banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Jul 2025, 22:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Ko je?
PostPoslato: 25 Okt 2008, 19:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56

Poslednji put menjao emeritus dana 22 Dec 2008, 02:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2008, 20:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
nucleargirl je napisao:
uuuuuuuuuu....dobar argument za obranu Miroljuba.....

Slazem se, da ne ispadne da je covjek novi Hitler.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2008, 21:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Hristov je napisao:
nucleargirl je napisao:
uuuuuuuuuu....dobar argument za obranu Miroljuba.....

Slazem se, da ne ispadne da je covjek novi Hitler.

I papa je govorio o Bogu pa je spaljivao ljude na lomaci u srednjem vijeku. Da ne spominjemo Davida Koresha koji je svojevremeno zaveo ljude kao Miroljub pa sta je bilo citajte ovdje: http://en.wikipedia.org/wiki/David_Koresh

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2008, 00:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2002, 20:07
Koresh...Nisam cuo za njega do sad! Bio je jedan lik koji je npr. organizovao kolektivno samoubistvo, proglasio sebe novim Hristom a sektu okupio tako sto je rekao da dolazi strasni sud, da je 7 pecata tu!
Gledao sam dokumentarac na discovery-u 5 puta bar...

?>

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2008, 11:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

r3d je napisao:
Koresh...Nisam cuo za njega do sad! Bio je jedan lik koji je npr. organizovao kolektivno samoubistvo, proglasio sebe novim Hristom a sektu okupio tako sto je rekao da dolazi strasni sud, da je 7 pecata tu!
Gledao sam dokumentarac na discovery-u 5 puta bar...

Pa to je upravo on, Koresh. Procitaj gornji link.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2008, 11:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pogledao sam onaj video sa Seseljom, interesantno je kako mu citava publika zdusno aplaudira kad spominje ubijanje zardjalom kasikom. Da su kojim slucajem Hitler i Göbbels rodjeni u Srbiji, ko zna...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2008, 12:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jos par bisera od MP:

Miroljub Petrovic je napisao:
Dobiti Nobelovu nagradu znaci biti covek od najveceg poverenja masonerije i svetskim kriminalcima

Lecenje prirodnim putem nikada nije bilo u udzbenicima. Uvek je bilo lose to sto se ucilo, a sad je narocito lose.

Zmije su bile otrovne i pre Potopa, ali verovatno ne tako otrovne kao sada.

Podaci koje si naveo su evolucionisticki podaci koji su netacni. Najstaroji pisani dokumenti su Sumerske plocice koje su stare 3800 godina. Svi datumi pre toga, koje iznose evolucionisti, su ciste izmisljotine zasnovane na njihovim cuvenim "metodama datiranja" u koje nas prisiljavaju da slepo verujemo, iako se jasno zna da su te metode potpuno nevalidne. Postoje brojni drugi pokazatelji koji jasno pokazaju da je svet mlad

Filozofija...

Poslednji put menjao jellyfish dana 27 Okt 2008, 18:14, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2008, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sta mislis vime, sta je Miroljubov ultimativni cilj, jesi li razmisljao ikada o tome? Covjek radi dan i noc na pisanju i prevodjenju knjiga, pravljenju video materijala, cak je i crtane za djecu pravio, pa pravilna ishrana, zivot, itd.. Sta mislis, sta je njemu krajnji cilj? Recimo znamo obojica da mu cilj nije da se domogne vlasti da konacno moze da istrijebi homoseksualce ili ateiste, obojica cemo se sloziti da bi on bio sretniji kad bi svi ateisti postali vjernici a svi homoseksualci homofobi itd.. Ali zar ne mislis da on zeli ipak da sve bude onako kako je Bog zapovjedio? Recimo Hitleru nije bio cilj nisto humano, zato se njegova knjiga zove Mein (pazi molim te, njegova!!!) Kampf. Papi je bio cilj novac, istrebljivanje nelojalne konkurencije, pa onda su ova dvojica iz sekti sto su odvele u smrt mnostvo ljudi, oni su cak imali oruzje kod sebe, sumnjam da im je ultimativni cilj bio hriscanski... Sta kazes za Miroljuba, jesi li razmisljao o tome?

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2008, 18:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Njegov cilj je mozda dobar, ali su mu metode pogresne. On izmislja naucne dokaze ako nema istih. Drugo nije dovoljno da covjek ima dobre namjere. Biblija kaze ljudi ce ciniti lose stvari misleci da ugadjaju bogu.
Druga stvar, Hitleru je bio cilj da Nijemci budu najmocnija nacija, i da istrijebi Jevreje, ovome je cilj da njegovi istomisljenici budu najmocniji a da istrijebi ostale.
Napomenuo bih da je Bog ljudima dao slobodnu volju i da im ne sudi prije smrti. Ko je onda Miroljub Petrovic da to cini ako Bog ne cini? Mi nemamo pravo nikome da sudimo, cak i ako smo bolji od drugih, a pogotovo ako nismo bolji kao sto je MP. Isus je rekao ko je bez grijeha neka prvi baci kamen. A ko je bez grijeha? Niko. A MP bi bacao kamen. A je li bez grijeha?
Druga stvar, licemjeran je vrlo. Buni se protiv nauke, a koristi sva naucna dostignuca, kompjuter, avion, auto. Ako su svi naucnici budale sto onda koristis njihova dostignuca, sto se ne vozis kocijama i konjima kao u bibliji?
Drugo, uvijek je protiv Amerikanaca, a u Americi je otvorio svoju firmu za zaglupljivanje i zgrce pare tamo, a ovamo ljudima koji ne mogu da nadju posao kaze da su lijeni i da nece da rade. I kazem ja nemam nista protiv njega jer ja nikoga ne osudjujem jer svako ima pravo da radi sta hoce dok ne ugrozava druge. Dok on osudjuje svakoga, a gori je od vecine i ubijao bi ko god se ne slaze sa njim. Preuzima ulogu da sudi ljudima sto je samo Bozje. To je po mom misljenju huljenje, i kroz istoriju takvi tipovi su uzrokovali najvise zla. Inkvizicija, rimljani, razne vodje, diktatori, komunizam itd, svima je bio cilj da uniste neistomisljenike nebirajuci sredstva, iako su neki od njih imali i dobre namjere kao komunisti ili MP. Drugim rijecima covjek je vrlo suzenog vidokruga, vidi samo ono sto se njemu svidja i ne mari za druge, drugim rijecima sebicnjak i samoziv, sto je totalno suprotno Hristovom karakteru prastanja i okretanja drugog obraza. Najvise me ljuti kada ljudi cine zlo u ime Bozje, a to je radila vecina religijskih vodja, a jedan od njih je i MP. Sreca samo sto nema vlast inace bi sad gorjele lomace i bile lobanje po cestama kao u vrijeme Dusana, ciji zakonik sjecenja MP zdusno podrzava. Covjek je drugim rijecima manijak sudeci po njegovom pisanju ma kako normalno izgledao kad se pojavi na televiziji i ma kako njegove namjere bile dobre.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2008, 20:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Potpisujem...
Uzivo izgleda sablasno :wink:

?>

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2008, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pogledajte sta je rekao o Seselju. Po njemu je Seselj onaj koji se bori protiv nemorala u svijetu:

Lose ste shvatili. Ja podrzavam biblijskog Boga, a samo gajim simpatije prema ljudima koji su pozitivni i koji se bore protiv nemorala u ovom svetu.
Ha, ha, sad cu da puknem od smeha. Sta kazete, "Seselj govori vulgarne reci"? Pa jeste, on govori vulgarne reci najgorim svetskim kriminalcima. Ja ga ne podrzavam u tome, ali mu to ne uzimam za veliki greh, jer se on obraca najgorim svetskim satanistima, dilerima droge, koljacima dece itd, da ne nabrajam, dugacak je spisak.
Deca i unuci Nikolica nisu nista kriva, ali ce nositi zig izdajnika zbog svog oca i dede. Taj Toma ne bi bio niko i nista da nije bilo Seselja, a onda se poneo kao pilicar i ukrao blanko ostavke poslanika radikala da bi ostao u skupstini, i izdao svog najveceg prijatelja i dobrotvora, i zabio mu noz u ledja. Naravno, on moze da se pokaje, ali ako se ne pokaje to ce ostati kao velika ljaga na njegovim potomcima.

Vidjeli ste sta kaze o Seselju. Kaze da se Seselj bori protiv nemorala u svijetu. Sta je za njega moral? Vjerovatno nenosenje hlaca kod zena. A sad pogledajte Seselja pa prosudite sami kakav je:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y5g8YifGqiA[/youtube]

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2008, 09:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Skoro mi je nezamislivo da neko moze tako dobro da zna nekoga, njegov zivot i rad, da provede toliko vremena da cita sve sto taj covjek napise kao da je opsjednut njime, a da ga citavo vrijeme prezire.
Nedavno sam skinuo Hitlerovu "Mein Kampf" i onda sam skontao koju sam ja glupost htio da citam, htio sam da citam o razmisljanjima i idejama umobolnog covjekomrsca. Tako i vama svima preporucam, ako necije pisanje ima na vas los uticaj nemojte da citate sta pise.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2008, 18:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Miroljub Petrović malo pretjeruje, mada mislim da nisu besmislene njegove izjave da je čovjekov problem moralne prirode.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2008, 10:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pogledajte njegovu sljedecu izjavu pa sami prosudite koji se bar malo razumijete u medicinu i nauku ima li ova izjava blage veze sa naukom ili je primjerenija srednjovjekovnom razmisljanju:

Ja smatram da deca ne treba da se vakcinisu jer za tim uopste nema potrebe. Zarazne bolesti se javljaju samo tamo gde nema higijene. Naravno da ako roditelji paze na izhranu i druge aspekte zdravlja svig deteta da je ono zasticeno od raznih bolesti. To je jedini nacin da deca budu zasticena, a ne vakcine. Vakcinacija je genocid jer su vakcine izuzetno stetne. To je praksa jasno pokazala.

Znamo da su stotine bolesti iskorijenjene vakcinisanjem, takodje i da se smrtnost djece drasticno smanjila nakon primjene vakcinacije. U Africi, gdje jos postoji nedovoljna zastupljenost vakcinisanja imamo drasticno povecanje smrtnosti od bolesti koju preventiraju vakcine. Takodje smrtnost je i u Evropi opala enormno nakon primjene vakcina. Koja je to praksa jasno pokazala? Tesko onima koje je ovaj sarlatan zaglupio svojim "naucnim" predavanjima.

Filozofija...

Poslednji put menjao jellyfish dana 30 Okt 2008, 22:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2008, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
O vakcinisanju se da mnogo diskutovati.
Mozda su kroz vakcine mnoge bolesti "ugusene", ali smo dobili i bolesti kojih prije vakcinisanja nije bilo (recimo aids, drasticna pojava raznih tumora..itd.)

Npr. moje dijete kad god dobije neku vakcinu, odma se nakon tog razboli, i po sedmicu dvije dijete ne moze doci sebi. Dijete je uvijek zdravo dok ne dobije vakcinu. Da, neko ce reci reakcija od vakcine, ali doktor neda reci da je to samo reakcija vakcine.
Ima se tu stosta i za Pro i za Contra. Sve ima svoje pluseve i minuse.
NIje da branim Miroljuba, i ne znam ko je to , nebavim se njime. Samo sam se skoro pocela dosta zanimati temom vakcinacije, odkad sam sa djetetom zavrsila u bolnicu zbog vakcine.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2008, 18:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Normalna je bolesljivost od vakcine, jer je sama vakcina doza bolesti, protiv koje organizam sam proizvede antitijela i imunizuje se!

?>

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2008, 22:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

posebno kad vidim izvjesnog mladena m kako mu se ulizuje. a tu su i bokiva ili zriks kako se sada predstavlja vjerovatno. :lol:

Pogledajte samo sta ti ljudi pitaju njega kao da su bebe pa im mama miroljub treba reci sta da rade:

mladen m je napisao:
Sto mozete reci za kisjele krastavce?

miroljub petrovic je napisao:
Najbolje je jesti sveze.

bozo je napisao:
da li moze soja da zameni meso u ishrani. na pr. da se kuva u gulasu ili da se pohuje

laki je napisao:
Gdine Miroljube, sta preporucujete za pranje kose?

Ja koristim decji sampon posto je najblazi.

uros88 je napisao:
Koliko su zdrave mekinje?

anton je napisao:
Miroljube,recite mi dali "popularni" Djed Mraz ima neko pogansko,ili čak okultno porijeklo?

filosof 26 je napisao:
Postoji li neki nacin da se rijesim peruti?

Dobiti Nobelovu nagradu znaci biti covek od najveceg poverenja masonerije i svetskim kriminalcima.

laki je napisao:
Gdine Miroljube, sta mislite o decjim emisijama "Branko Kockica", "Postar Aca", "Metla bez drske", "Zooteka" itd?

:laughing3: :lol: 8)

Filozofija...

Poslednji put menjao jellyfish dana 05 Nov 2008, 23:10, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2008, 00:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo na Miroljubovom sajtu se pojavio sajt o geocentricnosti zemlje. Pa pogledajte, imaju slicna ucenja kao Miroljub ali ne ista:

http://www.fixedearth.com/

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2008, 00:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

vim je napisao:
Evo na Miroljubovom sajtu se pojavio sajt o geocentricnosti zemlje. Pa pogledajte, imaju slicna ucenja kao Miroljub ali ne ista:

http://www.fixedearth.com/

Ovo na ovom sajtu je nesto najbesmislenije sto sam vidio. Cak i od MP-ovih teorija.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2008, 00:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Sep 2008, 00:09
Molim te objasni nam što si ti toliko fiksiran na Miroljuba? Upoznao sa dotičnog prije par godina na sajmu knjiga i spada u onu grupu ljudi, jako rijetkih, sa kojim možete pričati o svemu.(nismo se doticali njegovih teorija)
A što se tiče evolucije, kako pjesnik kaže - Svako ima pravo da izda revoluciju (u ovom slučaju evoluciju) Pozdrav

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]