)

Ta prica o tome ko tu koga voli ili ne voli...mislim da je do lose navodjenog cilja PINK BH. PINK je komercijala, zabava, a meni se cini da u BH zabava i komercijala slabo opstaje, jos se mnogo gleda kroz naocale proslosti.
Mozda i gresim? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jan 2004, 12:59 
Majstor
Majstor

E problem je u tome sto oni tu komercijalu hoce da pojacaju kroz proslost. I to na jedan totalno pogresan nacin. Nije problem mulitikulturalnost vec je problem uvodjenje toga na silu. tipa jedan dan vijesti na srpskom, drugi dan na tzv. muslimanskom (bosnjackom) a treci na hrvatskom. Pa onda uvlacenje medjunarodnoj zajednici kroz priloge koji govore o potrebi ujedinjavanja svega i svacega u BIH (vois li iko dupelizce?). Na los rad nekih entitetskih ustanova ne bi trebali reagovati u smislu ujedinjem na nivou BiH, cime se nikome licno ne zamjeraju, vec smjenom nesposobnog rukovodstva, cime postoji opasnost da se nekom licno zamjere. Znaci, prica o centralizaciji i multi... ide niz dlaku strancima a ne zamjeraju se domacim vlastima. Ako bi trazili smjenu nekog rukovodstva, zamjerili bi se nekim krugovima u vlasti za sta ocigledno nemaju petlje a ni volje. Mislim lako je sad pljuvati po Milosevicu kad je on daleko. Ovde se ne usudjuju ni po mnogo manjim ribicama.

Sto se nekih konkretnih podataka tice nemam ih ni ja osim sto sam jesenas od nekog ko radi tu, cuo da interno na PINKBH barataju sa katastrofalnim procentima gledanosti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jan 2004, 12:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nisam bas najjasnije razumela koliko i kome treba ici, odnosno ne ici uz dlaku. Ali mi se cini da nema potrebe u jednom zabavnom i komercijalnooo programu ici na ista te vrste. Politika, budi korektan prema svima, je negde najbliza idealnom.

Ima nekih tema, videla sam, gde ekipa pljuje po programu PINK BH zbog narodnjaka, a narodnjaka vise ima na FTV-u, nego na pinku. onda se zale na domacu muziku, ni to ne valja. Na kraju smeta i emitovanje stranih spotova. I to je onda toliko daleko od narodnjaka, sto je osnovna zamerka. Tada bila.

Sta je sa reprizama? To je prisutno svugde. Malo je onih koji ne boluju od reprizne boljke.

Kvalitet poizvedenog programa ima veze sa ponudjenom radnom snagom i selekcijom. A kad već izabereš onda radi sa tim ljudima. A ne vaditi se na to da je neko na početku, pa mu zato praštaš greške. Pitaj nekog iz velikih oglašivača da li mu igde postoji neiskustvo, kao razlog greške :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jan 2004, 13:39 
Majstor
Majstor

Citiraj:
Ali mi se cini da nema potrebe u jednom zabavnom i komercijalnooo programu ici na ista te vrste. Politika, budi korektan prema svima, je negde najbliza idealnom.
Ali oni ne rade to, sto su i pokazali emisijom u proslu nedelju.

Citiraj:
Ima nekih tema, videla sam, gde ekipa pljuje po programu PINK BH zbog narodnjaka, a narodnjaka vise ima na FTV-u, nego na pinku. onda se zale na domacu muziku, ni to ne valja. Na kraju smeta i emitovanje stranih spotova. I to je onda toliko daleko od narodnjaka, sto je osnovna zamerka. Tada bila.

Moja osnovna zamjerka je sto je to sve izrazito lose upakovano u kompletu. Uostalom, sta me briga nisam ja stukao novac u tu TV, hvala bogu ima koga boljeti glava za tim :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 21 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]