banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 00:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 862 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Supernova
PostPoslato: 17 Jul 2025, 15:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2008, 10:47
Mogu li ja kako kontaktirati tu komisiju? Sad sam se sjetio da sam im poslao mail u septembru prosle godine jer nekoliko dana nije bilo ni interneta ni TV-a i da mi umanje racun za taj mjesec. I zamisli, nikad nisam dobio nikakav odgovor.
A kad treba naplatiti 2KM tad zovu odmah. Jel stvarno moguce da rade takve stvari, od naplate uredjaja, pa do toga da ne odgovoru na zalbu. Makar da su napisali da su odbili, ali bas nista.
Dobri smo mi kad vidim s kim imamo posla :D

Vrh

Tema posta: Re: Supernova
PostPoslato: 17 Jul 2025, 15:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Mr.Speed je napisao:
@Elpadrino
Nisi ti jedini kojem lažu i petljaju. Jednom rođaku su isto tako prijetili telefonom da će platiti dodatno nesto sto je imao u paketu, ako ne potpiše novi ugovor na 2 godine. On ih poslao u tri lijepe i otišao u poslovnicu da raskine ugovor. U poslovnici su mu rekli da ga je zvala neka firma, koja radi za njih i da neće izgubiti te benefite. Znači ludilo. Što bi rekao jedan kolega koji radi u Mtelu, Supernova je bukvalno u rasulu i tamo se ne zna ko pije a ko plaća. Nije jasno zašto postoje u opšte... Da budu fiktivna konkurencija ili šta već.
Da imamo privid izbora. Nije vno-go , nego se pas sr'o-po....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 862 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44

Sva vremena su u UTC [ DST ]