banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 14:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Okt 2009, 00:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Novi tv kanal, poznatog nam imena JRT - Jugoslovenska radio televizija. Sjajno ime, nema sta :lol:

Slika

Parametri:
Satelit: Eutelsat W2 16E
Frekvencija: 12726MHz
Polarizacija: Vertikalna
Simbol rate: 30000 MSymbol/s
FEC: 3/4

JRT PLUS je televizija koncipirana da bude zabavno-muzickog karaktera i koja bi osim estrade tretirala i ostale sfere show-bussines-a a sa prostora cele bivse Jugoslavije.

Konceptualno,televizija je namenjena najsiroj populaciji sa prostora bivse SFRJ,kao i velikom broju ljudi koji zive u dijaspori. Nasi ciljevi usmereni su ka samom vrhu.Prioritet je program koji ce voleti i gledati populacija svih uzrasta i koja ce od mnogobrojne ponude televizijskih kanala,izabrati bas JRT PLUS.

Filmovi - USKORO!!!

Serije - USKORO!!!

Muzicke emisije - USKORO!!!

Kontakt

Dobropoljska br.48
Beograd
11000
Srbija

e-mail: office@jrtplus.com

brojevi telefona :+381 11 2647704
mob +381 64 80 90 205
fax +381 11 36 92 256

Preuzeto sa oficijelne web strane
http://www.jrtplus.com

Poslednji put menjao drug dana 31 Okt 2009, 12:20, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 00:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Ime :roll: :roll: :roll:
Ubija :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 00:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Shabban je napisao:
Ime :roll: :roll: :roll:
Ubija :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:
A i opis programa je ubitačan:
Citiraj:
JRT PLUS je televizija koncipirana da bude zabavno-muzickog karaktera i koja bi osim estrade tretirala i ostale sfere show-bussines-a a sa prostora cele bivse Jugoslavije.

Konceptualno,televizija je namenjena najsiroj populaciji sa prostora bivse SFRJ,kao i velikom broju ljudi koji zive u dijaspori. Nasi ciljevi usmereni su ka samom vrhu.Prioritet je program koji ce voleti i gledati populacija svih uzrasta i koja ce od mnogobrojne ponude televizijskih kanala,izabrati bas JRT PLUS.

:lol:
Još jedna u nizu zabavno-muzičkih televizija sa ex Yu tematikom.
Koliko ih ima :confused2:
Ne da mi se ni nabrajati...

Možda je glupo komentarisati nešto što nije ni krenulo, ali mi se čini da će biti kao neke druge TV koje već postoje.
Volio bih da ne budem u pravu i da se moja predviđanja ne ostvare, ali sve mi se čini da ćemo imati novi Pink, DM Sat, Svet...

Poslednji put menjao muT@_6€kpuJ@ dana 31 Okt 2009, 01:02, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 01:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ali moras priznati da je ideja da se tako televizija nazove sjajan mamac...marketinski sjajno odradjeno, pogotovo ako se uzme kome je televizija namijenjena... :wink:

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 01:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Kada Slovenci, Makedonci i Albanci budu vodili emisije, ja se nadam da će biti titlovane, jer ne želim da naprežem mozak da bi ih razumio.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 01:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

drug je napisao:
Ali moras priznati da je ideja da se tako televizija nazove sjajan mamac...marketinski sjajno odradjeno, pogotovo ako se uzme kome je televizija namijenjena... :wink:

Jeste "mamac", ali da su se ranije sjetili možda bi bilo drugačije :wink:

Mada, sve je moguće. Sve zavisi od programa, a već sam ranije napisao šta mislim o toj ideji.

filozof sa vrbasa je napisao:
Kada Slovenci, Makedonci i Albanci budu vodili emisije, ja se nadam da će biti titlovane, jer ne želim da naprežem mozak da bi ih razumio.

:roll:
A hoće li prevoditi i titlovati pjesme?
Još im program nije ni krenuo, a ti opleo po jezicima :P

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 01:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

MTV Adria, za čitavu ex SFRJ, a većina najava i reklama na slovenačkom.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 01:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46

Nije vise, tako je bilo u pocetku :)

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 01:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

muT@_6€kpuJ@ je napisao:

Možda je glupo komentarisati nešto što nije ni krenulo, ali mi se čini da će biti kao neke druge TV koje već postoje.
Volio bih da ne budem u pravu i da se moja predviđanja ne ostvare, ali sve mi se čini da ćemo imati novi Pink, DM Sat, Svet...

Slazem se u potpunosti sa tobom. I ja mislim da ce to biti jedna u nizu ex yu muzickih limunada poput DM SAT. Mozda je ovo mala potvrda toga o cemu si i ti sada pisao:

Slika

Mada neke informacije sa drugih foruma govore o tome da iza projekta stoji NETTV PLUS.
Nisam ulazio u kvalitet programa, jer ga jos i nema, samo sam se osvrnuo na naziv televizije...Pogotovo jer je namijenjena jugovicima koji su privremeno ( citaj: do kraja zivota ) u pecalbi i koje ubija nostalgija za rodnim krajem ali koje ne bi ni buzdovanom vratio na kucni prag na kojem ih ceka stara majka - sama na ognjistu. :wink:

Sjajno...a i oni ce morati nas titlovati...doduse mozda i nece morati, jer znas kako kaze ona izreka: govori srpski da te ceo svet razume :)
Ne znam samo kako stojimo sa naprezanjem i titlovanjem sjevero-zapadnih susjeda i centrale u Rajvosa. ( titlovano - Sarajevo ) :lol:

Shabban je napisao:

Nije vise, tako je bilo u pocetku :)

Da, pogotovo nakon preseljenja MTV-ija u Beograd.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 01:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

drug je napisao:
muT@_6€kpuJ@ je napisao:

Slazem se u potpunosti sa tobom. I ja mislim da ce to biti jedna u nizu ex yu muzickih limunada poput DM SAT. Mozda je ovo mala potvrda toga o cemu si i ti sada pisao:

Slika

:D
K'o da sam znao. Nema šta, novi Milan tarot.
Ma šalim se, samo jedan je Milan Tarot.
Ovo se moglo skužiti po opisu TV kojeg si kopirao sa njihovog sajta.

drug je napisao:
Mada neke informacije sa drugih foruma govore o tome da iza projekta stoji NETTV PLUS.
Nisam ulazio u kvalitet programa, jer ga jos i nema, samo sam se osvrnuo na naziv televizije...Pogotovo jer je namijenjena jugovicima koji su privremeno ( citaj: do kraja zivota ) u pecalbi i koje ubija nostalgija za rodnim krajem ali koje ne bi ni buzdovanom vratio na kucni prag na kojem ih ceka stara majka - sama na ognjistu. :wink:

Znači još jedna turbo-folk spotovi + poruke varijanta.

Mada, vidjećemo kada krene program. Malo mi je glupo unaprijed komentarisati, ali već pogodih neke stvari :D

PS Ozbiljni su kandidati da ih domaće kablovski operateri uvrste u svoje programske šeme!!! :lol:
Koja li će to po redu biti turbo-folk TV u šemi dragih nam kablovskih operatera? :wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2009, 21:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jos kada bi uveli partizanske filmove, dokumentarce o Titovoj epohi i uspjesima radnicke klase 60-tih godina proslog vijeka, kao i snimke sportskih uspjeha bivse nam zajednicke domovine, ( od reprize kompletne Olimpijade 1984. i Univerzijade 1987. ) kakva bi to bila telka…Bar da se ne smaramo pricom klincima kako je fino bilo u socijalizmu, neka samo kliknu na dugme na daljinskom i uzivaju…Naravno, pozeljno je da slika bude crno-bijela… :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2009, 13:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

drug je napisao:
Jos kada bi uveli partizanske filmove, dokumentarce o Titovoj epohi i uspjesima radnicke klase 60-tih godina proslog vijeka, kao i snimke sportskih uspjeha bivse nam zajednicke domovine, ( od reprize kompletne Olimpijade 1984. i Univerzijade 1987. ) kakva bi to bila telka…Bar da se ne smaramo pricom klincima kako je fino bilo u socijalizmu, neka samo kliknu na dugme na daljinskom i uzivaju…Naravno, pozeljno je da slika bude crno-bijela… :wink:

Pa, za to treba imati jak arhiv, a JRT je nova TV kuća iz Srbije. Ne znam koliko bi im se isplatila kupovina programa od RTS-a ili Jugoslovenske kinoteke.

RTS tu ima jači kapacitet, imala je nekoliko emisija.
Možda je najpoznatija od njih "Trezor" u kojoj su dosta koristili arhivsku građu.
A što se filmova tiče, neke TV kuće non-stop emituju te ex Yu filmove. Pogotovo one iz 80-ih.
I sve što sam nabrojao može se pratiti preko satelita...

Nekako logičnije djeluje da će opaliti po spotovima. Em će dobiti džaba spotove, em će im možda i neko platiti da mu "izvrte" spot.
Možda naprave koju emisijicu ili emituju neki filmić koji je išao 100-ak puta na drugim TV stanicama.
Volio bih da nisam u pravu, ali će tako vjerovatno biti jer su TV kuća koja tek starta.

A i mlade boli uvo za socijalizmom i pričama tipa "kako je nekad bilo"...

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2009, 16:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Pa, za to treba imati jak arhiv, a JRT je nova TV kuća iz Srbije. Ne znam koliko bi im se isplatila kupovina programa od RTS-a ili Jugoslovenske kinoteke.

RTS tu ima jači kapacitet, imala je nekoliko emisija.
Možda je najpoznatija od njih "Trezor" u kojoj su dosta koristili arhivsku građu.
A što se filmova tiče, neke TV kuće non-stop emituju te ex Yu filmove. Pogotovo one iz 80-ih.
I sve što sam nabrojao može se pratiti preko satelita...

Ma znam, druze, malo sam karikirao u prethodnom postu, ne zamjeri...A sto se tice Trezora, kad si ga vec pomenuo, to je odlicna emisija....Moj otac, recimo, se trudi da ju ne propusti... 8)

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2009, 16:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
hehehe zamislite ukljucite ujutro tv a ono idu Branko Kockica, Price iz Nepricave, Muzicki tobogan, Metla bez drske, Memoari porodice Milic, crtici sa TVZG ili TVBG sinhronizacijom, onda obrazovni program Anglie, BBC-a kao i domaci, pa Laku noc deco, a u 19:30 pocinje najpoznatija spica za Dnevnik ikad na ovim prostorima :lol:

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2009, 16:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tako ja to i zamišljam. :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2009, 16:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
hehehe zamislite ukljucite ujutro tv a ono idu Branko Kockica, Price iz Nepricave, Muzicki tobogan, Metla bez drske, Memoari porodice Milic, crtici sa TVZG ili TVBG sinhronizacijom, onda obrazovni program Anglie, BBC-a kao i domaci, pa Laku noc deco, a u 19:30 pocinje najpoznatija spica za Dnevnik ikad na ovim prostorima :lol:

Tako ja to i zamišljam. :lol:

Deja vu!
:lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 00:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

BSE je napisao:

Pa ubacimo tu jos i Kolaricu Panicu vikendom, Nedjeljni zabavnik sa Vajtom i Rusom i Sta djeca znaju o zavicaju, eeee....a crtici: strumpfovi, snorkijevci, mali leteci medvjedici, le piaf.... :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]