banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 03:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Okt 2004, 09:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
Citam u danasnjim Neizvjesnim novinama:

Citiraj:
"Prema istraživanju agencija Prizma i Mareco Index Bosnia, RT RS je ubjedljivo najgledanija televizija na području RS. Prema istraživanju agencije Prizma, gledanost RT RS iznosi 48,2 odsto, druga je BN televizija sa 32,2 odsto, a treći Pink BH sa 18,6 odsto."

Najgledanija? Mozda zato sto ima najvecu pokrivenost u RS.
Ne znam za vas ali ja je bas nesto ne gledam. Bolje reci ja je uopste ne gledam. Usput ni ne placam pretplatu (shame on me) 8)
Slazem se da je treba placati, ali sest maraka...za onakav program...u ovakvim uslovima...sramota. Radje redovno placam kablovsku na kojoj mogu gledati 30 kanala, a posto ne placam RTRS neka mi slobodno onemoguce gledanje tog programa (ako mogu) :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2004, 12:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Ne čudi me što je RTRS najgledanija. Ostale televizije su katastrofalne (loši voditelji, loš program, 50% TV programa su reklame itd.).
Ono što me raduje je BHT1. Rekao bih da oni već sada imaju bolji program od svih TV zajedno. Problem je što ga nemaju dovoljno.
Kao što je u Hrvatskoj HRT daleko ispred konkurencije, tako je i RTRS kod nas. Dobra stvar sa javnom televizijom je to što oni sebi ne mogu dozvoliti program kakav narod želi (brdo sapunica, reklama, reality emisija, narodnjaka...), jer imaju ulogu da obrazuju, kultivišu narod.
Tako bi bar trebalo da bude.

Što se tiče plaćanja pretplate, ljudi pogrešno gledaju na TV pretplatu. I ja sam doskora. Na pretplatu treba gledati kao na porez. Kada registruješ auto, plaćaš porez na korištenje puteva, iako ne moraš ni jednom upaliti auto. Dakle, to što ne gledamo RTRS nas ne oslobađa obaveze da plaćamo pretplatu. Glup zakon, ali je tako kako je.
Takođe, plaćanje kablovske te ne oslobađa plaćanja pretplate.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2004, 12:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
heheheheh ma ko jos vjeruje u te statistike ?
pa vidis da nema uopste ATV-a na listi a provjereno je ATV najgledaniji
najvecu pokrivenost ima BHT a i program im nije los (prikazuju novije hit filmove)
RTRS ima supljak program ili bolje reci nema ga, na nivou su Pinka
kad ujutro doruckujem malo okrecem kanale i kad vidim likove koji vode program prodje me volja ne samo za jelom vec i za zivotom
ako se potegne ukidanje entitetskih televizija odmah cu ici da dam svoj glas :)))) (ni FTV nije nista bolja)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2004, 12:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
ma RTRS smrdi kratko i jasno !! sportski program im je na nikakvom nivu sad kad gledam sportski pregled nedeljom pa svakip ut sve manje traje sve manje info vamo tamo... stvarno lose.......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2004, 14:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Dobro ja znam da se treba placati pretplata, ali kad vidim sta oni rade sa nasim pretplatama....koliko ima domacinstava pa pomnozi sa 6....
A svako trece domacinstvo placa, a kad bi ta pretplata bila 2,3 marke sigurno bi svi platili pa bi imali duplo vece prihode....Nije meni frka, ja vise iz inata necu da platim, ali penzionerima koji dobiju 100 maraka svaka dva mjeseca nije svejedno...da ne tulim dalje...
Radje bi hrtu platio pretplatu ionako vise gledam njihove kanale + rtl +novu nego ove nase. Znam da su ovi svi pocetnici i da trebaju love, ali stvarno neke stvari se ne trebaju dopustiti. Jeste li skoro gledali Bel televiziju....Jesus Christ! Komentatori i novinari kao da su sisli sa planine sa "voj,noj,tuj" akcentom...pisao sam se od smijeha kad sam cuo, ali opet to je sramota.
Vikom i ne treba komentarisati, kada vidim kakvih svih ljudi ima....brrrr...jeza me prodje.
Po meni alternativna je najbolja tv kod nas, od pocetka pa do sada su drzali neki standard, sto se ne moze reci za ostale...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2004, 14:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

A da a sto se tice sportskog programa, prije par mjeseci je skoro pola sportske dobile otkaz, tako da su njih zakrpali ljudima iz drugih redakcija koji nemaju pojma o sportu...nije vazan kvalitet nego krpanje :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]