banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 01:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Okt 2009, 16:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
BL4ever je napisao:
A da je znao bar malo o novinarstvu - mogao je tu poruku o donacijama prenijeti na drugi način - bez direktnog prozivanja!
On je glumac.

Sad pokušava da se "vadi" jer je skužio šta će biti bez HRT-a! Mislim da će da pristane na sve - samo da ostane na tom mjestu.

Slazem se da je mogao pokusati na drugi nacin ali kako god da je dirnuo u organizovani kriminal (sto je u stvari i ucinio) na kraju bi prosao isto. Otkilo bi se ko je odgovoran za dizanje prasine. Sloboda govora svih gradjana, a pogotovo javnih licnosti je danas dovedena do ispod minimuma, ne samo kod nas nego u cijelom okruzenju a bojim se i sire. Zato na TV-u vise i nema pravih informacija i pravog odraza stanja u drustvu.

I normalno je da se covjek vadi. Od glume se ovdje tesko moze zivjeti. Pogotovo od prave stvari a ne madjarenja po sapunicama.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2009, 19:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
TARIK OSTAJE U MILIJUNAŠU podržala ga i primjerka Jadranka Kosor

Ravnatelj HRT-a Blago Markota na izvanrednoj sjednici Programskog vijeća HRT-a potvrdio je da Tarik Filipović ostaje voditelj “Milijunaša” do isteka ugovora 31. 12. 2009.
Kazao je da su on i Tarik u četiri oka dogovorili i potpisali ugovor koji određuje novčanu kaznu za voditelja zbog njegova istupa u emisiji te da će novac HTV donirati Klaićevoj bolnici u Zagrebu. Opovrgnuo je da je riječ o 45.000 kuna, kao što se pisalo, piše 24sata.hr.
-Pristao sam na razumnu sankciju. O iznosu se nismo dogovorili. Umoran sam i drago mi je da je to sve iza mene. Samo želim nastaviti snimati Milijunaš’ - rekao je Tarik.
- Svi će biti kažnjeni. I Burić i Hloverka... - počeo je Markota, na što mu je urednica Informativnog programa upala u riječ. - Zašto ja - pitala je Hlo živčano. Odgovor je dobila od vijećnika Siniše Grgića.
- Vaš istup u medijima u korist Tarika bio je neumjesan. Onako se obraćati Buriću ili bilo kome od kolega neumjesno je - kazao je.
To je Hloverku samo još više iživciralo.
- Valjda imam pravo iznijeti profesionalni stav. Postoji li sloboda govora - rekla je i, psujući, izjurila iz dvorane. Tarika je malo kasnije podržala i premijerka Jadranka Kosor. Filipović će u utorak nastaviti snimati kviz. Voditelj je rekao kako ne razmišlja o tome što će biti nakon isteka ugovora.
Direktor HTV-ova programa Domagoj Burić opovrgnuo je da je kaznio Tarika i troje urednika te tako prekoračio ovlasti. Kaže da je samo pokrenuo postupak sankcioniranja. Programsko vijeće zaključilo je da je ispravno postupio. Nije bilo govora o njegovoj smjeni, što je predložila vijećnica Darinka Janjanin.
Premijerka Jadranka Kosor reagirala je na slučaj Milijunaš . Svjesna je velike potpore koju voditelji glumac uživa u javnosti.
- Vjerujem da je nužno omogućiti gospodinu Filipoviću da još jedanput kaže javno da mu je žao. Mislim da je on uistinu nešto što bi se moglo nazvati brend - rekla je premijerka za HRT.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]