supermanijak je napisao:
Mogu li ja kako kontaktirati tu komisiju? Sad sam se sjetio da sam im poslao mail u septembru prosle godine jer nekoliko dana nije bilo ni interneta ni TV-a i da mi umanje racun za taj mjesec. I zamisli, nikad nisam dobio nikakav odgovor.
A kad treba naplatiti 2KM tad zovu odmah. Jel stvarno moguce da rade takve stvari, od naplate uredjaja, pa do toga da ne odgovoru na zalbu. Makar da su napisali da su odbili, ali bas nista.
Dobri smo mi kad vidim s kim imamo posla

E pa slobodno se pozovi na komisiju, reci da sam ti ja rek'o.
Hehe, šalu na stranu, valjda zaista postoje. Ja sam u tom nekom prvom naletu tj. sukobu imao situaciju gdje su te radnice htjele da to ide na komisiju, na kraju ipak nije otišlo kod tih fantoma, jer je ipak zahtjev ispunjen.
Kasnije u principu sam za sve stvari dosta glatko prolazio, j* majku ako nemaju negdje da bilježe neki fazon "e ovaj se često žali" ili neke tako gluposti.
Ja sam ih čak 'verglao' i za takav slučaj kao tvoj, dobio umanjenje računa. Tipa znalo mi se dešavati čak da je bila moja greška, priznajem, ali da nisu izašli na teren tipa 10 dana i ja ih cimnem i oni mi isto tako ne odgovore recimo, ali mi umanje račun na kraju mjeseca. Sve u svemu probaj mejl/poziv, ako ne otiđi do poslovnice pa traži komisiju. Mada sad nisam siguran koliko će ti se to dati za nešto od prošle godine ali svakako i za ubuduće može poslužit. Nije problem do jednog računa i slično nego kad te neko pravi budalom.
A to da ne odgovore, vjerujem da je do pojedinca. Nekog tamo lika što radi za 1000 KM u kol centru i što ga boli uvo da odgovori na nešto što mu se učinilo besmisleno itd. Vjerujem da kada bi napravio malo veću frku da bi se vjerovatno izvinjavali zbog toga. Valjda.