muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Još jedna u nizu zabavno-muzičkih televizija sa ex Yu tematikom.
Koliko ih ima
Ne da mi se ni nabrajati...
Možda je glupo komentarisati nešto što nije ni krenulo, ali mi se čini da će biti kao neke druge TV koje već postoje.
Volio bih da ne budem u pravu i da se moja predviđanja ne ostvare, ali sve mi se čini da ćemo imati novi Pink, DM Sat, Svet...
Slazem se u potpunosti sa tobom. I ja mislim da ce to biti jedna u nizu ex yu muzickih limunada poput DM SAT. Mozda je ovo mala potvrda toga o cemu si i ti sada pisao:

Mada neke informacije sa drugih foruma govore o tome da iza projekta stoji NETTV PLUS.
Nisam ulazio u kvalitet programa, jer ga jos i nema, samo sam se osvrnuo na naziv televizije...Pogotovo jer je namijenjena jugovicima koji su privremeno ( citaj: do kraja zivota ) u pecalbi i koje ubija nostalgija za rodnim krajem ali koje ne bi ni buzdovanom vratio na kucni prag na kojem ih ceka stara majka - sama na ognjistu.
filozof sa vrbasa je napisao:
Kada Slovenci, Makedonci i Albanci budu vodili emisije, ja se nadam da će biti titlovane, jer ne želim da naprežem mozak da bi ih razumio.
Sjajno...a i oni ce morati nas titlovati...doduse mozda i nece morati, jer znas kako kaze ona izreka: govori srpski da te ceo svet razume
Ne znam samo kako stojimo sa naprezanjem i titlovanjem sjevero-zapadnih susjeda i centrale u Rajvosa. ( titlovano - Sarajevo )
Shabban je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
MTV Adria, za čitavu ex SFRJ, a većina najava i reklama na slovenačkom.
Nije vise, tako je bilo u pocetku

Da, pogotovo nakon preseljenja MTV-ija u Beograd.