banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 18:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 983 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Avg 2012, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
U glupost da su ljudi hodali po mjesecu, vjeruju samo oni koji misle da je moguće i vjeruju da će za koju godinu ljudi hodati po marsu...
oće, oće... a'l u kurcu :roll:
Forty Two je napisao:
Dva puta pominju postojanje više izvora svjetlosti, e sad jesi li ikad pogledao fudbalsku utakmicu igranu pod reflektorima? Ako jesi onda si morao primijetiti da više izvora svjetlosti znači više sijenki, a na slikama se vidi samo jedna? WTF?

:lol: :lol: :lol:
A jesi li ti ikad gledao neki foto seš'n i koliko bude izvora svjetlosti, a koliko sjenki :roll:
čuj mu usporedbe, fudbalska utakmica :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 21:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
old fashion men je napisao:
U glupost da su ljudi hodali po mjesecu, vjeruju samo oni koji misle da je moguće i vjeruju da će za koju godinu ljudi hodati po marsu...
oće, oće... a'l u kurcu :roll:

Cekaj malo:
ti si rekao da ces povjerovati kad se naredno slijetanje desi u ovo vrijeme, znaci sad si odjednom promijenio misljenje i kad slete na Mars opet ces istu plocu ponavljati?

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 21:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Glupo poređenje priznajem, ali prvo mi je palo na pamet :).

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 22:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Nisam strucnjak za fotografiju ali ovo mi je jasno:

Da bi covjek stigao na mjesec, mora da napusti MAGNETNO POLJE planete koje ga stiti od sunceve SMRTONOSNE RADIJACIJE.

Jedini nacin da se u otvorenom svemiru zastitimo od sunca je da imamo
OLOVNI ZID DEBLJINE OD OKO 1 METAR !!!

U svim drugim slucajevima radijacija bi prosla i posada bi se ubrzo razboljela i umrla.
Sto se sa posadom nije desilo iako je prodefilovala kroz taj pojas u trenutku kada je zracenje bilo najsmrtonosnije!

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 22:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
ili su slali rezervnu N.N. posadu, a sluzbenu su koristili za fotografisanje,,, :fadein: :fadein: :fadein:

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 22:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

musakica je napisao:

Da bi covjek stigao na mjesec, mora da napusti MAGNETNO POLJE planete koje ga stiti od sunceve SMRTONOSNE RADIJACIJE.

U svim drugim slucajevima radijacija bi prosla i posada bi se ubrzo razboljela i umrla.
Sto se sa posadom nije desilo iako je prodefilovala kroz taj pojas u trenutku kada je zracenje bilo najsmrtonosnije!

prvo posada nije prodefilovala (nije isla ravnom linijom prema mjesecu) nego lucno, i to bas da se komplikacije sa radijacijom svedu na minimum...

vas dvoje (trolx i ti) biste se bar trebali edukovati o vrstama radijacije...
Citiraj:

da, ali od gama zraka...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 22:26 
Veteran
Veteran

:lol: :lol: :lol: cik cak manevri da se izbjegne radijacija!!! :lol: :lol: znaci neveruem,,, :fadein:

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 22:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol: cik cak manevri da se izbjegne radijacija!!! :lol: :lol: znaci neveruem,,, :fadein:

sta je s tobom? ako nemas sta pametno reci vise, odagnaj se od teme...
mogli su ici i ravno, ali luk je bio predostroznost.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 22:30 
Veteran
Veteran

musakica je napisao:

Citiraj:
The radiation is actually evidence that the astronauts went to the Moon. Irene Schneider reports that 33 of the 36 Apollo astronauts involved in the nine Apollo missions to leave Earth orbit have developed early stage cataracts that have been shown to be caused by radiation exposure to cosmic rays during their trip. At least 39 former astronauts have developed cataracts; 36 of those were involved in high-radiation missions such as the Apollo missions.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Forty Two je napisao:
musakica je napisao:

Citiraj:
The radiation is actually evidence that the astronauts went to the Moon. Irene Schneider reports that 33 of the 36 Apollo astronauts involved in the nine Apollo missions to leave Earth orbit have developed early stage cataracts that have been shown to be caused by radiation exposure to cosmic rays during their trip. At least 39 former astronauts have developed cataracts; 36 of those were involved in high-radiation missions such as the Apollo missions.

nema svrhe, njima je jedini pokazatelj radijacije kad odmah crknes od toga...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 22:39 
Veteran
Veteran

da ne citiram za ovo "sluzbeno objasnjenje radijacije" je malo reci da je presmjesno,,, zasto??? u mom selu,,,, postalo moderno operisat kataraktu!!! :lol: svi starci to rade,,, a koliko mi je poznato niko od njih nije iso na mjesec! :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 22:45 
Veteran
Veteran

A koliko ih ima u 30-im i 40-im godinama da imaju kataraktu?
Citiraj:
Some cataracts appeared as soon as 4 or 5 years after the mission, but others took 10 or more years to manifest.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 22:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
sam_protiv_svih je napisao:
Reci im da objave i to, kako je nestalo 2125125819581928 kaseta na kojima su bili snimci sletanja Srba na Sunce u 13 v. po planu koji je razvio Sv. Sava a u djelo sproveo kralj Radoslav!

Ако не вјерујеш да су оригинали изгубљени/затурени/волшебно нестали, врати се уназад кроз дискусију, качио сам линк у вези тога...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 22:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Wrangler je napisao:
Zar nisu u Mithbastersima potvrdili tu priču. :lol: Nemogu da vjerujem da neko još sumnja u to. :D

a jel ti stvarno mislis da bi ta epizoda isla u program da su rekli da nisu??? :angry1: :angry1: :angry1: dont think so!!! :angry1: :angry1: :angry1:

A zar ti stvarno misliš da se ja nesprdam i ako hoćeš iskreno mislim da gore još niko nije bio a ono što su prikazali je odrađeno u studiju.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Wrangler je napisao:
Wrangler je napisao:
Zar nisu u Mithbastersima potvrdili tu priču. :lol: Nemogu da vjerujem da neko još sumnja u to. :D

a jel ti stvarno mislis da bi ta epizoda isla u program da su rekli da nisu??? :angry1: :angry1: :angry1: dont think so!!! :angry1: :angry1: :angry1:

A zar ti stvarno misliš da se ja nesprdam i ako hoćeš iskreno mislim da gore još niko nije bio a ono što su prikazali je odrađeno u studiju.

umjesto da se sprdas, nauci malo kako se u srpskom pise negacija... stvarno je jednostavno, samo 4 glagola su spojena sa odricnom rjecicom...

bilo kako bilo, na ovom svijetu cim neku tajnu zna vise od jednog covjeka... NEMA SANSE DA TO OSTANE U TAJNOSTI, pogotovo ne nakon 40-50 godina!!...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 23:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
bilo kako bilo, na ovom svijetu cim neku tajnu zna vise od jednog covjeka... NEMA SANSE DA TO OSTANE U TAJNOSTI, pogotovo ne nakon 40-50 godina!!...

Не подцјењуј лАмере по том питању...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 23:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sinip je napisao:

osim trojice koji su putovali na Mjesec, imas iza toga cijelu ekipu koja je morala stajati iza prevare...
jednostavno nema sanse da je tako nesto moglo proci pa ni u prvim godinama, a kamo li kasnije.

samo se prisjeti bilo koje americke zavjere... moze to trajati dok je aktuelno, ali kasnije se sazna.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 23:20 
Veteran
Veteran

Ajd jednom da lažiraju, ali što 6 puta? Imate li teoretičari teoriju o tome?

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 23:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Forty Two je napisao:
Ajd jednom da lažiraju, ali što 6 puta? Imate li teoretičari teoriju o tome?

ah, pa kad mogu jednom mogu i 6 puta (kao i ja u krevetu)

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 23:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
sinip je napisao:

Čuj ne podcjenjuj amere, pa usrana Jugoslavija je bila toliko usrana i razjedinjena, a u njoj toliko Srba koji su 90-tih skinuli petokrake i stavili kokarde jedva čekajući da se dokažu ko pravi Srbi, pa se opet ne zna gdje je sahranjen čiča Draža i ne samo to, ne zna se mnogo toga, a ti očekuješ da tako vrhunska američka tajna bude razotkrivena :roll:
Pa ameri su kraljevi spletke i smutnje, a u taj projekat su birani samo najodabranij, a o novcu ili eventualnoj kazni da ne govorim, a ne bih se čudio da su jadnike nekom CIA metodom stvarno uvjerili da su bili gore :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 983 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]