banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 23:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 239 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Dec 2010, 15:56 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 10 Dec 2010, 15:50
princo je napisao:
Aj bar dobro pjeva :D

Tu si u pravu - rastura pjevanje, a za vodjenje uzivo je *urcina. Mada dobro mu je islo sa onom malom Kiki. Bar tako mislim.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 17:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Feb 2009, 00:36
Ја само да кажем да рикавам од смијеха на овој теми :)) Посебно овим налетима налога од по 2 одговора, хахаха

А мени једино од професионалних пада на ум Предраг Ћурковић јер је човјек радио дуго као радио водитељ, и образован је и види се да зна о чему прича и има разумијевања за саговорнике.

Велики број њих (водитеља) нажалост знам, и тачно ми се слоши кад видим ко је и на које начине добио посао. Назовите то злобним, али баш ми је драго што им укину емисије након пар мјесеци емитовања :book:

Нажалост, мало њих има икакво образовање, уредници их тјерају да сваштаре, тако да нико не зна да ради ништа конкретно, дикција је ужас, страначко промицање је очигледно.

Она изблајхана сиротица што заспи у соларијуму изгледа, је класичан примјер. Оно није увреда само за новинарство, оно је увреда за женски род и за теорију еволуције.

Прочитајте, инсистирам:
http://www.dominfo5.com/index.php/casop ... a-knezevic

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :confused3: :violent3:

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 17:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Pokojna Iva Bagić sa RTL-a bila je melem za oči i uši.
Ne gledam televiziju pa ne mogu se sjetiti, ali bilo je i na RTRS-u dragih (mahom ženskih) lica.

Možda i Snješka otprije 15 godina :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2010, 12:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2005, 16:02
MARIJA MIHOLJEK
Nema dalje!!Steta sto samo informativu radi!!

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2010, 15:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
Ljudi nemojte mi zamjeriti,ali tip koji se javlja kao dopisnik BN televizije iz Trebinja je živa provala.Buraz i ja svaki put kad ga čujemo rikavamo od smijeha.On ne izvještava on pjeva odnosno zapjevava.Tako je neki dan izvještavao o poplavi u Bileći i pored toga što je sama situacija bila za te ljude gadna( poplava jelte),kad je počeo seansu momentalno smo se pogledali i prasnuli u smjeh.Mislim da bi taj lik da drži govor na nečijoj sahrani pola ljudi nasmijao sa svojom intonacijom......hahahhaaa....

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2010, 15:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
хахаа, тај лик је ми је пресмјешан. :)
`ерцеговац прави :)
ал` најјача су његова завршања са извјештајима.. увијек нешто дода онако, као за размишљање али некако буде смјешно..
стара школа :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2010, 15:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Loodilooo !

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2010, 16:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Meni je Kuštra bio car. Sada mi je najgotivnija voditeljka sa Biga 3 koja uvijek spama najiritantnije komentare. Pročita neku vijest, pa ničim izazvana, iznese misao vijeka i nanese mi snažan karatkotrajan bol u potiljku i desnima. Volim žene koje umiju sa mnom. Grrr

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2010, 16:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma Kuštrinović ja najjači meteorolog Banja Luke i okolice,nema dalje.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2010, 17:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
veljko je napisao:
Ljudi nemojte mi zamjeriti,ali tip koji se javlja kao dopisnik BN televizije iz Trebinja je živa provala.Buraz i ja svaki put kad ga čujemo rikavamo od smijeha.On ne izvještava on pjeva odnosno zapjevava.Tako je neki dan izvještavao o poplavi u Bileći i pored toga što je sama situacija bila za te ljude gadna( poplava jelte),kad je počeo seansu momentalno smo se pogledali i prasnuli u smjeh.Mislim da bi taj lik da drži govor na nečijoj sahrani pola ljudi nasmijao sa svojom intonacijom......hahahhaaa....

:confused2: Od njega ću fasovati aritmiju.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2010, 20:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

veljko je napisao:
Ma Kuštrinović ja najjači meteorolog Banja Luke i okolice,nema dalje.

Vodio je emisiju o podvizima preduzeća Tržnica. Ja sam tu emisiju redovno pratio. Puštali su je na Belu, poslije reprize Snopa (na RTRS).
I novinar iz Snopa je gendale. Posebno mi se svidja vječito nasmijana, izuzetno duhovita voditeljka jedne muzičke turbo-folk emisije koja se emitovala nedjeljom oko 10 ujutro na BN-u. Ne znam kako se zove emisija, a voditeljku su zvali Kica... ili gica... tako nekako.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2010, 20:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2010, 10:38
Saša Delic sa BHT-a.
Hem elokventan, hem ugodna lica, osmjeha i simpaticnih neverbalnih gestikulacija.
Nista manje profesionalna i uspjesna te kod sirih masa dobro prihvacena je i Nikolina Veljovic-nekadasnja voditeljica na FTV a sad na TV 1.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2010, 20:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Milan Rakić je živuća legenda domaćeg voditeljstva i (poljoprivrednog :D ) novinarstva, inače od posljeratnih voditelja i novinara niti jedan nije legenda poput Rona Burgundyja.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2010, 20:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Jel se ko sjeca ABADŽICA sto je vodio ZELENU PANORAMU?Čiko je imao tako ugodan glas a emisija je bila vezana za agrar i ekologiju.Dobro vođena emisja sa zanimljivim prilozima.
Rahmetulahi alejhi vasiah.Preselio je na ahiret.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2010, 20:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Talha je napisao:
Saša Delic sa BHT-a.
Hem elokventan, hem ugodna lica, osmjeha i simpaticnih neverbalnih gestikulacija.
Nista manje profesionalna i uspjesna te kod sirih masa dobro prihvacena je i Nikolina Veljovic-nekadasnja voditeljica na FTV a sad na TV 1.

Ne znam ko su ti ljudi. Poznajem samo jednu voditeljku sa BHT-a, i, cini mi se, da ona cita popodnevne vijesti. Visoka, vitka, dugokosa, oko 25 godina, uvijek ozbiljna.
Joooj sada sam se sjetio... Najgotivnija voditeljka svih vremena vodi ATV vizitu. Uvijek aktuelne teme i zanimljivi gosti. Ali, na stranu sve to, ja sam primijetio njenu frizuru. Naime, tačno se vidi da ATV nema profesionalne šminkere i frizere koji se brinu o izgledu njihovih ankera. Meni je njena frizura uber, al' baš.... i to na dobar nacin. Svaki treci dan opere kosu i ucini, koliko može, da se izbori s tom zamršenom, nikada počešljanom kosom, i onda nastavi po starom. To nije kritika, to je samo naivno opažanje. Meni se posebno sviđa njen pogled. Od silne želje da djeluje ozbiljno - ona izgleda kao da... Kao da je ljuta. Obori obrve, nabora čelo, podigne nosic i... pretvori se u, meni, najgotivniju novinarku. Ovim putem je pozdravljam i pozivam da ostavi muža i da pobjegne sa mnom u Španiju. :D

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2010, 20:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Vjevoricinus je napisao:
Talha je napisao:
Saša Delic sa BHT-a.

Ne znam ko su ti ljudi. Poznajem samo jednu voditeljku sa BHT-a, i, cini mi se, da ona cita popodnevne vijesti. Visoka, vitka, dugokosa, oko 25 godina, uvijek ozbiljna.
Joooj sada sam se sjetio... Najgotivnija voditeljka svih vremena vodi ATV vizitu. Uvijek aktuelne teme i zanimljivi gosti. Ali, na stranu sve to, ja sam primijetio njenu frizuru. Naime, tačno se vidi da ATV nema profesionalne šminkere i frizere koji se brinu o izgledu njihovih ankera. Meni je njena frizura uber, al' baš.... i to na dobar nacin. Svaki treci dan opere kosu i ucini, koliko može, da se izbori s tom zamršenom, nikada počešljanom kosom, i onda nastavi po starom. To nije kritika, to je samo naivno opažanje. Meni se posebno sviđa njen pogled. Od silne želje da djeluje ozbiljno - ona izgleda kao da... Kao da je ljuta. Obori obrve, nabora čelo, podigne nosic i... pretvori se u, meni, najgotivniju novinarku. Ovim putem je pozdravljam i pozivam da ostavi muža i da pobjegne sa mnom u Španiju. :D

Ovdje mozes pogledati ko je SAŠA DELIC ali i ostale novinare BHT-a.

http://www.bhrt.ba/lat/default.wbsp?p=115

Ova ponuda za Španiju i nije tako loša!Mozda i zagrizne pa se javi. :)

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 12:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2009, 20:31
Ovaj Talha nas baš dobro prca na svim forumima.Ne znam samo dali se neki lokalni gelipter malo iživljava pa se valja od smijeha ili je nešto dosta ozbiljnije u pitanju.Ja koliko vidim ovdje je uglavnom pristojna raja, a ako g. Talha misliš hraniti svoj ego sitnim provokacijama pa nastavi druškane ali ,hvala bogu, u svemu postoji granica pa pazi da je ne prijeđeš jer u principu samo ti možeš izgubiti a mi ćemo lako bez tebe.
Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2010, 21:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
veljko je napisao:

:lol: :lol: dje se njega sjeti..i meni je smijesan skroz..evo sad je komentarisao nesto, nisam cula sve ali na kraju je reko "sjasi kurta da uzjasi murta" :D

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2011, 18:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2005, 16:02
Ostao covjek bez imidza!Mislim Monte turo :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 239 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

Sva vremena su u UTC [ DST ]