banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 00:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 37 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Feb 2008, 10:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Samo sam Ninu pogledao 15-ak minuta. Dosadno, brate. Kome je ono zanimljivo? Vidi se da produkcijski nije smeće, ali nije sve u produkciji. Onu što je sinhronizovana na hrvatski na novoj, neću ni da komentarišem. Sprdnja.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2008, 13:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
stvarno serija ne zasluzuje nikakav oxbiljniji komentar, pogotovo verzija na RTL-u sa sinhronizacijom na hrvatski ...uzas...jos jedan od sve cescih produkcijskih promasaja ove tv kuce...sjetimo se samo srcolovke koja je dozivjela brzi krah, pa hrvatske verzije emisije Sve za ljubav, pa Bibinog svijeta...kada ce se vratiti na RTL onaj kviz sto ga je Neno vodio-ono je vec licilo na nesto...
a Ruzna Beti - out definitivno...cak ni moja rodjaka koja zivi u Varadinu i koja je tinejdzerka to ne moze svarit...:)

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2008, 16:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
O kakvoj ti to sinkronizaciji pricas? Jel znas sto znaci rijec "sinkronizacija" ? Na RTL-u ide hrvatska serija "Ne daj se Nina", ... kako ce sinkronizirati na hrvatski seriju koja vec jest na hrvatskom?? Na NOVOJ TV je isla jedno vrijeme MEKSIČKA serija sinkronizirana na hrvatski, sada ide sa titlovima

Ljudi ne razlikuju da je ovdje riječ o 3 serije sve rađene po istoj licenci:
1. RUŽNA BETTY (orig: Ugly Betty) - američka serija (ABC produkcija) ide na HRT-u
2. NE DAJ SE NINA - hrvatska serija (RTL produkcija) ide na hrvatskom RTL-u, srpskom FOX-u, našem FTV-u i makedonskom A1 kanalu
3. RUŽNA LJEPOTICA (orig: La Fea Más Bella) - meksička sapunica (ESMAS produkcija) sinkronizirana na hrvatski - NOVA TV

p.s. "Bibin svijet" nije nikako promašaj, prošle godine je ta serija proglašena za najbolju hrvatsku humorističnu seriju u 2007. po izboru gledatelja. I danas (novi nastavci) imaju visoku gledanost u Hrvatskoj. Meni lično serija je odlična.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2008, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
zigizmund je napisao:
Na NOVOJ TV je isla jedno vrijeme MEKSIČKA serija sinkronizirana na hrvatski, sada ide sa titlovima

Dobro su se sjetili... To sam vidjela, bože me sačuvaj... Ovu Ninu vidjeh jednom isto mi je sranje... Hrvatska gluma je inače užasna...

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 10:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Hahaha :D :D :D :D Tu seriju na Novoj sam i ja upratila...Uzasssssssssssssssss :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 17:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja prvo nisam vjerovala da sinhronizuju... :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2008, 15:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zigizmund je napisao:
O kakvoj ti to sinkronizaciji pricas? Jel znas sto znaci rijec "sinkronizacija" ?

Naravno da znam, samo sorry, do mene je...zamijenio sam verzije na Novoj i RTL-u...mada su obe verzije UZASNE...

Na RTL-u ide hrvatska serija "Ne daj se Nina", ... kako ce sinkronizirati na hrvatski seriju koja vec jest na hrvatskom?? Na NOVOJ TV je isla jedno vrijeme MEKSIČKA serija sinkronizirana na hrvatski, sada ide sa titlovima

Treba ih hitno skinuti s programa...
Ne zna se ko je vise promasio...RTL ili NOVA...Kao sto rekoh cak ni moja rodjaka koja zivi tamo se uzasava Ruzne Beti i Nine, ne znam kako je to tebi covjece dobro...hm

p.s. "Bibin svijet" nije nikako promašaj, prošle godine je ta serija proglašena za najbolju hrvatsku humorističnu seriju u 2007. po izboru gledatelja. I danas (novi nastavci) imaju visoku gledanost u Hrvatskoj. Meni lično serija je odlična.

Mozda u Hrvatskoj, mada nisam siguran da je Bibin svijet proglasen za najhumosristicniju seriju u Hrvatskoj ali provjericu...Cini mi se da sam pronasao negdje informaciju da je to ipak bila Nasa mala klinika...
Meni licno, serija je uzasno losa bez imalo smisla za humor...Takvim promasajima rusi se ugled koji RTL kao velika tv kompanija ima u svijetu...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2008, 15:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

drug je napisao:
Mozda u Hrvatskoj,

Pa ne valjda u Turkemnistanu! Serija "Bibin svijet" je rađena za hrvatsko tržište, i tamo je ostvarila ogroman uspijeh, i spada među najgledanije emisije ikad emitovane na tom kanalu. To što se tebi ne sviđa, to je ipak potpuno irelevantna stvar.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2008, 00:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zigizmunde jesi li ti iz Bl il iz Hrvatske? Wtf?!

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2008, 15:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Da.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2008, 19:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zigizmund je napisao:
Da.

Kakav precizan odgovor 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2008, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šta da?
Iz Bl.
-da.
Iz Hrvatske?
-da.
Ne lezi vraže, ne mogu oba odgovora biti tačna...

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2008, 21:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Jan 2008, 21:06
mogu. covjek je iz BL al sada zivi u HR

Kao i ja :)

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 07:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Meni se čini da je on prije rekao da je Hrvat, ali živi u Banjaluci. Zigizmunde, jesam li u pravu?

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 10:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Heh, nisam Hrvat. Iako bi volio to postati samo zbog HR putovnice :lol: (barem sam iskren)

Živim u Banajaluci, kao što piše u profilu, ali radim u Zagrebu i zato sam na gornju poruku odgovorio sa "da" jer praktički više vremena provedem na poslu (u Hrvatskoj), nego kod kuće (u BL). I to je to. :wink:

Nego @EiLeen, zašto je to važno? :confused4:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 10:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kako god, forumaši su svi iste nacionalnosti - forumske! hehehe....

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 11:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Zigi bez ljutnje, ali svi imamo pravo na misljenje...meni je serija losa...i na ovom forumu misljenje svih njegovih korisnika je relevantno...svi imamo svoj ukus, i on se od osobe do osobe Bogu hvala razlikuje...a kao sto rekoh negdje pred kraj prosle godine sam nasao informaciju da je najgledanija u Hrvatskoj ipak bila KLINIKA...Sto se mene licno tice od svih humoristicnih serija na ovim prostorima - broj jedan je neprevazidjeni CRNI GRUJA, u produkciji BK TV a vise puta reemitovan i ovdje kod nas na ATV.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 37 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]