banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 20:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 20 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: OPEN QUADRO - MTEL
PostPoslato: 02 Sep 2013, 14:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Obradujte porodicu magičnim paketom Open Quadro i objedinite IPTV, fiksnu i mobilnu telefoniju te ADSL u jedan paket

Sa Open Quadro paketima možete da zadovoljite sve svoje potrebe za komunikacijom, a pri tom vam nudimo uštedu, jednostavnost u komunikaciji i plaćanju jedinstvenog računa za sve usluge. Uz Open Quadro pakete svakodnevno ćete uživati u multimedijalnim sadržajima i IPTV programu sa preko 130 kanala, u besplatnim pozovima u fiksnoj telefoniji, u brzini i stabilnosti ADSL interneta, te u jedinstvenim kombinacijama bonusa za mobilnu telefoniju.

Ukoliko se odlučite za Open Quadro 1, uživajte uz:

IPTV osnovni paket + dodatni gratis po izboru (plus ili sport)
Besplatne pozive u m:tel fiksnoj mreži
2 prijatelj broja u m:tel mobilnoj mreži (Quadro broj+po izboru korisnika)
Neograničen internet (4544/320)
Quadro mobilni broj sa bonusima (100 min. razgovora prema m:tel fiksnim/mobilnim brojevima, 100 poruka u prema svim mrežama u BiH, Flat mobilni internet sa 500MB bonusa, 2 prijatelj broja u m:tel fiksnoj mreži (quadro broj+po izboru korisnika)

Cijena Open Quadro 1 paketa bez popusta* iznosi 75 KM**, a uz trenutnu promo ponudu 50 % na mjesečnu pretplatu 6 mjeseci cijena je 37,50 KM.

Ako se odlučite za Open Quadro 2 uživajte uz:

Besplatne pozive u m:tel fiksnoj mreži
Quadro mobilni broj sa bonusima (200 min. razgovora prema m:tel fiksnim/mobilnim brojevima, 250 poruka prema svim mrežama u BiH, Flat mobilni internet sa 500MB bonusa, 2 prijatelj broja u m:tel fiksnoj mreži (quadro broj+po izboru korisnika)

Cijena Open Quadro 2 paketa bez popusta iznosi 85 KM, a uz trenutnu promo ponudu 42,50 KM

Open Quadro 3 nudi:

Besplatni pozivi u m:tel fiksnoj mreži
Quadro mobilni broj sa bonusima (500 min. razgovora prema m:tel fiksnim/mobilnim brojevima, 250 poruka prema svim mrežama u BiH, Flat mobilni internet sa 1GB bonusa, 2 prijatelj broja u m:tel fiksnoj mreži (Quadro broj+po izboru korisnika)

Cijena Open Quadro 3 paketa bez popusta iznosi 110 KM, a uz trenutnu promo ponudu 55 KM.

A ukoliko se odlučute za Open Quadro plus nudimo vam:

IPTV osnovni paket + gratis svi dodatni (HBO, Cinemax, plus i sport)
Besplatne pozive prema svim fiksnim mrežama u BiH***
Besplatne pozive prema fiksnim mrežama u Evropi i svijetu***
Neograničen internet (6144/448)
Quadro mobilni broj sa bonusima (500 min. razgovora prema m:tel fiksnim/mobilnim brojevima, 500 poruka prema svim mrežama u BiH, Flat mobilni internet sa 2GB bonusa, 2 prijatelj broja u m:tel, fiksnoj mreži (Quadro broj+po izboru korisnika)

Cijena Open Quadro Plus paketa bez popusta iznosi 150 KM, a uz trenutnu promo ponudu 75 KM.

Uz Open Quadro pakete tu je i veliki broj multimedijalnih i mobilnih uređaja u našem WebShopu koje možete kombinovati sa odabranim Opet Quadro paketom.
Na raspolaganju su vam Samsung i Sony LED televizori, tableti Huawei, Samsung, Motorola, te mobilni telefoni Blackberry, HTC, Huawei, LG, Motorola, Nokia, Samsung, Sony i to uz posebne Open Quadro cijene.

Sa Open Quadro paketima unesite magiju i poklonite članovima Vaše porodice ono što najviše žele.
*Promo ponuda 50% popusta na pretplatu prvih 6 mjeseci važi za sve nove open quadro korisnike, a uključuje i postojeće open korisnike, bez obzira da li su u u govornoj obavezi ili ne.

** Cijene su bez PDV-a
***Fair use princip: 100 min. prema drugim mrežama u BiH, 1000 min. prema fiksnim mrežama u Evropi i svijetu (izuzev Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore i Srbije).

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2013, 14:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

e sad...da li neko ima informacija...ako imam uslugu OPEN TRIO i MOJ MIX...izracunao sam da mi se isplati uzeti OPEN QUADRO 85 ...medjutim...da li mi se resetuje ugovrena obaveza za telefon na MOJ MIX tarifi?

ima li iko INFO o ovome?

*ako imate OPEN PAKET...tu se resetuje..to su napisali..ali nista za MOJ MIX

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2013, 14:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
Ja cekam da osvjeze ponudu telefona pa cu tek onda da vidim za prelazak.

Po nekim racunicama isplati se preci na quadro ( koristim vec Duo internet i fixnu ) ali opet treba sacekati cijene telefona.

PIK Radnja

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2013, 16:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I opet su napeavili sranje kod forimiranja cijena...

Evo moj slucaju...imam open trio (55km) i mojmix 40 ..ukupno 95km placam mjesecno

E sad...formiraju open quadro 2...daju mi popust 10km za te dve usluge...SUPER...POHVALNO...TAKO SE I TREBA RADITI

medjutim..kod.izbora telefona su napravili sranje...jer ..ocekivao sqm npr...kao korisnil sve 4 usluge..da cu dobiti podsticaj pri izboru telefona...ali ne...dobijaa destimulaciju...jer...u moj mix40 imaa jednu cijenu
..a kod open quadro...dobijaa cijenu telefona iz jeftinije tarife 30/35 ....sto je totalno debilno i apsurdno ( realno..trebalo ti dati cijenu iz npr 50/55...kao bonus) ...

Jedan korak naprijed...jedan nazad...uglavnom..presipaju iz supljeg u prazno :/

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2013, 16:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Wizzy bolje nemoj, mozda ti se resetuje onaj poseban bonus na netu sto imas :)

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2013, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hahahaha...u pravu si..i ja svasta pitam :)))

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2013, 18:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Citiraj:
Ja cekam da osvjeze ponudu telefona pa cu tek onda da vidim za prelazak.

sta treba jos doci osim onog sto smo vidjeli na linkovima?

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2013, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja mislim da ce se svi telefoni iz ponude moci uzeti na open quadro

Open quadro2 -moj mix35
Open quadro3 - moj mix 60
Open quadro4-mojmix 80 -100km

Tako bi trebalo biti ...tj da formiraju cijene...ZA SVE TELEFONE

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2013, 19:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
Cekam da ubace i ostale telefone u quadro ponudu jer zvanicno na sajtu nema nigdje cijene za S4, cijene za HTC One u Quadro paketima.

PIK Radnja

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2013, 08:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I naravno...mtel ne bi bio mtel da se ne ponasaju supacki...ajd ovo sa tarifama..sto recimo u open quadro 2 imas tarifu moj mix 40 (a cijena telefona iz moj mix35) ...open quadro 3(moj mix70,a cijena mojmix60) ...na taj nacin se plase da ne bi dali previse korisnicima...slucajnooo

E sas jos ovo...odem na prodajno mjesto....pitam sta je ew postojecim korisnicma..da li se obaveze resetuju...sto bi se moglo skontati sa sajta...medjutim ne..prenosi ti se obaveza ako imas telefon(sto bi bil9 previse lijepo da bude istinito) ..ajd to ok....ALI U TOM SLUCAJU..AKO IMAS NEKI UGOVOR ZA MOJ MIX ILI OPEN TRIO..mozes se prebaciti na OPEN QUADRO...ali ti ne daju popust u prvih6 mjeseci.....KAKVI PAPANI...TO SAM OCEKIVAO DA CU DOBITI

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2013, 12:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

evo ponude..principi je izgleda ...mojmix 60 + 100km :/

Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 15:03 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 30 Apr 2010, 08:44
tacno je ovo da nema popusta, iako na njihovom sajtu pise da se popust odnosi i na stare korisnike open paketa bez obzira na ugovornu obavezu. jedino ako nije ovo sto wizzy_bl kaze, da se popust ne odnosi na ljude koji imaju moj mix obavezu. to nigjde na sajtu ne pise, meni to u mtelu nisu rekli kad sam potpisivao ugovor na open quadro 1, tako da ne znam jeli ovde ima osnova za tuzbu radi dovodjenja u zabludu. ili ja nesto ovde nisam dobro razumio ili oni varaju ljude.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Popust imaju svi !!!!do kraja novembra...ako potpises quadro ugovor dobijes 50% iducih 6 mjeseci...jedina stvar..ako si uzeo telefon na mojmix ...ne mozes uzeti na quadro dok ti ne istekne ugovorena obaveza sa mojmix...

Presao sam na open wuadro...po meni nije lose..jer svakako koristim sve njihove usluge

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 4

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 15:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prvi racun ide bez popusta...dok ostali( njih 6) idu sa popustom (zbog onog debilnog obracuna o promjeni tarife)...znaci..prvi racun platis komplet (pazi se ds mjenjas pocetkom mjeseca..zbog mobilnog...jer ti ukinu sve bonuse do promjene...tj uredno ti tarifiraju pozive i poruke...a onds za ostatak mjeseca dobijas full bonus nove tarife..koji vjerovstno i ne iskoristis)

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 15:35 
Voajer
Voajer

wizzy_bl je napisao:
Prvi racun ide bez popusta...dok ostali( njih 6) idu sa popustom (zbog onog debilnog obracuna o promjeni tarife)...znaci..prvi racun platis komplet (pazi se ds mjenjas pocetkom mjeseca..zbog mobilnog...jer ti ukinu sve bonuse do promjene...tj uredno ti tarifiraju pozive i poruke...a onds za ostatak mjeseca dobijas full bonus nove tarife..koji vjerovstno i ne iskoristis)

znaci, ne trebam se ici zaliti, jer ovaj prvi racun mi je dosao bez popusta. znam za ovo da ne mogu uzeti novi telefon ako sam uzeo jedan u moj mixu, to mi je jasno. uglavnom, racun za novembar ( i slijedecih 5) bi trebali biti 44KM. hvala ti na odgovorima.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 15:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tako je ;)

Tj. Tako su meni objasnili kad sam sklapao ugovor

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2013, 08:53 
Voajer
Voajer

wizzy_bl je napisao:
Tako je ;)

Tj. Tako su meni objasnili kad sam sklapao ugovor

bio sam sinoc u mtelu bas da vidim sta ce reci. kazu da je njihova greska u pitanju, pa mi je sluzbenica procitala mejl koji su pretpostavljam dobili iz uprave gdje kazu da je njihova greska, da obavijeste ljude da ce popust ici od novembarskog racuna, te da kazu ljudima da ne ulazu prigovore jer ih nece zakinuti. mislio sam pitati zasto jednostavno ne ispravite gresku, pa posaljete ljudima nove racune, ali kontam da bi sigurno rekla da nije ovlastena davati takve odgovore.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 20:14 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 15 Nov 2013, 20:01
Pozdrav,danas sam uzeo iptv quadro a dosad sam imao kablovku tv i internet.STB je spojen na hdmi ulaz i sad svaki put pri ukljucenju tv moram na daljinskom izabrati source pa hdmi pa tek onda imam kanale.Postoji li mogucnost da pri ukljucenju tv odmah dobijem kanale kao prije

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2013, 20:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Ako TV ne podržava automatsko prebacivanje na HDMI prilikom detektovanja signala na istom (ne mogu to svi televizori), nema ti pomoći...

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 12:35 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 15 Nov 2013, 20:01
tv je Samsung lcd LE32B350,u svakom slucaju hvala

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 20 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]