banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 14:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 35 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Dec 2009, 23:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
digitalija je napisao:
ferdinand je napisao:
Sta ti je propaganda. Kolege iz firme(sarajevo) me uvijek pitaju da li je istina da se kod nas, u bl, gasi ftv kada ide 60 minuta. Ja jos nisam cuo da se to negdje radi pa bi voli da to jednom razjasnimo. Dakle da li se igdje gasi signal ftv kada ide pomenuta "emisija"???

I mene je isto interesovalo i onda sam pratio da li iko gasi na Elti tu emisiju (iako je ne gledam) i vidio da je barem tri mjeseca isla neometano... Tako da su price o gasenju obicna samoreklama, barem sto se korisnika Elte tice. Kako stoje stvari sa Netkomom?

Piše ti.
Nema na Netkomu FTV u ponudi uopšte pa ga ne mogu ni ugasiti :wink:
Evo citat:
BL Boy je napisao:
jesam zvao sam jednom Netkom i rekli mi kao da su poslali dopis njihovoj pravnoj sluzbi tj.da su u pregovorima sa njima oko ubacivanja u svoju ponudu, ali evo do danas nista.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2009, 00:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2008, 21:41
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Piše ti.

Jos da citam sta pisete :)
Dosta je sto postam...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2009, 01:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Sto se tice Elte sada FTV ide normalno, ali je ranije bilo dosta problema nadjite na google arhivu vijesti pa cete vidjeti da je bilo gasenja FTV, ali nebitno. Vidi se da uopste ne citate ili da parcijano citate, jer sam lijepo rekao da ovu emisjju slabo gledam, a kao odgovor na dole citirani post sam napisao da se gosti odnose na emisiju 60 minuta sto se vidi iz prilozenog:

Citiraj:
Problem FTVa je sto dovode bas probrane politicare koji podrzavaju muslimansku politiku...Al gledao sam jednu emisiju kad su se valjano zajebali...doveli nekog jevreja koji je porekao i ponizio sve sto se moglo poniziti na njihovoj strani :D

Kod:
da li tu mislis i na Dragana Cavica, Milanka Mihajlicu, Svetlanu Cenic, itd. koji su takodje bili gosti u emisiji 60 minuta

anoniman sta je tu problem, sto se mene licno tice nije mi zapelo ne moraju FTV nikad ni ubaciti. sto se tice pomenute emisije nju mogu gledati i sa neta tj.njihove stranice, samo kazem da je malo glupo da kanal koji se moze uhvatiti sa obicnom antenom nemaju u ponudi, ako oni smatraju da ne treba da bude onda o.k., ali to samo govori o njima i kvaliteti njihovih usluga. Iz razgovora sa ljudima sam saznao da bi dosta volilo da ima i taj kanal bas zbog info koje su razllicite od oficijenlne verzije RTRS, da sagledaju stvari iz svih uglova. Nikad nije lose cuti vise strana pa je lakse doci do istine.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2009, 01:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
BL Boy je napisao:
Sto se tice Elte sada FTV ide normalno, ali je ranije bilo dosta problema nadjite na google arhivu vijesti pa cete vidjeti da je bilo gasenja FTV, ali nebitno.

Meni ta prica oko gasenja FTV-a lici samo na pokusaj samoreklamiranja iste televizije, i nista vise. Jedno vrijeme jeste tacno da je FTV pocesto ispadao na Elti, dok su uzimali satelitski signal sa satelita Expres ali ne samo u terminu te emisije nego i u milion drugih termina. Otkako je u kablovsku pusten zemaljski signal te televizije, FTV ide bez problema. E sad, sto je na FTV uzasno mutna slika, drugi je par cipela :wink:

A ako bi se postovala ova logika, da ako se neka televizija koja se moze uloviti u pojedinim dijelovima grada obicnom antenom odmah nadje i u kablovskoj, u ponudi bi trebala biti i TV Slobomir, ali je, koliko vidim, nema.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2009, 02:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

drug je napisao:
BL Boy je napisao:
Sto se tice Elte sada FTV ide normalno, ali je ranije bilo dosta problema nadjite na google arhivu vijesti pa cete vidjeti da je bilo gasenja FTV, ali nebitno.

Meni ta prica oko gasenja FTV-a lici samo na pokusaj samoreklamiranja iste televizije, i nista vise. Jedno vrijeme jeste tacno da je FTV pocesto ispadao na Elti, dok su uzimali satelitski signal sa satelita Expres ali ne samo u terminu te emisije nego i u milion drugih termina. Otkako je u kablovsku pusten zemaljski signal te televizije, FTV ide bez problema. E sad, sto je na FTV uzasno mutna slika, drugi je par cipela :wink:

potpisujem

A zaista je FTV svojevremeno toliko puta "ispadao" kada su ga prenosili sa sTatelita da je bilo nemoguće gledati njihov program.

drug je napisao:
A ako bi se postovala ova logika, da ako se neka televizija koja se moze uloviti u pojedinim dijelovima grada obicnom antenom odmah nadje i u kablovskoj, u ponudi bi trebala biti i TV Slobomir, ali je, koliko vidim, nema.

Tako je.

Koliko mi se čini, RAK je propisao da kablovski operateri moraju da puste sve one koji imaju dozvolu za emitovanje na tom području. Ako FTV ima dozvolu za BL i pristojan signal, onda će se naći u ponudi. Ako nema, onda trebaju Netkom i FTV da se dogovore.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2009, 15:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drug je napisao:
BL Boy je napisao:

Sto se tice Slobomira ta TV kuca je koliko cujem od skoro krenula sa emitovanjem programa i ja je ne mogu uhvatiti sa kucnom antenom, uglavnom Slobomir TV je nova i tu je vise problem do neazurnosti kabl.operatera mislim, a ne sumnjam da ce i tu TV uskoro ubaciti u ponudu.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2009, 17:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
ja mogu slobomira uhvatiti, al kod kuce u doboju:)....
Dobra stvar FTVa, RTRSa, ATV, OBNa i BHRTa je sto fino poslusas jednu vijest na svim kanalima i nadjes jednu sredinu koja je od prilike istinita....

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2009, 17:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
drug je napisao:
BL Boy je napisao:

Sto se tice Slobomira ta TV kuca je koliko cujem od skoro krenula sa emitovanjem programa i ja je ne mogu uhvatiti sa kucnom antenom, uglavnom Slobomir TV je nova i tu je vise problem do neazurnosti kabl.operatera mislim, a ne sumnjam da ce i tu TV uskoro ubaciti u ponudu.

TV Slobomir emituje program više od godinu dana (a test signal im je krenuo prije oko godinu i po), tako da baš i nije nova TV stanica, ali sve zavisi od toga šta je po tebi nova TV :wink:

Možda nije problem do "neažurnosti" kablovskih operatera, već do kvalitete signala u BL...kako će nešto peuzeti ako ne mogu uvatit' kako treba?

Čak mislim da ima i tema o TV Slobomir na ovom forumu

EDIT:
Sad nađoh:
viewtopic.php?f=29&t=38815&start=20
Tema o Slobomir TV

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2009, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Jos ce krenuti prica da je zgrada vlade napravljena visa da bi se ometao signal FTV-a. :lol: :roll:
U laktasima(da ga mile gasi valjda bi ga prvo tu ugasio) taj kanal ima na kablovskoj. Jednom godisnje neki dobar film i to je to.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2009, 22:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
ja mogu slobomira uhvatiti, al kod kuce u doboju:)....
Dobra stvar FTVa, RTRSa, ATV, OBNa i BHRTa je sto fino poslusas jednu vijest na svim kanalima i nadjes jednu sredinu koja je od prilike istinita....

slazem se u svakom slucaju treba cuti vise strana, jer nekad lazu ovi nekad oni.

Sto se tice Slobomira to i kazem signal u BL jos nije najbolji tako da ga vjerovatno iz tog razloga i nema u ponudi, a moguce da je i zbog neazurnosti kabl.operatera nebitno u svakom slucaju i po svemu sudeci i taj kanal ce Blic prije pustiti nego FTV, zasto ne znam. Milsim da je u Sarajevu slika RTRS dobra, pa nema razloga da ni FTV ne bude u BL.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 00:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
BL Boy je napisao:
Milsim da je u Sarajevu slika RTRS dobra, pa nema razloga da ni FTV ne bude u BL.

Sa Trebevica, odakle RTRS pokriva Sarajevo se mnogo bolje pokriva taj grad, negoli sto se sa Vlasica pokriva Banjaluka. U dobrom dijelu grada se FTV ( 29 kanal ) i BHT ( 11 kanal ) sa Vlasica uopste ne lovi.

Sto se tice Slobomira, prijem kod mene - centralni sistem na zgradi - Starcevica ( fotkano aparaticem :wink: )

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 01:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
ferdinand je napisao:
Jos ce krenuti prica da je zgrada vlade napravljena visa da bi se ometao signal FTV-a. :lol: :roll:
U laktasima(da ga mile gasi valjda bi ga prvo tu ugasio) taj kanal ima na kablovskoj. Jednom godisnje neki dobar film i to je to.

:lol:
Dobra fora!Zgrada ometa FTV :lol:
Mozda hoce da stave odasiljac na zgradu vlade kako bi ceo grad gledao FTV :lol:
Vidis da sebi tako prave reklamu.
Mozda FTV nece da ga pustaju kablovske TV?

Sad ce krenuti prica da nece kablovske TV da puste FTV,a Netkom pokriva manji deo grada i moze se uloviti signal antenom.I jos pregovaraju sa FTV oko ubacivanja.
Sad sam video,na elti ide normalno :D

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 09:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
ja mislim da bi građane RS trebalo natjerati da gledaju FTV.

Valjda bi onda bili zadovoljni :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 09:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
DELLBOY je napisao:

Valjda bi onda bili zadovoljni :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ma neće oni bit zadovoljni dok god srbi dišu

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 13:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
kim deal je napisao:
DELLBOY je napisao:

ma neće oni bit zadovoljni dok god srbi dišu

niko ne zeli da neko prestane disati...samo zele da pocnemo razmisljati kako oni zele, u tom je fazon.....A posto se to nikad nece desiti onda ce ovako biti uvijek...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 35 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]