banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 01:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 89 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jan 2010, 10:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Sinoc sam slucajno presaltao na Novu TV, bio je V. Milan. Koga li sve pustaju na TV samo da nam uzmu iz dzepa, ako se zove sa mobilnog preko 8KM skidaju sa racuna ako se ne varam. A sta taj covjek prica i staje na muku ljudsku, nevjerovatno da se to dozvoljava na TV-u, kako je moguce da se niko nije zalio? Ajd mnogo ljudi su shvatili da se radi o sarlatanu i da je sve to jedan veliki cirkus, ali postoje ljudi koji su naivni i lakovjerni, i jos ih MUKA tjera da ocajnicke mjere, a on im to radi. Treba zbog tih jadnika neko da preduzme nesto, da se zali, bilo sta, da se tome stanu u kraj jednom.
I uz to im skidaju novac sa racuna (primjetio sam da cekaju da ostane 5 sec. i onda ih spoje u studio)

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2010, 10:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Hristov je napisao:
Sinoc sam slucajno presaltao na Novu TV, bio je V. Milan. Koga li sve pustaju na TV samo da nam uzmu iz dzepa, ako se zove sa mobilnog preko 8KM skidaju sa racuna ako se ne varam. A sta taj covjek prica i staje na muku ljudsku, nevjerovatno da se to dozvoljava na TV-u, kako je moguce da se niko nije zalio? Ajd mnogo ljudi su shvatili da se radi o sarlatanu i da je sve to jedan veliki cirkus, ali postoje ljudi koji su naivni i lakovjerni, i jos ih MUKA tjera da ocajnicke mjere, a on im to radi. Treba zbog tih jadnika neko da preduzme nesto, da se zali, bilo sta, da se tome stanu u kraj jednom.
I uz to im skidaju novac sa racuna (primjetio sam da cekaju da ostane 5 sec. i onda ih spoje u studio)

jesi to i ti zvao kukala ti majka?

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2010, 13:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nisam zvao, ali me zainteresovao njegov klaunski nastup. Mislio sam da profanije, neotesanije i sa manje ukusa ne moze biti, i onda presaltah na Novu TV. Zove zena i pita za ljubav i jos nesto (posao ili zdravlje, nebitno), a on kaze da je u pitanju urok, i da ce joj u roku od 3 sekunde skinuti urok. I uzme plisanog medu koji je stajao na stolu, okrene ga prema kameri i kaze zeni da pridje ekranu i poljubi medu. I zena to ucinila. I rece on njoj: "Gospodjo, skinuti su Vam uroci, za 2 tjedna naci cete ljubav". :angry3: Ajd sto prica gluposti, ali sto je ocigledno da se radi o sarlatanu i uprkos tome uzimaju ljudima novac sa racuna zloupotrebljavanjem sve njihove muke i ocaja, samo na osnovu njihove naivnosti.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2010, 13:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Hristov je napisao:
Nisam zvao, ali me zainteresovao njegov klaunski nastup. Mislio sam da profanije, neotesanije i sa manje ukusa ne moze biti, i onda presaltah na Novu TV. Zove zena i pita za ljubav i jos nesto (posao ili zdravlje, nebitno), a on kaze da je u pitanju urok, i da ce joj u roku od 3 sekunde skinuti urok. I uzme plisanog medu koji je stajao na stolu, okrene ga prema kameri i kaze zeni da pridje ekranu i poljubi medu. I zena to ucinila. I rece on njoj: "Gospodjo, skinuti su Vam uroci, za 2 tjedna naci cete ljubav". :angry3: Ajd sto prica gluposti, ali sto je ocigledno da se radi o sarlatanu i uprkos tome uzimaju ljudima novac sa racuna zloupotrebljavanjem sve njihove muke i ocaja, samo na osnovu njihove naivnosti.

bogme i meni bi trebao neko da skine uroke s mene.
okle mi plisani medo?

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2010, 14:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Sep 2009, 11:40
samo da ispravim nije bila lutka medvjedica vec scoobie doo-a sa maskom da ga stiti od svinjskog gripa :)

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2012, 10:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gledam sinoć one pokeraše što varaju narod, znam da svoj posao žele da predstave ozbiljnom profesijom, kao i astrolozi, a i to sve izgleda komplikovano dok gledaš kako premeću i redaju i sortiraju pa tumače, izgleda kao nauka, pa samo zbog te činjenice osjeća čovjek neki respekt. I nazvao neko, sve to odradili, i sad hoće ovaj gatar da dadne insajderski savjet slušaocu, i mrtav ozbiljan kaže: "Kad ulazite u kuću, obavezno zakoračite prvo desnom nogom u kuću, uvijek zakoračite desnom nogom, to će vam donositi sreću, nemojte zaboraviti" :confused3: :confused3: Ne mogu vjerovati da ljudi shvataju ozbiljno te lakrdijaše :-?

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 00:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2011, 20:28
a sve ih više!?

http://www.zlatnigrad.blogspot.com

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 10:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
wirbelbet je napisao:
a sve ih više!?

U odnosu na period od prije tri godine kada je tema pokrenuta, meni se cini da ih je puno manje. Bar u Srbiji. Spala je ta prica tek na par tv stanica cini mi se na Astro, HD music, Duga i ne znam koga jos. Cak i na Svet plus info, u ovom novom ruhu, otkako njime vladaju naprednjaci, nesto ne vidjeh gatare. Ali nisam bas ni pratio pazljivo, tako da...Sve je moguce.

Cuo sam da je Milan Tarot sada valjda na Hayatu, a vidjeh da gatare i dalje haraju na Novoj i RTL-u.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 02:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Milan Tarot legenda: Jedan od najboljih nastupa je bio kad ga je lik nazvao i pitao da li ce se moci nastaviti baviti sportom, na sta je Milan rekao da samo maze povredu nekim kajmakom :) a onda je musterija zakljucila "Znaci moze mi noga izrasti za 15 dana?"

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 89 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Sva vremena su u UTC [ DST ]