banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 13:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Jul 2010, 10:55 
Citiraj:
A mene je kao muslimana sramota vahabica koje su nanjele ogromnu stetu mome narodu, i nadam se da ce ta sekta ubrzo zauvjek nestati sa ovih prostora, jeli oni nikada nisu bili dio vjere koju mi praktikujemo.

Citiraj:
Na koji je nacin terorista i Islamski fundamentalista. Time sto je ubio covjeka svoje vjere, ili time sto je napao policiju u kojoj su 99% ljudi njegove vjere???

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 14:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Banjalucki_Behar je napisao:
osamstotinazena je napisao:
Fanatizam je emocija koju obeležava zanesenost, zaslepljenost, intenzivna posvećenost nekim vrednostima, uz spremnost za njihovu bezuslovnu odbranu ili na širenju tih vrednosti ili ideja kako na osobe, grupe ili institucije. Fanatizam skoro uvek uključuje spremnost i na lične žrtve, ali u izvesnim ekstremnim uslovima, spremnost na pojedinačno i masovno žrtvovanje drugih, posebno kada je u pitanju neka ideologija, vođenje ratova, verski i ideološki ekstremizam.

Bas tako,, upravo su ti fanatici ubili Vukelica kod nas u BL. Digli su Kopanju u zrak, ubili su Dindica u Srbiji, i mnogo ljudi sirom Srbije. Ubili su neduznoga covjeka u Bugujno, zalosno da radih uzasnih ideja stradaju neduzni ljudi.

Ko o cemu ti o drugima. Smaras vise na svakoj temi. cim neka frka u BiH ti odma pricu okreces na "prljave, pokvarene, bradate srbe". kako ti ne dosadi.
Da si pametan osudio bi taj cin islamskog terorizma.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 14:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
lovro je napisao:
Da nije FTV-a, u BiH bi vladao medijski mrak.

Da nije FTV-a teroristi poput ovog ne bi imali gdje da se oglasavaju.
Dobar momak.
Evo sad citam.

http://www.fokus.ba/nov/index.php?option=com_content&view=article&id=7393:planirali-napad-na-samostan-u-fojnici&catid=18&Itemid=153
Citiraj:
Saslušanjem zaštićenog svjedoka pod šiftom "L" u srijedu je u Sudu BiH nastavljeno suđenje optuženima za terorizam, Rijadu Rustempašiću, Abdulahu Handžiću i Edisu Veliću, koji se terete i za udruživanje radi činjenja krivičnih djela, te Muhamedu Rustempašiću, optuženom za neovlašteni promet oružja, vojne opreme i proizvoda dvojne namjene.

Svjedok je u svom drugom iskazu pred sudom rekao da je od 1993. do 1995. godine boravio u BiH, nakon čega je "otišao s braćom u Čečeniju, gdje se borio protiv Rusa". Nakon toga je, 2000. godine, otišao u Avganistan, gdje se borio na strani talibana, a pet godina kasnije je uhapšen i deportovan u BiH, koja ga je tražila radi krivičnih djela krađe. Nakon odsluženja kazne, kada su ga kontaktirali pripadnici OBA BiH, više puta se sastao s Rijadom Rustempašićem i članovima njegove grupe na raznim mjestima.

- Bilo je i govora o napadu na Ravnu goru. Rekao sam im da je grad Fojnica najpovoljnija meta, a prijedlog je bio napad na samostan. Međutim, bez finansijske pomoći to je bilo neizvodivo, a da sam bio zainteresovan za tako nešto, od braće iz Avganistana bih dobio pomoć - rekao je svjedok.

On je ispričao da mu je Rijad Rustempašić potvrdio kako može okupiti grupu ljudi od pedesetak članova i zatražio da napravi listu za kupovinu oružja za tridesetak ljudi. Prema njegovim riječima, najčvršće namjere za napade imao je Edis Velić, koji je nakon Božića 2008. rekao da je prošla ustaška i četnička fešta, a oni nisu ništa uradili.

Slika Slika

Srpska propaganda.
Sta bi s onim Alzircem sto je juce uhapsen? Urinirao na javnom mjestu ili? Mozda zbog imidza... Slika Ko ce mu ga znati. Fashion police nikad ne miruje.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 16:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 14:03
Banjalucki_Behar je napisao:
Frisky_Dingo je napisao:

sa kime sve ja zivim u ovoj zemlji .. stvarno mi je muka od ove drzave i ljudi koji ne zele da koriste svoje mozak

Odselis se jaranae u ekzoticne karajeve i uzivaj :D

fina ti ideologija fino si je upakovao u ovaj svoj komentar :) ... stvarno je glupo od mene da bilo sta raspravljam sa covjekom koji ocigledno podrzava terorizam i razne 92-95 ideologije ....

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 17:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Ekzoticne :lol:
'dje to?

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 18:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ЕКЗОТИКА БРАТЕ!
хахахахаххаха

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 21:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ja sad kad bi nesto napisao on bi se cupao pricom da je EkZOTICNO mjesto u Golesima :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]