banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 17:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 164 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2007, 14:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
PAPRIKA je napisao:
points je napisao:
Uglavnom aktuelne svjetske hitove imaju, a dosta su orijentisani i na brit-pop scenu. Nema mnogo trasha kao recimo na vivi.
Od domaćih puštaju urbanu hrvatsku i srpsku muziku, dosta slovenačku, makedonsku i bosansku skoro nikad. (Trenutno se od bosanske muzike može vidjeti samo Regina).
Srbijanci - samo hip hop :pukeleft:

Regina je ok, jedino mi je koma sto posumnjas po imenu da se radi o nekoj ostarijeloj babi:)
Da li pustaju Urbana, Melodrom, Erato, Edu Maajku, DJ Umek, Laibach, Elenu Ristesku??? Aleksandra Kovac?
Cini mi se steta da pustaju samo srpski hip hop. Jel bar dobar ili guraju ekipu koja se probija tek?

Zašto Erato?! Naravno da ne.
Ove sve ostale što si naveo, puštaju.
I Kristinu Kovač.
Ne znam šta od hip hopa puštaju, pošto u tom trenu prebacim.

Umek - Carbon Occasions :thumbup:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2007, 22:16 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 10 Avg 2007, 19:14
points je napisao:
PAPRIKA je napisao:
points je napisao:
Uglavnom aktuelne svjetske hitove imaju, a dosta su orijentisani i na brit-pop scenu. Nema mnogo trasha kao recimo na vivi.
Od domaćih puštaju urbanu hrvatsku i srpsku muziku, dosta slovenačku, makedonsku i bosansku skoro nikad. (Trenutno se od bosanske muzike može vidjeti samo Regina).
Srbijanci - samo hip hop :pukeleft:

Regina je ok, jedino mi je koma sto posumnjas po imenu da se radi o nekoj ostarijeloj babi:)
Da li pustaju Urbana, Melodrom, Erato, Edu Maajku, DJ Umek, Laibach, Elenu Ristesku??? Aleksandra Kovac?
Cini mi se steta da pustaju samo srpski hip hop. Jel bar dobar ili guraju ekipu koja se probija tek?

Zašto Erato?! Naravno da ne.
Ove sve ostale što si naveo, puštaju.
I Kristinu Kovač.
Ne znam šta od hip hopa puštaju, pošto u tom trenu prebacim.

Umek - Carbon Occasions :thumbup:

Erato- cito mi ih je ljepo za pogledat :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2007, 19:15 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 10 Avg 2007, 19:14
Stigla mi je Adria, koliko sam uspio gledati danas ne cini mi se lose, ali niti sta posebno. Zna tko da li je to neki ustaljeni program? Kad se pusta nesto od Siddharte, Omar Nabera, Gušti & Polona, Melodrom, Moonlight Sky, Neisha, Magnifico, Select :fist: Darkwood Dub, Beogradski sindikat, Aleksandra Kovač, Marčelo, Euforia, Super s karamelom???? jel ima toga? nisam vidio danas.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 07:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Gotovo sve to što si nabrojao sam već viđao na Adriji. 20% muzike je domaća, pa ne može baš prečesto da se vidi. Svako toliko imaš emisiju Pure Adria u kojoj puste 2 domaće pjesme.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 164 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Sva vremena su u UTC [ DST ]