V@nja je napisao:
Koliko sam ja cuo od starijih kolega na faksu, doticni je zavrsio Medicinski Fakultet u BL sa poprilicno visokim prosjekom.
tako sma i ja cula, ali isto sam cula da je poprilicno dugo studirao.
A u medicinskoj skoli je predavao farmakologiju, i radio je za neke farmaceutske kuce i propagirao preparate po klinikama.
Citiraj:
Sto se njega tice, mozda on i trabunja gluposti bez pokrica, ali nekome ko ima povrsno znanje iz naucnih grana o kojim on govori, moze djelovati jako, jako uvijerljivo.
upravo tako. To sto on govori, to su osnovne medicinske stvari, dakle nesto se mnogo mnogooo detaljnije uci u toku studija.
On to tumaci i pojednostavljuje na narodni jezik, mada ne vidim svrhu tog pojasnjavanja,pacijenti tj. sire mase moraju znati i uputiti s eu medicinske stavri koje su neophodne, ali takvo objasnjavanje i svodjenje na jendostavnost, zapravo gubi smisao teze, gubi dubinu, sirinu, i daklo je od naucnog. To je meni vishe narodski i prakticno, za laike.
Pogotovo sto govori o evoluciji, i sve to nekako svodi na neku jednostavnost, s atakvom sigurnoscu on to sve iznosi, pozivajuci s ena neka opste poznate stavri, dok na drugoj starni imamo masu stavri koje su komplikovane i uprkos savremnoj tehnici i znanjima, nerazjasnjenje....
A cula sam i komentare nekih koji su ga slusali, kada je pokusao nesto da predaje medju kolegama, ljekarima

na slican nacion kao i na tv...
Opet kazem, neka radi sta moze i sta mu prolazi, samo iskazujem svoje skromno misljenje ali prodavati pricu da je ono nauka, prirodnacki sudij, dubioza i sirina, mi je smijesna.
Mnogo bolje su mi emisije tipa: Doktor u kuci i slicno.