Sto se tice Elte sada FTV ide normalno, ali je ranije bilo dosta problema nadjite na google arhivu vijesti pa cete vidjeti da je bilo gasenja FTV, ali nebitno. Vidi se da uopste ne citate ili da parcijano citate, jer sam lijepo rekao da ovu emisjju slabo gledam, a kao odgovor na dole citirani post sam napisao da se gosti odnose na emisiju 60 minuta sto se vidi iz prilozenog:
Citiraj:
Problem FTVa je sto dovode bas probrane politicare koji podrzavaju muslimansku politiku...Al gledao sam jednu emisiju kad su se valjano zajebali...doveli nekog jevreja koji je porekao i ponizio sve sto se moglo poniziti na njihovoj strani
Kod:
da li tu mislis i na Dragana Cavica, Milanka Mihajlicu, Svetlanu Cenic, itd. koji su takodje bili gosti u emisiji 60 minuta
anoniman sta je tu problem, sto se mene licno tice nije mi zapelo ne moraju FTV nikad ni ubaciti. sto se tice pomenute emisije nju mogu gledati i sa neta tj.njihove stranice, samo kazem da je malo glupo da kanal koji se moze uhvatiti sa obicnom antenom nemaju u ponudi, ako oni smatraju da ne treba da bude onda o.k., ali to samo govori o njima i kvaliteti njihovih usluga. Iz razgovora sa ljudima sam saznao da bi dosta volilo da ima i taj kanal bas zbog info koje su razllicite od oficijenlne verzije RTRS, da sagledaju stvari iz svih uglova. Nikad nije lose cuti vise strana pa je lakse doci do istine.