banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 14:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2004, 21:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2003, 23:13
Ma Sarajevo on line je 100 puta bolje odradjen od Made in BL,cisto zato sto se ovi iz Sarajeva trude da prikazu deshavanja u gradu,sta,kako,gdje,kad je bilo,a ovim nasim indijancima je vaznije da prikazu da je Toni Cetinski juce doshao u Zagreb,nego da je npr. neki domaci bend imao koncert il slicno.Sve u svemu,ljudi nam brukaju grad.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2004, 22:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Dec 2002, 01:57
ma bezzze...
sarajevo online da valja???
kako za koga...
mislim prilog o nekom budha bar-u po stoti put u kom samo kruze po masi i "slikaju" ko je tad i tad bio tamo...
who gives a fuck
ja ne sigurno :D
daj nesto pametno da se cuje...
pa onda kao neke veceri poezije u isto kao ne znam kojoj kafani u rajevo-sa??? i sad riba kao tu nesto recituje... meni je bezzze
mislim, valjda se po tom gradu (a bogami i ovom) desava nesto i mimo tih kafana????? :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2004, 09:27 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 12 Dec 2003, 20:15
MA LJUDI ,SVAKA IM ČAST ONI KOPAJU TRAŽE PA MAKAR TO BIO I BUDA BAR PO 100 PUT,ČINJENICA JESTE DA SE U GRADU AMA BAŠ NIŠTA NE DOGAĐA!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2004, 10:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
pa ako se nista ne dogadja cemu onda praviti emisije ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2004, 10:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
pa ako se nista ne dogadja cemu onda praviti emisije ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2004, 13:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jan 2004, 00:48
ma meni su te obe emisije stroga glupost. vjerovatno su dobro zamisljene, da svaki dan izvjestavaju o desavanjima u gradu ali lose su odradjene. sarajevo on line ni ne gledam jer me ama bas ne interesuje sta to ima u sarajevu, pogotovo prenemaganja one nensi i one sto prica kroz nos. mada za razliku od njih oni se bar bave desavanjima u svom gradu dok ovi iz bl upropaste koncepciju do kraja. slazem se s tim da samo pustaju desavanja iz zg, ili neke nebuloze pa ispada da je nas grad tako jadan bez ikakvih sadrzaja sto uopste nije istina. obicno gosta iz jutarnjeg programa iskoriste i za popodne i navece i za made in bl i za sve moguce.
i mada me ispocetka zainteresovala ta emisija zadnjih 4-5 mj. uposte ne pratim jer su stroga glupost.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2004, 15:58 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 19 Jan 2004, 15:56
čisto da se zna, večeri poezije u sarajevu jesu dogođaj, jer ima ljudi koji to vole! budha bar sam ja vidio 2 puta u sarajevo on line-u i to za otvaranje (predstavili ljudi novo mjesto za izlazak) i kad je bio neki party!
i da, nancy isto ima dobar guz i ostele voditeljice iz sa, ali znaju i raditi....
SARAJLIJA

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2004, 17:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Dec 2002, 01:57
pa istina, niko nije rekao cini mi se da nency (ili ako vec) ne valja, vec samo da nije nista bolja od ovih ovamo... mada "cast izuzecima" i tamo i ovamo
i tako...
kraj price od mene... nije vrijedno spomena

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2004, 18:23 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Avg 2003, 00:06
nek mi samo neko objasni neko kako mogu zaosliti curu na tvu koja prica kroz nos. ja kontao ona malo prehladjena, ono malo sutra, ona svo vrijeme tako prica. to isto ko ovi kreteni sa bela sto su zaoslili za spikera glavne informativne emisije zenu bez dva prednja zuba...
nevjerovatno!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2004, 23:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jan 2004, 00:48
e bog si, nema sta. i ja sam kontala da je cura prehladjena, medjutim nesto joj se oduzila ta prehlada. uzas, sigurno su mislili da je to fazon. kao opa kad je poceo na bigu.
a i ja sam skontala tu jadnicu krezavu sa bela. cak sam je i spominjala u diskusijama ali niko jos nije reagovao. nju cini mi se jos niko nije prevazisao. KAKVA KREZAVA ZENA!!!!!!
a da li se sjecate one stare bakice sa simica sto je vodila neke emisije ljetos? kao dovodila goste u studio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2004, 19:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Malo smo otisli u offtopic cini mi se :wink:

Anyway, slucajno sam maloprije naletila na vec pomenutu emisiju 'Bez pardona' i prijatno me iznenadila s' obzirom na ostale emisije na pinku...

misssixty u pravu si voditeljka je bas simpaticna i uopste nije ukocena kao one ostale :roll:

Sve u svemu osvjezenje.

Toliko...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2004, 15:57 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 19 Jan 2004, 15:56
svaka cast misssixty!!!! pa mislim, nije ciljna publika pinka bh "republika srpska", vec BiH zato se i zove PINK BH, a ne PINK RS!!!!
SARAJLIJA

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]