banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 21:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Mar 2008, 11:49 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Jan 2008, 21:06
Potez od Kostajnice preko Prijedora pa do Banja Luke. Zanimljivo. Mislio sam da ce u startu imati samo jedan predajnik za Banja Luku kao Bel.

Vjerovatno imaju veze s Balkan radiom. Nadam se da cu uhvatiti na 21.UHF al vec mi je sada zauzet sa dobrom slikom RTL-a.

pozdrav

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2008, 13:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:00
-umbrella- je napisao:
dok je OKSIGEN tukao sa 104.9 i imao frekvencije po cijeloj BIH i cuo se u dobrom dijelu HR, bio je najslusanija stanica. A jos tomu i najkvalitetnija.

Ipak Banja Luka se mora necim pohvaliti. Ona nema ni ti jednu turbofolk stanicu. Izuzev BIG 2 koji bira sta pusta, uglavnom starije narodnjake i narodnu izvornu srpsku, bh muziku.

Pa da, ali iako nisam najbolje upoznat, cini mi se da Oksigena vise nema. Zasto? To ne ide u prilog da je bio najslusanija stanica. A u svakom slucaju znaci da nije bio ekonomski odrziv.

A u BL sem BIG2 nisam siguran da li ima jos cisto narodnjackih stanica, ali sve ostale uglavnom praktikuju miks. Sto je po meni gore, jer nikad ne znas cime ce te usreciti. 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2008, 14:06 
Pripravnik
Pripravnik

Slusam radio kad idem da spavam. Ukljucim npr. Nes...Sat vremena dobre strane muzike, i onda odjednom presaltaju na neke pop domace gluposti... i odmah gasim radio...

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2008, 14:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 22:33
Hm pa situacija je kod nas takva kakva je, jel smo mi takav narod, i jbg "mala" sredina, ali nije toliko lose koliko bi moglo biti...
Eto, recimo imate Castru, BiG 1, BiG 3, UNO, pa i Balkan...Nije zlatno, ali moze se svariti zar ne...
Kad skontate da skoro ni jedan grad u RS a ni Federaciji bas i nema tako tih stanica,recimo Sarajevo, koji je veci grad...

Za ovu "Balkan TV" iskreno prvi put cujem ovdje, a iz pouzdanih izvora cu vam odmah reci da nema apsolutno nikakve veze sa radijom "Balkan"...
Usput, jedva skontah gdje je "Kolonija"...To je u stvari tzv. "Zeljeznicka Kolonija", a to je najvjerovatnije zgrada Jelsingrada...
Ne znam zasto tu kace predajnike pored toliko boljih kota oko BL...
Ali pazi sad, sa zgrade Jelsingrada se jasno vidi Kozara, pa ce vjerovatno link na Kozaru, pa odatle slati signal dalje za Prijedor i Kostajnicu...Nekako mi je to logicno...

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2008, 21:43 
Pripravnik
Pripravnik

Jeste bas, radio satnica tipa Uno, Nes, Balkan, Hard rock, BIG1,3,Oksigen nema u BIH. Cak ni Sarajevo kao najveca urbana sredina nema tako dobrih stanica. Ne znam sa Mostar. Mozda oni imaju nesto slicno kao BL. I recimo jos Bobar Bijeljina.

Ostalo je sve manje vise isto. Turbofolk stanice, lokalne stanice... Profesionalizam i kvaliteta se naziru kod pomenutih banjaluckih stanica, nije lose ali moze bolje.

U zadnje vrijeme CASTRA, No1! :)

Tv Balkan. To sam nasao na stranicama CRA. Trazio sam frekvencije radio M i usput nadjem TV Balkan BL. Zacudio sam se jer znam da u BL ta tv jos ne postoji nit sam cuo da ko o tome prica.

Vjerovatno s Jelsingrada ce slati link na Kozaru. Samo s Kozare sigurno nece ici. Za Kozaru imaju samo 4 mjesta koja su vec davno popunjena, RTRS,ATV,PINK,BHT.

Vidjecemo kakav ce imati program. Mislio sam da je tendencija otvaranja novih tv stanica u BL zavrsena. Ali kako vidimo bice prinova. :)

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2008, 22:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:51
-umbrella- je napisao:
Jeste bas, radio satnica tipa Uno, Nes, Balkan, Hard rock, BIG1,3,Oksigen nema u BIH. Cak ni Sarajevo kao najveca urbana sredina nema tako dobrih stanica. Ne znam sa Mostar. Mozda oni imaju nesto slicno kao BL. I recimo jos Bobar Bijeljina.

Ostalo je sve manje vise isto. Turbofolk stanice, lokalne stanice... Profesionalizam i kvaliteta se naziru kod pomenutih banjaluckih stanica, nije lose ali moze bolje.

U zadnje vrijeme CASTRA, No1! :)

Tv Balkan. To sam nasao na stranicama CRA. Trazio sam frekvencije radio M i usput nadjem TV Balkan BL. Zacudio sam se jer znam da u BL ta tv jos ne postoji nit sam cuo da ko o tome prica.

Vjerovatno s Jelsingrada ce slati link na Kozaru. Samo s Kozare sigurno nece ici. Za Kozaru imaju samo 4 mjesta koja su vec davno popunjena, RTRS,ATV,PINK,BHT.

Vidjecemo kakav ce imati program. Mislio sam da je tendencija otvaranja novih tv stanica u BL zavrsena. Ali kako vidimo bice prinova. :)

Možda bi BHT mogla pofanfati taj link na Kozari ako nastavi sa proizvodnjom fašistoidnog i huškačkog programa pa bude slobodno mjesto :D

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2008, 23:31 
Pripravnik
Pripravnik

Mozes ti "lajat" protiv BHT al njima dajes markice svaki mjesec.

sve to s Kozare treba potjerati i vratiti nekadasnji "tvsa". To je bila televizija.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2008, 23:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:51
-umbrella- je napisao:

sve to s Kozare treba potjerati i vratiti nekadasnji "tvsa". To je bila televizija.

I ti se dičiš tom "slobodom" koju ja imam u ovoj nakaradi od države?Moram da plaćam nekog ko me vrijeđa,pljuje,omalovažava...iz dana u dan.Sve što je na silu kratkog je daha .Vjeruj.doći će i sloboda mom narodu,i mi ćemo živjeti normalno,slobodno sa svojom himnom,svojim grbom,svojom zastavom ... i plaćati samo svoju televiziju.Za slobodnu i nezavisnu Republiku Srpsku

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2008, 03:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 22:33
Konacno stereo signal i RDS!!!
Dobro ste se sjetili :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2008, 14:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Dobro je. Ja sam ih prije neku veče slušao i bilo je dobrih pjesama. Dok ne pređoše na neke šund domaće zabavne.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2008, 13:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
-umbrella- je napisao:

kako ko.

pošto je mobilni dosta pojeftinio, nemam potrebe da uvodim fiksni (za koji se veže TV pretplata)
tako da nemam potrebe ni da plaćam ni RTRS koju slabo gledam (skoro nikako) ili BHT1 (koju još slabije pratim)

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2008, 18:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jul 2007, 18:08
Zasto te stanice moraju imati red narodne, red zabavne, red strane. Od toga dobijem proljev. To ko da Vikom pocne red turbofolk kuruze red Bacha i Mozarta. :lol:

dusu moju mogu raniti
al' ne mogu ostati bez tebe...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]